jacknut Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Εγω το περιμενω με μεγαλη τρελα. Αλλωστε θεωρω οτι ειναι η καλυτερη ταινια που εχει γυριστει ποτε και οπωσδηποτε μου κινει μεγαλο ενδιαφερον το πως θα προβληθει 3D. Αυτη τη φορα δε θα κανω μαλακια να κατσω τερμα πισω οπως με το Avatar. Ενας φιλος μου μου ειχε πει οτι οταν ειδε το Αβαταρ καθοταν λιγο πισω απο τη μεση και στο τελος της ταινιας απο περιεργεια πηγε και καθισε στην πρωτη πρωτη γραμμη και επαθε πλακα. Μου ειπε οτι ηταν λες και ηταν ολοκληρωτικα μεσα στην ταινια. Χαωδης διαφορα. Οποτε προβλεπεται πρωτο τραπεζι πιστα. Παντως δεν γνωριζα οτι μια οποιαδηποτε ταινια ανεξαρτητα το ποσο παλια ειναι, μπορει να μετατραπει σε ενα πολυ καλο 3D. Mου κανει εντυπωση. Γι αυτο το περιμενω με ενδιαφερον. Ειμαι παρα πολυ περιεργος να δω ποσο καλη θα ειναι η μετατροπη. Πιστευω οτι με αφορμη Τιτανικο και Star Wars, ηδη εχει ξεκινησει μια κατι σαν μανια για μετατροπες παλιων ταινιων σε 3D και επανεκδοση τους. Μακαρι να πετυχει. Εγω απο αυτες που μου ερχονται στο μυαλο και θα ηθελα να τις δω σε ενα πολυ καλο 3D, ειναι : * Εξολοθρευτες * Μad Max * O Aρχοντας Των Δαχτυλιδιων * Jurassic Park * 2001 H Oδυσσεια Του Διαστηματος * Η Απειλη
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάλι περιμένω τις πρώτες τσόντες σε 3D... χαμός θα γίνει λέμε!!!
marantonis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 για τσοντες ψηνομαι κι εγω. 12 ευρω θα ΄ναι?
bluesattack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 http://www.madata.gr/diafora/showbiz/77526.html Oλο και μας πλησιαζουν .... Στο εν λόγω φιλμ ωστόσο θα κάνουν παρθενική εμφάνιση και οι νεαρές Φιάμα Μόντι και Μαρίκα Φερέρο, είκοσι και δεκαεννέα ετών αντίστοιχα Τιτανικος και :lol:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Esperanza Gomez ή Paola Rey σε BangBros production. ΟMG!
Ntinaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 "βρηκα" τυχαια χτες μια ταινια στον υπολογιστη μου 3D το my boody valentine δοκμασα να την δω με γυαλια magenta green την εβγαλα στο 5λεπτο παρα πολυ κουραστικο για τα ματια
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάλι περιμένω τις πρώτες τσόντες σε 3D. Προς το παρόν θα δεις μια έκτρωση.
