Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση καινουργιας επιχείρησης εν ωρα κρισης

kaberis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ειδους επιχειρησεις πιστευετε οτι μπορουν να επιζησουν τώρα στην οικονομική κριση? Αξιζει το ρίσκο για κάτι καινουργιο αυτη την περιοδο?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aν προσπαθησεις για κατι πρωτοτυπο πολυ δυσκολα επιβιωνεις.Αλλα αν πιασεις την καλη χεστηκες στο ταλαρο

Απο την αλλη μπορεις σιγουρα να κανεις κατι πιο κλασσικο αλλα μην περιμενεις τρελα λεφτα.Απλα θα ζησεις την οικογενεια σου.Και φυσικα υπαρχει πιθανοτητα παντα πεσουν εξω οι δουλειες και να καταληξεις να χρωστας και να κλεισεις

Δημοσ.
Τι ειδους επιχειρησεις πιστευετε οτι μπορουν να επιζησουν τώρα στην οικονομική κριση? Αξιζει το ρίσκο για κάτι καινουργιο αυτη την περιοδο?

Τίποτα μέχρι να ξεκαθαρίσει η αγορά, ακόμα και έτοιμη πελατεία να έχεις.

/sc

Δημοσ.
Κατι που εχει σχεση με φαγητο .Ναι ξερω, αλλα και τι αλλο εχει λιγοτερο ρισκο ?

ειναι αρκετα δυσκολος κλαδος...

Δημοσ.
Aν προσπαθησεις για κατι πρωτοτυπο

υπαρχει αραγε κατι πρωτοτυπο?

το θεμα ειναι κυριως στα υπερβολικα ενοικια.

Δημοσ.
ειναι αρκετα δυσκολος κλαδος...

Μπορεί στο Λόντον να είναι αρκετά δύσκολος κλάδος, στο Άθενς από την άλλη δεν έχω δει ΠΟΤΕ μου μαγαζί μασαμπούκας να βάζει λουκέτο - πλην όσων το παράχεζαν το θέμα με την βρωμιά και τις τροφικές δηλητηριάσεις :P

Δημοσ.
Μπορεί στο Λόντον να είναι αρκετά δύσκολος κλάδος, στο Άθενς από την άλλη δεν έχω δει ΠΟΤΕ μου μαγαζί μασαμπούκας να βάζει λουκέτο - πλην όσων το παράχεζαν το θέμα με την βρωμιά και τις τροφικές δηλητηριάσεις :P

Εν καιρώ κρίσης το μόνο έξοδο που σίγουρα μπορεί να μειώσει κάποιος είναι το φαγητό.

Τα μόνα που δεν κλείνουν είναι αυτά τα βρώμικα που λες! Γνωστά γυράδικα με πολλές παραβάσεις και ακόμη δουλεύουν. Το φαστφουντ μόνο αν είναι φθηνό έχει κάποιες ελπίδες να αντέξει.

Αλλά και πάλι είναι γεμάτη όλη η Ελλάδα με τέτοια μαγαζιά.

Δημοσ.

Τίποτα συγκεκριμένο στην Ελλάδα. Ανοίγεις μία τρύπα και παριστάνεις το αφεντικό επειδή βαριέσαι να δουλέψεις.

Επίσης προσλαμβάνεις οπωσδήποτε γραμματέα με ωραίο κώλο.

Καλή τύχη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...