Προς το περιεχόμενο

Τα γνωστά .. μια μικρή αναβάθμιση

jobous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια μικρή βοήθεια σε κάτι. Θα αναβαθμίσω τον υπολογιστή του γραφείου (όπως αναφέρεται και στην υπογραφή).

Έχω καταλήξει στα παρακάτω :

AMD CPU HDX945WFGMBOX PHENOM II X4 AM3

GIGABYTE MOTHERBOARD 880GA-UD3H

KINGSTON HYPER X DDR3 2x2GB 1333HZ DUAL CHANNEL

SEAGATE ST31000528AS HDD 1ΤB

MSI VGA R5670-PMD1G

Δηλαδή αλλάζουμε τα σωθικά του !!!!!!

2 Ερωτησούλες :

Γενικά το σύστημα , CPU/MB/MEMORY δεν πιστεύω να έχει κάποιο πρόβλημα??

Μήπως θα ήταν καλύτερα να πάρω τις μνήμες με χρονισμό 1600 Μhz?? Αν και οι παραπάνω έχουν Latency 7.

και δεύτερον, το τροφοδοτικό που έχω (400άρι Enermax Liberty ) θα αντέξει ??

Τι λέτε?? Aααα κάτι τελευταίο. Οι Seagate (7100.12) είχαν κάποιο θέμα με το firmware??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Λοιπόν : Υπολογίζουμε κάνα 500-600 €.

Χρήση τεχνικού γραφείου (όχι τρελά 3d, normal καταστάσεις)

Καλά και κάνα παιχνιδακι φαντάζομαι ότι θα παιχτεί !!!!!!!!!

Όχι πολύ σοβαρά πράγματα όμως . Γι'αυτό έβαλα και την 5670.

Πιο πολύ το τροφοδοτικό με ενδιαφέρει. Αν κάνει... Πάντως σε κάτι calculators βγήκε ένα 250 Watt . Δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά πάντως για τα αποτελεσματά τους.

Δημοσ.
Μπράβο ρε ColdFusion, ωραίος.

Και με λίγα παραπάνω τσιμπάει τον F3 στο 1ΤΒ.

Αν στα χρηματα ειναι οκ σαφως ο samsung f3 1 TB ειναι καλυτερη επιλογηB)

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Θα πάω στον 945 γιατί έχει 95 W TDP και δεν με ενδιαφέρει το ότι (αν δεν κάνω λάθος ) ο 955, είναι ξεκλείδωτος αλλά σίγουρα θα ακούσω την προτασή σας για τον Samsung που είναι και πιο φθηνός.... Να σας πω την αλήθεια δεν είχα κοιτάξει τι παίζει μα τους σκληρούς και έτσι σκέφτηκα κατευθείαν τον Seagate. Τα πράγματα μάλλον θα τα πάρω από e-gate μιας και θέλω και Office DSP που το βρήκα πολύ πιο φθηνο εκεί και θέλω να είναι Αθήνα, το μαγαζί. Στα άλλα μάλλον θα παραμείνω στα ίδια απλά μια ερώτηση σχετικά με την κάρτα γραφικών. Σε κατανάλωση η 5750 και η 5770 έχουν μεγάλη διαφορα με την 5670??? Το λέω για να δω αν αντέχει το τροφοδοτικό. Δεν το βλέπω αλλά λέω να κάτσε να ρωτήσω τα παιδιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...