POUARO Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Σκεφτομαι να αγορασω το παρακατω laptop http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-dv3-2230ea-Touch-VJ353EA-ABU.htm Πως βλεπετε τα χαρακτηριστικα του σε σχεση με την τιμη του? Η ασυρματη καρτα του υπαρχει περιπτωση να αλλάζει με καποια καλυτερη?(σε προτυπο N)?
FKLDS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Και εμένα με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο laptop, αλλά γιατί πάνω αριστερά γράφει stock laptop;
POUARO Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Τελικα το αγορασα απο Πλαισιο στο Mall.Οι διαφορες απο την περιγραφη ειναι οτι εχει windows 7 64, καθως και wifi n. Εχει ομως αγγλικο πληκτρολογιο.(μειονεκτημα).
ss13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Τελικα το αγορασα απο Πλαισιο στο Mall.Οι διαφορες απο την περιγραφη ειναι οτι εχει windows 7 64, καθως και wifi n. Εχει ομως αγγλικο πληκτρολογιο.(μειονεκτημα). Ένα χρόνο εγγύηση ( το δεύτερο πρόβλημα ) !!
POUARO Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Νομιζω επεκτεινεται στα 2 η 3 με το αναλογο κοστος βεβαια. Εχει δει κανεις που πουλανε επεκτασεις εγγυησεων?
LunaDark Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα!!!! με ενδιαφερει πολυ το συγκεκριμενο λαπτοπ,θα ηθελα το παιδι που το πηρε να μου πει εντυπωσεις,ποσο ευχρηστο ειναι το touch,αν διαφερει σε κατι η οθονη απο τα κανονικα και τι εννοειτε οταν λετε οτι εχει αγγλικο πληκτρολογιο,δηλαδη δεν εχει τους ελληνικους χαρακτηρες πανω?Εχει ομως επιλογη στο συστημα να γραψεις ελληνικα ε? τα windows 764 το ειναι?
POUARO Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Η οθονη ειναι πολυ καλη και το touch ανταποκρινεται αψογα αρκει να το συνηθισεις. Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ψαξει πολυ ακομα. Το πληκτρολογιο εχει μονο λατινικους χαρακτηρες αλλα γραφει κανονικα ελληνικα.Τo λειτουργικο ειναι windows 7 64 ενω στις προδιαγραφες γραφει 32.Η ασυρματη καρτα ειναι b/g/n ενω στις προδιαγραφες (στο πλαισιο) γραφει οτι ειναι b/g. Αυτα για την ωρα.Η εγγυηση ειναι 1 χρονο και με 100 € παει στα 3. Μαλλον θα την επεκτεινω.
thanos75x Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Αφου για καθε προιον που εισερχεται στην ευρωπαικη ενωση ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απο το ΝΟΜΟ εχει ΔΥΟ (2) Χρονια Εγγυηση γιατι συνεχιζουν αυτο το ψωμοτυρι με τον 1 χρονο δεν μπορω να καταλαβω...
LunaDark Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 [quote=POUARO;365084 .Τo λειτουργικο ειναι windows 7 64 ενω στις προδιαγραφες γραφει 32.Η ασυρματη καρτα ειναι b/g/n ενω στις προδιαγραφες (στο πλαισιο) γραφει οτι ειναι b/g. Αυτα για την ωρα.Η εγγυηση ειναι 1 χρονο και με 100 € παει στα 3. Μαλλον θα την επεκτεινω. τι σημαινει αυτο?ειμαι ασχετη παιζει να το καταλαβω?????
johnny_ser Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που το έχουν, πόσο κρατάει η μπαταρία του??
johnny_ser Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που το έχουν, πόσο κρατάει η μπαταρία του??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.