aspirin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μιας και δεν ασχολούμαι συστηματικά με το facebook, θα ήθελα να με βοηθήσετε λιγάκι. Θα ήθελα να φτιάξω μια σελίδα για έναν τοπικό πολιτιστικό σύλλογο. Στην δημιουργία σελίδας μου εμφανίζονται δύο επιλογές. Να δημιουργήσω σελίδα κοινότητας ή Επίσημη σελίδα. Τι να επιλέξω? Επίσης τί να προσέξω κατα τη δημιουργία της σελίδας? Έχω σκοπό να την εμπλουτίσω με μπόλικο φωτογραφικό και πολιτιστικό υλικό. Σε δεύτερη φάση θα φτιάξω μια επίσημη ιστιοσελίδα. Ευχαριστώ πολύ
isay Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 To λογικό και σύνηθες είναι ότι πρώτα φτιάχνεις μια ιστοσελίδα (και όχι ιστΙοσελίδα), ως σημείο αναφοράς και μετά κάνεις προωθητικές ενέργειες όπως το facebook.
aspirin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 To λογικό και σύνηθες είναι ότι πρώτα φτιάχνεις μια ιστοσελίδα (και όχι ιστΙοσελίδα), ως σημείο αναφοράς και μετά κάνεις προωθητικές ενέργειες όπως το facebook. Δεν διαφωνώ, αλλά η κατασκευή μιας ιστοσελίδας θέλει περισσότερες γνώσεις κ χρόνο. Εν καιρώ θα την κατασκευάσω. Άλλωστε δε θέλω να προωθήσω κάποιο προϊόν. Απλά θέλω να φτιάξω "κάτι" στο φατσοβιβλίο με κείμενο και εικόνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.