Προς το περιεχόμενο

VB.NET Files

eNs_99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, πια αρχεία (σαν το form1.vb) πρέπει να σβήσω για να μην μπορούν να επεξαργαστούν ή να κλέψουν κώδικα από το project αυτοί που το κατέβασαν. και επίσης ποια αρχεία χρειάζονται για να δουλέψει σωστά το project?

---------- Προσθήκη στις 16:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:14 ----------

no answers???

Δημοσ.

Τι είναι διαθέσιμο προς κατέβασμα? Ο πηγαίος κώδικας ή το εκτελέσιμο αρχείο της εφαρμογής?

Εαν είναι ο κώδικας, τότε μην τον δίνεις καθόλου.

Εαν είναι το εκτελέσιμο τότε τι δουλειά έχει το form.vb και τα λοιπά αρχεία?

Επίσης τι εννοείς ποια αρχεία χρειάζονται? Ομοίως με παραπάνω, τι δίνεις?

Εαν δίνεις τον πηγαίο κώδικα τότε όλα τα αρχεία χρειάζονται.

Εαν δίνεις το εκτελέσιμο τότε μόνο το *.exe αρχείο χρειάζεται, εκτός άμα έχεις χρησιμοποιήσει και κάποια *.dll τα οποία θα πρέπει να τα δώσεις μαζί (ή να αναφέρεις από πού μπορούν να τα κατεβάσουν οι χρήστες).

Δημοσ.

Εαν δίνεις το εκτελέσιμο τότε μόνο το *.exe αρχείο χρειάζεται, εκτός άμα έχεις χρησιμοποιήσει και κάποια *.dll τα οποία θα πρέπει να τα δώσεις μαζί (ή να αναφέρεις από πού μπορούν να τα κατεβάσουν οι χρήστες).

thanks. Όταν πάω να τρέξω το πρόγραμμα μου, μου βγάζει την splashscreen και μετά ένα error:"WebDevNerd™ TextEdit encountered a problem and needs to close" ή κάτι τέτοιο.

το .ico αρχείο δεν χρειάζεται?

Δημοσ.
Νομίζω πως δεν χρειάζεται. Παρ'όλα αυτά, μπορείς να κάνεις μια δοκιμή με το *.ico και χωρίς το *.ico.

Εντάξει, και για ένα .ico δεν θα χαλάσει ο κόσμος! Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως όταν μεταfέρω το πρόγραμμα σε άλλο pc μου βγάζει το error που ανέφερα πιο πάνω.

Δημοσ.
Πιθανώς κάποιο *.dll να σου λείπει (ή κάποιος άλλος τύπος αρχείου/βιβλιοθήκης).

δεν νομίζω... κράτησα όλα τα dlls από το φάκελο bin/Debug.

Δημοσ.
δεν νομίζω... κράτησα όλα τα dlls από το φάκελο bin/Debug.

Κάνε με Release έκδοση, όχι με debug... Στην debug μπορεί να λείπουν πληροφορίες που τις παίρνει από το σύστημα ή το project.

Δημοσ.
Κάνε με Release έκδοση, όχι με debug... Στην debug μπορεί να λείπουν πληροφορίες που τις παίρνει από το σύστημα ή το project.

Και πώς να το κάνω με release?

Και για να μην ανοίγω νέο τόπικ, μου συνέβη ένα πρόβλημα:

17016148.png

http://img707.imageshack.us/img707/4909/17016148.png

Τι να κάνω?

Δημοσ.

Αυτό που θέλεις λέγεται obfuscation. Κάνεις compile με release και μετά obfuscation.

Το VisualStudio έχει μαζί του το dotfuscator community edition. Αν θες μεγαλύτερη ασφάλεια αγόρασε κάποια έκδοση με επιπλέον δυνατότητες.

Δημοσ.
Στο λεει και στα ελληνικα.. Ενα if στο αν υπαρχει επιλεγμενο αρχειο

δηλαδή πώς θα γίνει ο κώδικας?σόρρυ αλλά είμαι πολύ αρχάριος...

Δημοσ.

Δεν κρυπτογραφείς τον κώδικα.

Τον κώδικα τον κρατάς μόνο εσύ. Στον πελάτη δίνεις τα dll ή exe που προκύπτουν από το compile.

Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας αλλά το πρόβλημα με το τι πρέπει να δώσω στον 'πελάτη' (αν και είναι freeware) το ΕΛΥΣΑ! Αν κάποιος ξέρει πώς να λύσω το πρόβλημα που προέκυψε (βλέπε screenshot) ασ κάνει ποστ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...