Προς το περιεχόμενο

Mr. Nobody (2009)

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να μη λετε οτι τεμπελιαζουμε με το "Ποια ταινια ειδατε":p

Λοιπον, ο fearwhatnow ειναι μεγαλο παλικαρι, καθως μου προτεινε μια ταινια για της οποιας την υπαρξη ειχα απολυτη αγνοια, και μου βγηκε αριστουργημα. Το οτι δεν υπαρχει topic γι' αυτην ενω μερικοι μερικοι εχουν ηδη φτιαξει για ταινιες του J. Cameron που βγαινουν το 2014 το αφηνω ασχολιαστο:P

mr_nobody1.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0485947/

Καναδοβελγικογαλλικογερμανική παραγωγη. "A tale that spans different time zones of the 20th and 21st centuries", προτεινω να μεινετε εδω παρα να διαβασετε την spoilerιασμενη υποθεση, οσο λιγοτερα ξερετε για μια ταινια πριν τη δειτε τοσο καλυτερα.

Παρ'ολαυτα, για οσους θελουν:

Review

Trailer

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Κι εγώ από την κουβέντα σου με τον fear την τσίμπησα. Είναι πάρα πολύ καλή όντως, λιγάκι βαριά αλλά όλα τα καλά πονάνε :).

Λιγακι, οπως το 'πες. Ισως οπως ολα τα δραματα που διαρκουν 2+ ωρες. Αλλα ακομα κι ετσι γινεται μαλλον δυσκολο να βαρεθεις με τετοιες εικονες..

ακομα μια ταινια στηριγμενη στη θεωρια των πολλαπλων πραγματοτητων που δημιουργειται απο την θεωρια οτι καθε μας επιλογη δημιουργει μια διασταση και ουτω καθεξης,προσωπικα μου αρεσε γιατι ηταν αρκετα ευφυης πλασαρισμενο το θεμα και ειχε και αρκετες φιλοσοφικες εννοιες προς το τελος

Τελικα απ' οτι φαινεται το 2009 ηταν μια παρα πολυ καλη χρονια για τον κινηματογραφο..

Και το 2010 μια χαρα ειναι μεχρι στιγμης.Δυστυχως ομως στην Ελλαδα δεν υπαρχει κινηματογραφος και οι ανθρωποι που ασχολουνται με το "αθλημα" ειναι ασχετοι.Κριτικοι,διανομεις,ιδιοκτητες εχουν μαυρα μεσανυχτα απο τον καλο κινηματογραφο και συνηθως φερνουν σαβουρα και εκθειαζουν ταινιες που ειναι gtp.Αν κανω μια λιστα με τις ταινιες που εχουν αγνοηθει το 2010 θα γελασει και ο καθε πικραμενος.Ευτυχως για τους λιγους που "ψαχνονται" υπαρχει η "πειρατεια" (για εμενα δεν ειναι πειρατια..αλλο θεμα αυτο).Το κακο ειναι οτι οταν θυμηθουν να φερουν μια ταινια μετα απο 1 χρονο ολοι οι σινεφιλ την εχουν δει με αποτελεσμα να βλεπουν την ταινια 2 κατσαριδες και 5 ποπ κορν και στην πισω πλευρα ενα καλαμακι κοκακολας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...