Kasrith Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Χωρις να χω δει την ταινια, το σημερινο επισοδειο του NCIS (αυτο με τον LL Cool J, δε ξερω ποιο ειναι και ποσα NCIS υπαρχουν...) που μολις παιχτηκε ειχε ιδιο theme
Genatos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Χωρις να χω δει την ταινια, το σημερινο επισοδειο του NCIS (αυτο με τον LL Cool J, δε ξερω ποιο ειναι και ποσα NCIS υπαρχουν...) που μολις παιχτηκε ειχε ιδιο theme Αυτο ειναι το μουφα NCIS, το NCIS: Los Angeles...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 ναι αλλά έχουν βαρβάτο γκομενάκι...
antonl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Το βρήκα OK για 2in1 εισιτήριο. Αν πλήρωνα κανα 9ευρω πιθανόν να το χα μετανιώσει.
christiana78 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ο Ryan Reynolds buried? ε, και?? Let him stay that way σπαστικόφατσα....
Vintage Jewel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Την ειδα χτες το βραδυ Δεν μπορω ακομα να συνελθω!
Sellers Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Την είδα κι εγώ εψές το βράδυ. Καλούτσικη, όχι τίποτα τρομερό, δεν την ξαναβλέπω με τίποτα, με κούρασε σε κάποια σημεία ενώ σε κάποια άλλα (κυρίως στα κλισέ σημεία) έλεγα ''ναι, ναι αντε τελείωνε'' και αν είχα remote control θα πατούσα το ff και θα άφηνα τους άλλους να παραπονιούνται.
Francisco Goya Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Την είδα κι εγώ εψές το βράδυ. Καλούτσικη, όχι τίποτα τρομερό, δεν την ξαναβλέπω με τίποτα, με κούρασε σε κάποια σημεία ενώ σε κάποια άλλα (κυρίως στα κλισέ σημεία) έλεγα ''ναι, ναι αντε τελείωνε'' και αν είχα remote control θα πατούσα το ff και θα άφηνα τους άλλους να παραπονιούνται. Δεν κατάλαβα πως διαπίστωσαν κάποιοι κριτικοί ότι "ο Χίτσκοκ θα ήταν περήφανος για αυτή την ταινία". Μέσα στα κλισέ συμπεριλαμβάνεις και το φιδάκι;
Kasrith Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ο Ryan Reynolds buried? ε, και?? Let him stay that way σπαστικόφατσα.... Αμην!!! :lol:
Francisco Goya Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μην είστε απερίσκεπτοι... Αν θαφτεί ποιος θα μας προσφέρει ερμηνείες όπως αυτές στα Van Wilder, Blade Trinity & Amityville Horror;
GeorgeVls Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Επιτέλους μια ταινιάρα! Είναι must να την δείτε στον κινηματογράφο, πρόκειται για μια εμπειρία. Σε μια εποχή που όλο αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια, αυτή η ταινία ξεχυλίζει απο πρωτοτυπία, είναι πανέξυπνη και έχει αγωνία με το τσουβάλι. Μπράβο, βγήκε ανώτερη των προσδοκιών μου.
artemiskaloge Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 To Buried έκανε την έκπληξη! Ακούγεται πολύ βαρετό να βλέπεις για 95 λεπτά έναν άνθρωπο μέσα σε ένα ξύλινο φέρετρο, αλλά η ταινία πραγματικά σου κόβει την ανάσα! Αν είσαι και λίγο κλειστοφοβικός... Για μένα από τα καλύτερα θρίλερ που έχω δει τα τελευταία χρόνια!
leonidas_fs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Οι 2 τελευταιοι φιλοι αλλη ταινια ειδανε?? Σιγα την ταινια ρε μαγκες...παλι καλα πηγα χθες τεταρτη και την ειδα και χαρη στο what's up ειχα μισο εισιτηριο...2 εισιτηρια στην τιμη του ενος (4 € το ατομο..)Ωραια ταινια αλλα για να την παρεις στο dvd οχι σε cinema..
leonidas_fs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Οι 2 τελευταιοι φιλοι αλλη ταινια ειδανε?? Σιγα την ταινια ρε μαγκες...παλι καλα πηγα χθες τεταρτη και την ειδα και χαρη στο what's up ειχα μισο εισιτηριο...2 εισιτηρια στην τιμη του ενος (4 € το ατομο..)Ωραια ταινια αλλα για να την παρεις στο dvd οχι σε cinema..
GeorgeVls Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Οι 2 τελευταιοι φιλοι αλλη ταινια ειδανε?? Σιγα την ταινια ρε μαγκες...παλι καλα πηγα χθες τεταρτη και την ειδα και χαρη στο what's up ειχα μισο εισιτηριο...2 εισιτηρια στην τιμη του ενος (4 € το ατομο..)Ωραια ταινια αλλα για να την παρεις στο dvd οχι σε cinema.. Εγώ πάλι σε DVD δεν θέλω να την δω με τίποτα, είναι ταινία για τον κινηματογράφο. Όχι την ίδια ταινία είδαμε, και είναι και απ τις πιο πρωτότυπες των τελευταίων χρόνων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.