Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion dv3-2230ea Touch

POUARO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω το παρακατω laptop

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-dv3-2230ea-Touch-VJ353EA-ABU.htm

Πως βλεπετε τα χαρακτηριστικα του σε σχεση με την τιμη του?

Η ασυρματη καρτα του υπαρχει περιπτωση να αλλάζει με καποια καλυτερη?(σε προτυπο N)?

Δημοσ.

Και εμένα με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο laptop, αλλά γιατί πάνω αριστερά γράφει stock laptop;

Δημοσ.

Τελικα το αγορασα απο Πλαισιο στο Mall.Οι διαφορες απο την περιγραφη ειναι οτι εχει windows 7 64, καθως και wifi n. Εχει ομως αγγλικο πληκτρολογιο.(μειονεκτημα).

Δημοσ.
Τελικα το αγορασα απο Πλαισιο στο Mall.Οι διαφορες απο την περιγραφη ειναι οτι εχει windows 7 64, καθως και wifi n. Εχει ομως αγγλικο πληκτρολογιο.(μειονεκτημα).

Ένα χρόνο εγγύηση ( το δεύτερο πρόβλημα ) !! :lol:

Δημοσ.

Νομιζω επεκτεινεται στα 2 η 3 με το αναλογο κοστος βεβαια. Εχει δει κανεις που πουλανε επεκτασεις εγγυησεων?

Δημοσ.

καλησπερα!!!!

με ενδιαφερει πολυ το συγκεκριμενο λαπτοπ,θα ηθελα το παιδι που το πηρε να μου πει εντυπωσεις,ποσο ευχρηστο ειναι το touch,αν διαφερει σε κατι η οθονη απο τα κανονικα και τι εννοειτε οταν λετε οτι εχει αγγλικο πληκτρολογιο,δηλαδη δεν εχει τους ελληνικους χαρακτηρες πανω?Εχει ομως επιλογη στο συστημα να γραψεις ελληνικα ε?

τα windows 764 το ειναι?

Δημοσ.

Η οθονη ειναι πολυ καλη και το touch ανταποκρινεται αψογα αρκει να το συνηθισεις. Η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω ψαξει πολυ ακομα. Το πληκτρολογιο εχει μονο λατινικους χαρακτηρες αλλα γραφει κανονικα ελληνικα.Τo λειτουργικο ειναι windows 7 64 ενω στις προδιαγραφες γραφει 32.Η ασυρματη καρτα ειναι b/g/n ενω στις προδιαγραφες (στο πλαισιο) γραφει οτι ειναι b/g. Αυτα για την ωρα.Η εγγυηση ειναι 1 χρονο και με 100 € παει στα 3. Μαλλον θα την επεκτεινω.

Δημοσ.

Αφου για καθε προιον που εισερχεται στην ευρωπαικη ενωση ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ απο το ΝΟΜΟ εχει ΔΥΟ (2) Χρονια Εγγυηση γιατι συνεχιζουν αυτο το ψωμοτυρι με τον 1 χρονο δεν μπορω να καταλαβω...

Δημοσ.

[quote=POUARO;365084

.Τo λειτουργικο ειναι windows 7 64 ενω στις προδιαγραφες γραφει 32.Η ασυρματη καρτα ειναι b/g/n ενω στις προδιαγραφες (στο πλαισιο) γραφει οτι ειναι b/g. Αυτα για την ωρα.Η εγγυηση ειναι 1 χρονο και με 100 € παει στα 3. Μαλλον θα την επεκτεινω.

τι σημαινει αυτο?ειμαι ασχετη παιζει να το καταλαβω?????:lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...