Francisco Goya Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δείτε τη στο σινεμά. Ένα εισιτήριο το αξίζει αν μη τι άλλο.
Kasrith Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πηγες και την ειδες τελικα? Οχι. Απλα δεν μου καθεται καλα ο RR...
tritonas00 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δείτε τη στο σινεμά. Ένα εισιτήριο το αξίζει αν μη τι άλλο. Ρωτας αν εδω που μενω εχει σινεμα:-(
Genatos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Ε, νταξει οχι και 3 μηνες...σε κανα μηνα λογικα θα χουμε το 1ο Rip...
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ωραιο ηταν Και σπιτι βλεπεται αλλα δεν κλαιω τα λεφτα μου Μονο η γυναικα μου σπαστηκε. Ειναι HR manager(σοβαρα) :) Τελικα καλυτερα να τον αφηναν να πεθανει εκει που το ειχε αποφασισει ο κακομοιρης
damian1977 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Kαλοοοοό...καλοοο...γιαυτο που λεει οτι ειναι,ειναι μια χαρουλα...δεν βαριεσαι καθολου και οι κλειστοφοβικοι καλο θα ειναι να εχουν spare πουκαμισο μαζι....το πρωτο θα μουσκεψει συντομα.... Να συμφωνησω με το φιλο...πολυ καλη η φωτογραφια.....η σκηνοθεσια δεν χρειαζεται...ουτε και μια καλη ηθοποιια επισης ...ο rayan δεν προσπαθει ιδιαιτερα κιολας....αλλα δεν γινεται και ενοχλητικος!!! Πολλα τα μυνηματα...εμμεσα και αμμεσα.....και επιτελους ενα τελος ενδιαφερον ικανο να αφησει την δικη μου αιθουσα ξενερωμενη και ενθουσιασμενη μαζι!!! Αν και δεν εχω τα προσοντα να βαζω βαθμολογιες.....θα ξαναπροτιμουσα να την εβλεπα cine (9 ευρω το γαμο-εισητηριο!!!!) απο το να την δω στο pc.....και ενα 7/10 της αξιζει!!
JERONIMO888 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ωραια ταινια πολυ δυνατη αν βαλεις τον εαυτο σου στην θεση του, το μονο που δεν καταλαβα ειναι οτι ενω στην αρχη προσπαθουσε να σπασει το φερετρο χωρις καν να ξερει στα ποσα μετρα ειναι θαμενος, μετα που σπαει απο τις εκρηξεις και ενω ξερει οτι ειναι το πολυ 1 μετρο θαμμενος (δεν νομιζω να πιανει παραπανω απο 1 μετρο το κινητο και να εχει τοσο αερα να αναπνεει, επισης ακουγεται καθαρα μουσικη απο πανω απο μεγαφωνα) γιατι δεν σπαει τελειως το μισοσπασμενο κομματι, στην συνεχεια να τα σπασει ολα απο πανω να παρει μια ανασα πριν γεμισει χωμα και να σκαψει προς τα πανω ΟΣΟ προλαβει και αν πεθανει ετσι πεθανε αλλα τουλαχιστον προσπαθησε ρε, οχι να κατσει ακινητος μεσα στο φερετρο ομως...
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 JERONIMO Γιατι εχει καταλαβει οτι δεν προλαβαινει να βγει. Η ανασα, ειδικα οταν σκαβεις ποσο να σου κρατησει? Ειδικα οταν σκαβεις καθετα στο χωμα. Αν προσεξες, αυτα που λες, τα εκανε στην αρχη εκει που δεν ηξερε τι σκατα συμβαινει και πανω στον πανικό δοκιμαζε το πρωτο που θα εκανε ο καθενας, με ωμη δυναμη να βγει Εμενα η απορια μου ειναι αλλη. Δεν παραηταν elaborate το σχεδιο για μια απλη απαγωγη?Καπου περιμενα να το γυρισουν οτι κατι αλλο παιζει αλλα τελικα οντως ηταν μια απλη απαγωγη. Πολυ σχεδιασμος, πολυς κοπος(φακος, μαχαιρι, φωτα, κινητο που μαλιστα εβγαζε και κλησεις εξωτερικου αντι να εχει φραγη) ενω αποτι ειδαμε δεν εχουν προβλημα να εχουν καποιον απλα δεμενο σε μια καρεκλα.Τι στο καλο, οι απαγωγεις καναν τη ζωη τους δυσκολη μονοι τους?
marina36 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά με αυτά που άκουσα ψήθηκα..Θα πάω να το δω μέσα στη εβδομάδα!Και οπωσδήποτε στο σινεμά..σε dvd δε λέει ειδικά τέτοιου τύπου ταινία..
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά με αυτά που άκουσα ψήθηκα..Θα πάω να το δω μέσα στη εβδομάδα!Και οπωσδήποτε στο σινεμά..σε dvd δε λέει ειδικά τέτοιου τύπου ταινία.. Mην το αποκλειεις, δεν εχει κατι που να πρεπει να το δεις σε 2000 ιντσες Μην σου πω οτι αν μπορεις κλεισου και στο δωματιο σου με κλειστα φωτα, εκει θα τα χρειαστεις
margaritagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 ενδιαφερον φαινεται θα το δω στο σινεμα
Francisco Goya Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ρωτας αν εδω που μενω εχει σινεμα:-( Ο.Κ., τότε πάω πάσο! Εντάξει και στο PC πιστεύω θα βλέπεται άνετα.
ababili Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Το Buried ήταν από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Με έπεισε με την έντασή της όπως πείθει απόλυτα και ο Reynolds με τις εκφράσεις του προσώπου του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.