DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ενορχηστρωμένη επίθεση. Κι άντε, από τον ρικέλμε το περίμενα, αλλά κι από σένα νεκροπαίχτη; Χμμμμ, στα υπόψην. Υ.Γ.Μαραντόνα, σου στειλα μαιλ. Με αγνόησες επιδεικτικά ή δεν το πήρες; H ταινία ήταν της πλάκας. Σόρυ. Υ.Γ. Σε αγνόησε επιδεικτίκα. Θα το αρνηθεί σε μεταξύ σας συζήτηση αλλά εμένα μου το εκμυστηρεύτηκε.
marantonis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δε μου ηρθε κανενα μηνυμα, ειν' η αληθεια.
yannis27gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Θέλει το ινσόμνια να μας χωρίσει, καλέ μου (το έστειλα μέσω της εφαρμογής που έχει για αποστολή εμαιλ. Ρωτούσα γιατί έφαγες μπαν, με είχε φάει η περιέργεια ) Σταματάω το οφτοπικ γιατί μου την έχει ο δικηγόρος στημένη και ψάχνει την ευκαιρία να με μπανάρει κι εμένα...
margaritagr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 εχιε βγει σε dvd, ξερετε? γιατι πριν κανα 10μερο που ρωτησε μια φιλη στο video club της ειπαν οτι δεν υπαρχει
margaritagr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα το ειδα σημερα, πολυ καλη ταινια αν και το τελος με στεναχωρησε Sent from my iPhone using Insomnia
kage Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 buried+127=χρυσωρυχειο= τσαμπα ταινια με πολλα εσοδα. ποσο χαζο ειναι να νομιζουν οτι δεν μπορουν να σε βρουν απο σημα κινητου που πιανει κιολας κατω απο το χωμα μονο αυτο σκεφτεσαι και τελειωνει η ταινια οσο καλο και να ηταν το υπολοιπο suspens
john1987 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Τρελο hype και οι δυο ταινιες ειδικα το 127 Hours. Κολπα του marketing ειναι αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.