profi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 παίρνω το error του τίτλου από τον Media Player Classic Home Cinema πρίν την αναπαραγωγή ενός απλού DivX!μετά παίζει αλλά όχι ομαλά όπως θα έπρεπε! Το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σε ένα laptop Tohiba (μοντέλο δεν μου έρχεται ακριβώς αλλά τα έχει τα χρονάκια του) με κάρτα γραφικών ATI Radeon Mobile 7000 igp...έχω δοκιμάσει τους οδηγούς του κατασκευαστή(με τα απαραίτητα compatibility options των 7),κ τους generic που βάζουν τα 7 από μόνα τους (οι 2οι είχαν καλύτερο αποτέλεσμα θα έλεγα,πιό ομαλή αναπαραγωγή)...έχω δοκιμάσει κ όλα τα presets στον MPC (VRM EVR κτλ)...το αρχείο δεν φταίει σίγουρα...DirectX έχουν περαστεί...αυτά,δεν ξέρω τι άλλο δεδομένο να δώσω!! η εγκατάσταση των Windows 7 είναι καινούργια,σημερινή μάλιστα... καμία ιδέα κάποιος?έχω απελπιστεί είδα κ το πρωτοφανές σήμερα όπου κ τα παράτησα...έβαλα κ ένα DVD να δω τι θα γίνει...κ ήρθαν τα πάνω κάτω,κυριολεκτικά όμως,ήταν ανάποδα η εικόνα...με δουλεύει?αυτό κ να θέλω να το κάνω δεν ξέρω πως!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.