Προς το περιεχόμενο

Buried

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Σορρυ που σας την σπάω, για το Buried θα μιλήσετε? :P

νταξει κυριος!Το ειδες πρωτος!Εισαι στο Εδιμβουργο,εχει ερθει η ταινια 234 μερες νωριτερα απο Ελλαδα και πιθανοτατα χτες επινες θεικες μπυρες σε καποια pub.Οκ,σε ζηλευω,στο χω ξαναπει και στο inception.Ειναι αναγκη να μου το τριβεις στη μουρη καθε φορα?Πφ!

Δημοσ.
Σορρυ που σας την σπάω, για το Buried θα μιλήσετε? :P

Έχω διαβάσει το σενάριο της ταινίας. Καταρχήν, δεν έχει σχέση με το Kill Bill 2. :P

Ήταν άκρως καθηλωτικό με πολύ suspense.

Ένα γνήσιο κλειστοφοβικό θρίλλερ.

Επίσης, μου άρεσε που αν και εξελίσσεται στο Ιράκ, δεν είναι και πολύ πολιτικοποιημένο και κύριο μέλημα του είναι να διασκεδάσει και να ιντριγκάρει το κοινό παρά να περάσει (ψευδή) μηνύματα υπέρ των Αμερικάνων. Νιώθεις τον παλμό και τρόμο του πρωταγωνιστή κάθε δευτερόλεπτο και ώρες ώρες γίνεται συγκινητικό. Ας ελπίσουμε να έχει ανταποδοθεί σωστά στην ταινία και πιστεύω ότι ο Ryan Reynolds είναι αρκετά ικανός. (έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό την ταμπέλα του Van Wilder) :P

Θα το δω σίγουρα.

Α και κάτι άλλο. Κρίμα που η πατατα το the Hurt Locker πήρε τόσα Όσκαρ. Και αυτό δεν θα πάρει (μάλλον) κανένα.

Δημοσ.

θα πάω να το τιμήσω το σ/κ και θα επανέλθω. Αν και τον Reynolds δεν τον γουστάρω καθόλου σαν ηθοποιό. Το concept με ψήνει πάντως.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω διαβάσει το σενάριο ή να έχω δει την ταινία, διακρίνω ομοιότητες του concept με το βιβλίο Κάτω από το χώμα. Το βιβλίο μου άρεσε, αν η ταινία κυμαίνεται πάνω κάτω στα ίδια, φαντάζομαι ότι θα είναι καλή.

Δημοσ.

νταξει κυριος!Το ειδες πρωτος!Εισαι στο Εδιμβουργο,εχει ερθει η ταινια 234 μερες νωριτερα απο Ελλαδα και πιθανοτατα χτες επινες θεικες μπυρες σε καποια pub.Οκ,σε ζηλευω,στο χω ξαναπει και στο inception.Ειναι αναγκη να μου το τριβεις στη μουρη καθε φορα?Πφ!

Αν ειναι να στην σπασουμε θα παω να το δω Παρασκευη :lol:

Μεχρι τωρα δεν ειχα ασχοληθει γιατι μου την δινει ο Reynolds απιστευτα πολυ. Αλλα για να λεει ο Cue κατι θα ξερει!

Δημοσ.

Την είδα στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Όντως πολύ καλό εύρημα το ότι είναι γυρισμένο σε μια κάσα (αποπνικτική αίσθηση κλπ) και παρ' όλα αυτά διατηρεί το ενδιαφέρον αμείωτο, αλλά τα τεχνάσματα προώθησης της πλοκής είναι εντελώς διαφανή.

Επίσης, ο Reynolds δεν μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε ηθοποιάρα.

Πάντως το back story ξεδιπλώνεται ωραία και μου άρεσε και το φινάλε.

Δημοσ.

παιδιά ηθοποιάρα μπορεί να μην είναι αλλα είχε φτιάξει ένα απτα καλύτερα σώματα για τις ταινίες και αυτό σίγουρα θέλει πολύ προσπάθεια ... και έχει και έναν σοβαρό λόγο για να τον ζηλεύουμε όλοι.........!!!!!

scarlett_johansson.jpg

όσο για την ταινία.. ε κάποια στιγμή θα βγεί και σε καλή ποιότητα που θα πάει... :lol:

• Moderators
Δημοσ.
Αν ειναι να στην σπασουμε θα παω να το δω Παρασκευη :lol:

fuuuuuuuuuuu ρε:-D

και έχει και έναν σοβαρό λόγο για να τον ζηλεύουμε όλοι.........!!!!!

Amen to that.

• Moderators
Δημοσ.
Κυκλοφορει κανα αξιολογο ts τουλαχιστον?Για εμενα τον ταπεινο με την 17 αρα tft του 2005?:P:-D

Ιδεα δεν εχω-δεν σπαταλαω τα ματακια μου σε ts:P-,αλλα δεν εισαι ο μονος ταπεινος δυστυχως:rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.
E σιγα την ταινιαρα που δεν μπορουμε να περιμενουμε 3 μηνες.... Κλαιν :-(

Πηγες και την ειδες τελικα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...