marantonis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Προς το παρόν θα δεις μια έκτρωση. Κατι ειναι κι αυτο
slipknot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Αυτη τη φορα δε θα κανω μαλακια να κατσω τερμα πισω οπως με το Avatar. Ενας φιλος μου μου ειχε πει οτι οταν ειδε το Αβαταρ καθοταν λιγο πισω απο τη μεση και στο τελος της ταινιας απο περιεργεια πηγε και καθισε στην πρωτη πρωτη γραμμη και επαθε πλακα. Μου ειπε οτι ηταν λες και ηταν ολοκληρωτικα μεσα στην ταινια. Χαωδης διαφορα. Να σου πει ο φίλος σου και σε ποια αίθουσα το είδε. Εγώ είδα το Avatar δεύτερη σειρά και μετά το τέλος της ταινίας: -πονούσε η μύτη μου απ' τα γυαλιά -πονούσε το κεφάλι μου -πονούσαν τα μάτια μου και είχαν κοκκινίσει Κατά τα άλλα, το "λες και ήταν ολοκληρωτικά μέσα στην ταινία" δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Οι μόνες φάσεις που συμβαίνει αυτό είναι όταν σκάει κάτι στην οθόνη, προς το μέρος της κάμερας και έχεις την αίσθηση ότι έρχεται πάνω σου. Κι αυτό λόγω λήψης προφανώς. Πέρα από αυτό, το μόνο που βλέπεις είναι μια θολούρα και ένα βάθος που έβλεπες και στις 3d κάρτες τσιπικάο, πριν από 10+ χρόνια. Γι' αυτό έγραψα αλλού ότι μετάνιωσα που έδωσα 12 ευρώ για να δω το avatar. Με τόσα λεφτά έπαιρνα μπύρες από το lidl, έβλεπα "3d" την ταινία και μου μένανε και για σουβλάκια.
V for Vagelis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ο Κάμερον δεν ήταν κατά της μετατροπής ταινιών από 2D σε 3D, όταν βγήκε το clash of the titans;
michael92 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Sorry ρε παιδιά αλλά ο τιτανικός γυρίστηκε με μία κάμερα ανά πλάνο και όχι με 2 που απαιτεί το 3D, πρέπει να ρίξουν πολυυυυ δουλειά για να μην βγει fake πατάτα...
john2gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ο Κάμερον δεν ήταν κατά της μετατροπής ταινιών από 2D σε 3D, όταν βγήκε το clash of the titans; "It [also] should be a filmmaker driven process, not a studio-driven process. Now it's being crammed down from above and now people are being told to make movies in 3D, when it should have been the other way around." Οι γνωστές κωλοτούμπες είναι, τις έχουμε δει παντού. Το "I told ya so" είναι πολύ λίγο λέμε όταν παλιά είχαμε τις διαμάχες με τις 3D κάμερες, την στιγμή που ένα studio μπορεί με επέμβαση σε όλα τα καρέ να βγάλει καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι ο τρόπος που δουλεύει το 3D και το μόνο που προσφέρουν οι 3D κάμερες είναι ευκολία στο offset των εικόνων, δεν προσφέρουν το απόλυτο 3D effect ή το pure 3D. Ειδικά όταν μερικοί, όχι απαραίτητα μόνο ο Killik... μιλάω και για άλλα παλικάρια που έχω δει κι ενώ δεν ξέρουν τίποτα, λένε τα δικά τους ή ότι είδαν σε ένα video με αποτέλεσμα να πέσουν θύματα ή κοινώς προβατάκια του Χ σκηνοθέτη/studio. Το έχω (και το είχα) πει πολλές φορές, εδώ θα είμαστε για να τα συζητάμε. Και στην ράδιο αρβύλα των 24fps ήμασταν εδώ και στα 4D της Sony και στις αρλούμπες της Epic Games και με το 3D τώρα. Η πλάκα δε είναι ότι εξαιτίας του εγωισμού του Έλληνα που νομίζει ότι τα ξέρει όλα, δεν πρόκειται ποτέ εις τους αιώνες των αιώνων να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος ή μαλακία (μα πως να κάνει, αφού το είδε σε video ρε παιδί μου ) Στο αρχικό μας θέμα... τόσο οι εταιρείες, όσο κι οι σκηνοθέτες λένε ότι μ@λακία τους κατέβει για να το παίξουν μούρη σε παραπληροφορημένο κοινό, ώστε να κερδίσουν μια θέση στην πάρλα του κόσμου και να ανέβει υψηλότερα το status τους. Γιατί όπως και να το κάνουμε, "το δικό μου είναι καλύτερο από το δικό σου"
tritonas00 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Oh no... Not this again... (ελληνικοί χαρακτήρες) Γιατι βρε..ειχε πολυ ωραιο soundtrack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.