Προς το περιεχόμενο

8 gb ram και pagefile ερωτηση

dkoum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο εννοω οτι τα παραγωγικα μηχανηματα δεν σκαλιζεις να πειραζεις page file κλπ

Ποιος ειπε πως οι μπλε οθονες σκανε μονο οταν καποιος "πειραξε τις ρυθμισεις"?Γι αυτο ξαναλεω,σε παραγωγικα μηχανηματα ειναι πολυ πιο πολυτιμο το dump-πχ οσο πιο γρηγορα βρεις οτι ο καινουριος driver για το ποντικι,που κατεβηκε απο το windows update (ναι,ανετα μπορει να προκαλεσει bsod οσο περιεργο κ αν ακουγεται)ειναι ο υπευθυνος του προβληματος,τοσο πιο γρηγορα θα επαναφερεις το μηχανημα σε λειτουργικη κατασταση.
Δημοσ.

Σιγα μη και δε τα σκαλιζεις. Σε καμια 200ρια pcs πελατων που διαχειριζομε......... το εχω κοψει απο ολα εκτος απο αυτα που εχουν 1 γιγα μνημη. Ποτε προβλημα.... σε κανενα

• Moderators
Δημοσ.
Φιλε Gio εισαι λιγο υπερβολικος με τα dumps files. Γινετε η δουλεια και χωρις αυτα. Στην πολυχρονη πειρα μου ποτε δε χρειαστηκε να τα χρησιμοποιησω μιας και καταλαβαινω σχεδον αμεσως το προβλημα που προκυπτει απο μπλε οθονες.

Προφανως και γινεται η δουλεια και με αλλους τροπους,δεν αποτελουν πανακεια τα dumps.Αλλα καθε αλλο παρα αχρηστα ειναι.

Μια χρησιμοτητα του pagefile ανεφερα, δεν ειπα μην το απενεργοποιησετε γι αυτο το λογο.Αν βρισκεις κατευθειαν,σε αγνωστο μηχανημα, χωρις hardware προβλημα τον φταιχτη μια bsod ,τα ειλικρινη συγχαρητηρια μου.Στην δικια μου επισης πολυχρονη εμπειρια, αποτελουν ενα ακομα εφοδιο για την επιλυση προβληματων το οποιο προτιμω να εχω στην διαθεση μου με κοστος καποια mb στον σκληρο δισκο.

Οπως βολευεται κανεις.

Δημοσ.

Ναι μωρε δε διαφωνω, απλα πριν το παρουσιασες λιγο, οτι αν δεν εχεις και τα dump files κατι τρεχει στα γυφτικα, σε αυτο μονο που σου ειπα οτι εισαι λιγο υπερβολικος... τπτ αλλο. Για μενα δε τρεχει καστανο αν εχω μνημη, τα σουταρω επειδη τα θεωρω αχρηστα

• Moderators
Δημοσ.
Ναι μωρε δε διαφωνω, απλα πριν το παρουσιασες λιγο, οτι αν δεν εχεις και τα dump files κατι τρεχει στα γυφτικα, σε αυτο μονο που σου ειπα οτι εισαι λιγο υπερβολικος... τπτ αλλο.

Ναι γιατι για μενα κατι οντως τρεχει στα γυφτικα αν δεν το εχω ενεργοποιημενο και στους 10 που θα το διαβασουν,ισως ο 1 να ενδιαφερεται κ αυτος.Και για μια ακομα φορα δεν μ απασχολει να πεισω κανενα οτι του χρειαζεται ή οχι το pagefile, μια εξτρα πληροφορια για το θεμα εδωσα.Αν δεν σου κανει, την προσπερνας και συνεχιζουμε ο καθενας ανενοχλητος τη δουλεια του χωρις να το αναλυουμε αδικα.

Για μενα δε τρεχει καστανο αν εχω μνημη, τα σουταρω επειδη τα θεωρω αχρηστα

Oπως ειπα και πριν,περι ορεξεως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...