Xristina21r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας, Το λαπτοπ μου εδω και μια βδομαδα οταν τον ανοιγω (ενω φορτωνει τα windows) δεν μου εμφανιζει τπτ.. ουτε τα εικονιδια της επιφανειας ουτε την taskbar... πρεπει να κανω τουλαχιστον 10 restart για να μου τα εμφανισει.. εκανα σκαν για ιους αλλα το antivirus δεν βρηκε τπτ... Τι μπορει να φταει?!? Ευχαριστω εκ των προτερων! Με εκτιμηση, Χριστινα
popeye68 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Τι εννοείς; Τα Win ανοίγουν; Σε βγάζουν στην επιφάνεια εργασίας; Ποιά Win έχεις;
Xristina21r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ναι με βγαζουν στην επιφανεια εργασιας αλλα βλεπω μονο το wallpaper.. εχω τα ΧΡ...
popeye68 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Κάνε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε κενό μέρος της επιφάνειας εργασίας > προβολή > προβολή στοιχείων επιφάνειας εργασίας. Αυτό ισχύει στα Win7. Δεν ξέρω αν ισχύει και στα xp.
Xristina21r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δεν μπορω να κανω κλικ.. το μονο που "λειτουργει" ειναι το Ctrl+Alt+Del...
chesty Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας,Το λαπτοπ μου εδω και μια βδομαδα οταν τον ανοιγω (ενω φορτωνει τα windows) δεν μου εμφανιζει τπτ.. ουτε τα εικονιδια της επιφανειας ουτε την taskbar... πρεπει να κανω τουλαχιστον 10 restart για να μου τα εμφανισει.. εκανα σκαν για ιους αλλα το antivirus δεν βρηκε τπτ... Τι μπορει να φταει?!? Ευχαριστω εκ των προτερων! Με εκτιμηση, Χριστινα εχεις ιο πιθανοτατα A virus called F-Nimda can cause this. Δοκιμασε οταν μπει στην επιφανεια αργασιας (με το baground σου μονο) να πατησεις αλτ+κοντρολ+δελετε στο παραθυρο που θα βγει πηγαινε πανω αριστερα και πατα ΑΡΧΕΙΟ-ΝΕΑ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΕΚΤΕΛΕΣΗ) ...στο πεδιο που θα εμφανιστε γραψε explorer.exe και πατα εντερ. εμφανιστηκαν τα εικονιδια? αν ναι μετα παμε παρακατω....
popeye68 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή δεν λειτουργεί ούτε το ποντίκι; Πιστεύω τα xp σου να είναι τα sp3. Δυστυχώς δεν είχα ποτέ xp και δεν ξέρω. Περίμενε να σε βοηθήσει κάποιος που ξέρει από xp.
Xristina21r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 chesty εκανα αυτο που μου ειπες και εμφανιστηκαν και τα εικονιδια κ η taskbar. Τωρα τι κανω? popeye68 δεν πειραζει ευχαριστω για το ενδιαφερον
chesty Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 chesty εκανα αυτο που μου ειπες και εμφανιστηκαν και τα εικονιδια κ η taskbar. Τωρα τι κανω? popeye68 δεν πειραζει ευχαριστω για το ενδιαφερον Η διαδικασια ισως να ειναι λιγο περιπλοκη.... μπες σε αυτο και κανε δεξι κλικ (αποθηκευση συνδεσμου ως..) στο ftp://ftp.f-secure.com/anti-virus/tools/shellfix.reg The SHELLFIX.REG file is used to fix Explorer startup problems resulted from unconditional termination of F-Nimda tool during its operation. If F-Nimda tool is terminated by a user or operating system while it is scanning a hard disk, there will be no icons and no taskbar on Windows desktop. To fix the problem you will have to run the SHELLFIX.REG file. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ: You can execute this file on an affected NT-based systems (Windows NT, Windows 2000 and Windows XP) from Task Manager. Please follow these instructions: 1. Press CTRL-ALT-DEL 2. Select 'Task Manager' 3. Select 'File' menu 4. Select 'New Task' 5. In the opened dialog window input the path to the SHELLFIX.REG file, for example if the file is on a diskette, input 'A:\SHELLFIX.REG' (without quotes) and press 'Enter' 6. Windows will ask you if you want to add information from the REG file to the Registry, answer 'Yes' 7. Restart your system and the problem will be solved. If the problem occurs on Windows 9x-based system (Windows 95, 98 and ME), boot from a system diskette and copy the SHELLFIX.REG file to the program autostartup folder which in default Windows 9x installation is: c:\windows\start menu\programs\startup After Windows starts, it will ask you to confirm adding the REG file information to the Registry, answer 'Yes'. Restart a system and the problem will be solved. After restart please delete the SHELLFIX.REG file from programs autostartup folder as it is no longer needed. Εναλλακτικα μπορεις να τρεξεις απευθειας το αρχειο που κατεβασες (SHELLFIX.REG) και να καταχωρηθει αυτοματα στο μητρωο. κανεις reboot και πιθανοτατα θα λυθει το προβλημα. Ευχομαι να βοηθησα
Xristina21r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Εχω λαπτοπ... αρα δεν εχω κ δισκετα... τι κανω τωρα? παντως κατεβασα ενα προγραμματακι απο δω http://www.f-secure.com/v-descs/nimda.shtml κ δεν βρηκε το nimda..
micos000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Σε έναν υπολογιστή που αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα έφταιγε το antivirus (είχε το Panda). Το απεγκατέστησα, έκανα κανά δύο επανεκκινήσεις και όταν είδα ότι ήταν εντάξει το ξαναεγκατέστησα. Προσοχή όμως, γιατί για το uninstall ενός antivirus πρέπει να κατεβάσεις το ανάλογο removal tool από το site της εταιρείας. Αν προσπαθήσεις από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων μπορεί να μην μπαίνει μετά στα windows και να χρειαστεί format ο υπολογιστής.
Xristina21r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ετρεξα απευθειας το αρχειο εκανα κ restart κ ολα οκ! σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! =)
chesty Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Εχω λαπτοπ... αρα δεν εχω κ δισκετα... τι κανω τωρα? παντως κατεβασα ενα προγραμματακι απο δω http://www.f-secure.com/v-descs/nimda.shtml κ δεν βρηκε το nimda.. Εναλλακτικα μπορεις να τρεξεις απευθειας το αρχειο που κατεβασες (SHELLFIX.REG) και να καταχωρηθει αυτοματα στο μητρωο. κανεις reboot και πιθανοτατα θα λυθει το προβλημα. κανε κλικ στο SHELLFIX.REG και να καταχωρηθει αυτοματα στο μητρωο , πατα ναι . κανεις reboot και πιθανοτατα θα λυθει το προβλημα. ---------- Προσθήκη στις 16:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:16 ---------- Ετρεξα απευθειας το αρχειο εκανα κ restart κ ολα οκ! σε ευχαριστω παρα πολυ!!!! =) Να σαι καλα...χαιρομαι που βοηθησα SOLVED
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.