GamerManiac Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω θελω να φτιαξω ενα λογοτυπο για την ομαδα μου μπορειτε να μου πειτε ενα καλο προγραμματακι και ευκολο στην χρηση?Γνωσεις photoshop δεν εχω
darthinvader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 μου ειχες πει να σου φτιαξω ενα logo τελικα το εφτιαξα πες μου αν το θες. αυτο κατω ειναι πες μου πως το θες με περρισοτερες λεπτομερειες. το εκανα λιγο προχειρα βεβαια ειναι αν θες να το πεις beta ακομα. θα δοκιμασω να το φτιαξω καλυτερο και μεγαλυτερο.
darthinvader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 για παιχνιδια θα λεγονται 3d gamers και θα σχολιαζουν παιχνιδια(?).δεν ξερω ακριβως τι θα κανουν.
atrias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 λίγο μεγάλο και πολύπλοκο δεν είναι όλο αυτό για logo ?
isay Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 μεταξύ μας, αυτό δεν είναι logo αλλά κολάζ εικόνων.
giorgos147 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δώσε τα στοιχεία της ομάδας σου. Ίσως βρω κάποια στιγμή χρόνο
chesty Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω θελω να φτιαξω ενα λογοτυπο για την ομαδα μου μπορειτε να μου πειτε ενα καλο προγραμματακι και ευκολο στην χρηση?Γνωσεις photoshop δεν εχω Eνα καιρο ειχα χρησιμοποιησει το logo creator. Ειχε κανει τη δουλεια του απ οτι θυμαμαι. Τωρα δεν ξερω αν στο demo εμφανιζει κανενα watermark. Τελος παντων δες αμα σου κανει και μετα κοιτας για full εκδοση http://www.thelogocreator.com/ ΥΓ:Δεν ειμαι σιγουρος αν δινουν ακομη το trial
darthinvader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 μεταξύ μας, αυτό δεν είναι logo αλλά κολάζ εικόνων. δεν εχεις καθολου αδικα απλα δεν ειχα καθολου χρονου και βρηκα οτι ποιο προχειρο μπορω να ψάξω δεν νομίζω να θελει και κανα πολυ πολυπλοκο. ---------- Προσθήκη στις 20:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:10 ---------- Eνα καιρο ειχα χρησιμοποιησει το logo creator.Ειχε κανει τη δουλεια του απ οτι θυμαμαι. Τωρα δεν ξερω αν στο demo εμφανιζει κανενα watermark. Τελος παντων δες αμα σου κανει και μετα κοιτας για full εκδοση http://www.thelogocreator.com/ ΥΓ:Δεν ειμαι σιγουρος αν δινουν ακομη το trial τα σαινια απο εκει δεν εφτιαξαν καλα το site τους ξεφυγε λιγο η 505 γραμμη και παει σε λαθος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.