jacknut Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ο σπουδαιοτερος σκηνοθετης του Χολυγουντ των τελευταιων 30 ετων James Cameron, δεν εχει σκοπο να αφησει τους κινηματογραφοφιλους παραπονεμενους μεχρι και το 2014, οποτε και θα βγει στις αιθουσες, το σικουελ του Avatar. Το πολυβραβευμένο αριστουργημα "Τιτανικός", που αποτελει την επιτομη της φιλμογραφιας του πρωτοπορου Καναδου σκηνοθετη και δεύτερη πιο κερδοφόρα ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου, θα υποστεί επεξεργασία για τις τρεις διαστάσεις και θα ξαναβγεί στις οθόνες με τη νέα 3D της μορφή το 2012, αναφέρουν την Παρασκευή τα ΜΜΕ του Χόλιγουντ. Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της επανακυκλοφορίας σε 3D της ταινίας "Πόλεμος των άστρων" -που επίσης έχει προγραμματιστεί για το 2012- το έντυπο "The Hollywood Reporter" διαβεβαιώνει ότι τα στούντιο Fox και Paramount εργάζονται για την μετατροπή σε 3D του "Τιτανικού", η οποία συγκέντρωσε μετά την επίσημη έξοδο της στις αίθουσες το 1997, περίπου 1,84 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο. Η νέα εκδοχή της ταινίας θα πρέπει να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2012, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η εταιρεία που θα είναι υπεύθυνη για τη μετατροπή σε 3D της επικης αλλα καταδικασμενης τραγικής ιστορίας αγάπης μεταξύ του Λεονάρντο Ντο Κάπρια και της Κέιτ Γουίνσλετ δεν έχει ακόμη επιλεγεί. Το κόστος της μετατροπής θα είναι μεταξύ 10 και 15 εκατ. δολάρια. ---------- Προσθήκη στις 01:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:13 ----------
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Oh no... Not this again... (ελληνικοί χαρακτήρες)
Sellers Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ε βάλε και μια πηγή να ξέρουμε ποιος έγραψε τα μαργαριτάρια: Ο σπουδαιοτερος σκηνοθετης του Χολυγουντ των τελευταιων 30 ετων James Cameron Το πολυβραβευμένο αριστουργημα "Τιτανικός", πρωτοπορου Καναδου σκηνοθετη
jacknut Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ε βάλε και μια πηγή να ξέρουμε ποιος έγραψε τα μαργαριτάρια: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=44840&catid=10&la=1 Το οτι δε σου αρεσει η ταινια η ο Καμερον, ουδολως μας απασχολει. Ο καθεις εχει τα γουστα του.
Sellers Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Το οτι δε σου αρεσει η ταινια η ο Καμερον, ουδολως μας απασχολει. Ο καθεις εχει τα γουστα του. Το οτι σου αρεσει η ταινια η ο Καμερον, ουδολως μας απασχολει. Ο καθεις εχει τα γουστα του. Ποιος λέει ότι πρέπει να εκφράζονται μόνο όταν είναι θετικά?
bluesattack Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Εμενα παλι μου αρεσε.Οχι φυσικα σε κεινη την κατασταση υστεριας που επικρατουσε τοτε.Δεν με συγκινει ομως η προοπτικη του 3d
Kasrith Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ημαρτον. Ειναι δυνατον να ελπιζουν να σπασουν ταμεια μετα απο τοσα χρονια μονο για ενα 3d? Τζιζους....
john2gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Όταν έλεγα ότι είναι παιχνιδάκι να κάνουν τις υπάρχουσες ταινίες 3D, κάποιοι έλεγαν τα δικά τους . Ειδικά αυτό το σημείο είναι για πολλά γέλια Η εταιρεία που θα είναι υπεύθυνη για τη μετατροπή σε 3D της επικης αλλα καταδικασμενης τραγικής ιστορίας αγάπης μεταξύ του Λεονάρντο Ντο Κάπρια και της Κέιτ Γουίνσλετ δεν έχει ακόμη επιλεγεί. Το κόστος της μετατροπής θα είναι μεταξύ 10 και 15 εκατ. δολάρια.
KilliK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ωχ αντε παλι τα ιδια με το 3D και τους ειδικους του....
john2gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Η φράση "I told ya so" είναι πολύ λίγη . Στο είχα πει ότι εδώ θα είμαστε... ε η ώρα απλά ήρθε να επιβεβαιωθώ εγώ κι εσύ, well... ξέρεις τώρα, τα κλασικά Killik-ιακά . Ξυδάκι κι αν δεν σου περάσει don't worry, η πρώτη φορά πονάει
marantonis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Για να χεστει αυτος στο ταλιρο πρεπει να τη πληρωσουν τα δικα μας π@π@ρια? Και... ειμαι ο μονος που δε του κανει καμια αισθηση το 3d?
Sellers Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Και... ειμαι ο μονος που δε του κανει καμια αισθηση το 3d? Μην το λές. Όταν δεν έχει να πει κάτι η ταινία απο μόνη της, ας ασχολούμαστε τουλάχιστον με τον Oz άξονα.
marantonis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μην το λές. Όταν δεν έχει να πει κάτι η ταινία απο μόνη της, ας ασχολούμαστε τουλάχιστον με τον Oz άξονα. Βασικα, με 3d: 1. Μ' ενοχλουν τα γυαλια στη μυτη. 2. Μου φαινεται λιγο πιο σκοτεινη η εικονα απ' οτι πρεπει. 3. Μου φαινεται οτι τα γυαλια (γι' αυτα τα μαυρα dolby λεω) δε πιανουν το 100% του πανιου. 4. Δε με εντυπωσιαζει καθολου αυτο το πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.