Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση καινουργιας επιχείρησης εν ωρα κρισης

kaberis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eχω επιχειρηση και ενα σου λεω :

Φαι και καφες.Αναλυτικοτερα,ανοιξε κατι που να εχει σχεση με φαγητο ή αν δεν εισαι του επαγγελματος ζητα βοηθεια απο καποιο γνωστο σου (συναιτερικα).Στο θεμα του καφε...καφενειο.Εχει μερικα καφενεια κοντα στην επιχειρηση μου και παντα ειναι τιγκα στον κοσμο.(ηλικιωμενοι)

Επισης ενα περιπτερο ή ενα πρακτορειο ΟΠΑΠ θα ηταν καλη επιλογη.(αρκει να ειναι σε καλουτσικο σημειο)

Λογω της κρισης ο κοσμος πλεον αγοραζει τα πιο απαραιτητα,φαγητο δηλαδη.Ειναι αναγκαιος και ο ρουχισμος φυσικα, αλλα τα κινεζικα καταστηματα που ξεφυτρωνουν σε καθε πολη εχουν ιδιαιτερα χαμηλες τιμες

Δημοσ.

Περιπτερο και πρακτορειο ΟΠΑΠ δεν ειναι και τοσο καλες ιδεες πλεον

Τα περιπτερα ηταν καποτε "μαγαζι-γωνια" με καλα λεφτα.Τωρα κατεβαζουν το ποσοστο κερδους,ακρυβαινουν τα τσιγαρα,απαγορευουν το καπνισμα σε δημοσιους χωρους.Εχουν αναγκασει τους περιπτεραδες να πουλανε λες και ειναι χονδρενμποροι και τον κοσμο να αλλαζει μαρκα σε εβδομαδιαια βαση πηγαινοντας στο πιο φτηνο

Το πρακτορειο ΟΠΑΠ απαιτει ενα ποσοστο αναπηριας.Και συντομα θα γινει απαλευθερωση της αγορας στοιχηματος οποτε θα μπουνε 2-3 εταιρειες στο κολπο οι οποιες θα ειναι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καλυτερες απο τον ΟΠΑΠ.Οπως καταλαβαινεις οταν συμβει αυτο θα μεινεις με το .... στο χερι

Για καφε και φαγητο συμφωνω.Ειδικα στον καφε βαζεις λιγα και παιρνεις πολλα

Δημοσ.

Εχω εξοχικο σε τουριστικο μερος,και σκεφτηκα να φτιαξω περιπτερο μεσα στην αυλη (που δεν εχτισα ακομα).Για να φαινεται σαν περιπτερο στα χαρτια πρεπει να ειμαι σε οικογενεια πολυτεκνων ή ατομο με αναπηρια ?

Σε περιπτωση που απαιτειται ή το ενα ή το αλλο μπορω να βγαλω αδεια για ειδη ψιλικων ?(κοινως mini market)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...