marantonis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Για να μη λετε οτι τεμπελιαζουμε με το "Ποια ταινια ειδατε":p Λοιπον, ο fearwhatnow ειναι μεγαλο παλικαρι, καθως μου προτεινε μια ταινια για της οποιας την υπαρξη ειχα απολυτη αγνοια, και μου βγηκε αριστουργημα. Το οτι δεν υπαρχει topic γι' αυτην ενω μερικοι μερικοι εχουν ηδη φτιαξει για ταινιες του J. Cameron που βγαινουν το 2014 το αφηνω ασχολιαστο http://www.imdb.com/title/tt0485947/ Καναδοβελγικογαλλικογερμανική παραγωγη. "A tale that spans different time zones of the 20th and 21st centuries", προτεινω να μεινετε εδω παρα να διαβασετε την spoilerιασμενη υποθεση, οσο λιγοτερα ξερετε για μια ταινια πριν τη δειτε τοσο καλυτερα. Παρ'ολαυτα, για οσους θελουν: Review Trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 φαινεται οντως ακρως ενδιαφερουσα.. την κατεβαζω να την δω, και εαν μου αρεσει, θα παει στα BRRips στον σκληρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christiana78 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ωραίο φαίνεται, ευχαριστούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Είχα διαβάσει πριν καιρό για αυτή τη ταινία και ήθελα πολύ να τη δω, δεν ήξερα ότι είχε κυκλοφορήσει όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScarletK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Κι εγώ από την κουβέντα σου με τον fear την τσίμπησα. Είναι πάρα πολύ καλή όντως, λιγάκι βαριά αλλά όλα τα καλά πονάνε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Κι εγώ από την κουβέντα σου με τον fear την τσίμπησα. Είναι πάρα πολύ καλή όντως, λιγάκι βαριά αλλά όλα τα καλά πονάνε . Λιγακι, οπως το 'πες. Ισως οπως ολα τα δραματα που διαρκουν 2+ ωρες. Αλλα ακομα κι ετσι γινεται μαλλον δυσκολο να βαρεθεις με τετοιες εικονες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 σε οποιον αρεσε προτεινω να δει και αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 ακομα μια ταινια στηριγμενη στη θεωρια των πολλαπλων πραγματοτητων που δημιουργειται απο την θεωρια οτι καθε μας επιλογη δημιουργει μια διασταση και ουτω καθεξης,προσωπικα μου αρεσε γιατι ηταν αρκετα ευφυης πλασαρισμενο το θεμα και ειχε και αρκετες φιλοσοφικες εννοιες προς το τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Τελικα απ' οτι φαινεται το 2009 ηταν μια παρα πολυ καλη χρονια για τον κινηματογραφο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Τελικα απ' οτι φαινεται το 2009 ηταν μια παρα πολυ καλη χρονια για τον κινηματογραφο.. Και το 2010 μια χαρα ειναι μεχρι στιγμης.Δυστυχως ομως στην Ελλαδα δεν υπαρχει κινηματογραφος και οι ανθρωποι που ασχολουνται με το "αθλημα" ειναι ασχετοι.Κριτικοι,διανομεις,ιδιοκτητες εχουν μαυρα μεσανυχτα απο τον καλο κινηματογραφο και συνηθως φερνουν σαβουρα και εκθειαζουν ταινιες που ειναι gtp.Αν κανω μια λιστα με τις ταινιες που εχουν αγνοηθει το 2010 θα γελασει και ο καθε πικραμενος.Ευτυχως για τους λιγους που "ψαχνονται" υπαρχει η "πειρατεια" (για εμενα δεν ειναι πειρατια..αλλο θεμα αυτο).Το κακο ειναι οτι οταν θυμηθουν να φερουν μια ταινια μετα απο 1 χρονο ολοι οι σινεφιλ την εχουν δει με αποτελεσμα να βλεπουν την ταινια 2 κατσαριδες και 5 ποπ κορν και στην πισω πλευρα ενα καλαμακι κοκακολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 μηπως ειμαι ο μονος που τη βρηκε ακρως βαρετη ως ταινια... θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 μηπως ειμαι ο μονος που τη βρηκε ακρως βαρετη ως ταινια... θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη... αποκλείεσαι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 δεν βγαζει απολαυση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marantonis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 δεν βγαζει απολαυση!! φαε μια lacta:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εχω μια βδομάδα που το έχω αφήσει στην μέση. Πάντως μέχρι εκεί ήταν πολύ καλό. Σε κρατάει και ο τρόπος εξέλιξης είναι πολύ πρωτότυπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.