Cue Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Σορρυ που σας την σπάω, για το Buried θα μιλήσετε?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Σορρυ που σας την σπάω, για το Buried θα μιλήσετε? νταξει κυριος!Το ειδες πρωτος!Εισαι στο Εδιμβουργο,εχει ερθει η ταινια 234 μερες νωριτερα απο Ελλαδα και πιθανοτατα χτες επινες θεικες μπυρες σε καποια pub.Οκ,σε ζηλευω,στο χω ξαναπει και στο inception.Ειναι αναγκη να μου το τριβεις στη μουρη καθε φορα?Πφ!
PCM Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Σορρυ που σας την σπάω, για το Buried θα μιλήσετε? Έχω διαβάσει το σενάριο της ταινίας. Καταρχήν, δεν έχει σχέση με το Kill Bill 2. Ήταν άκρως καθηλωτικό με πολύ suspense. Ένα γνήσιο κλειστοφοβικό θρίλλερ. Επίσης, μου άρεσε που αν και εξελίσσεται στο Ιράκ, δεν είναι και πολύ πολιτικοποιημένο και κύριο μέλημα του είναι να διασκεδάσει και να ιντριγκάρει το κοινό παρά να περάσει (ψευδή) μηνύματα υπέρ των Αμερικάνων. Νιώθεις τον παλμό και τρόμο του πρωταγωνιστή κάθε δευτερόλεπτο και ώρες ώρες γίνεται συγκινητικό. Ας ελπίσουμε να έχει ανταποδοθεί σωστά στην ταινία και πιστεύω ότι ο Ryan Reynolds είναι αρκετά ικανός. (έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό την ταμπέλα του Van Wilder) Θα το δω σίγουρα. Α και κάτι άλλο. Κρίμα που η πατατα το the Hurt Locker πήρε τόσα Όσκαρ. Και αυτό δεν θα πάρει (μάλλον) κανένα.
yannis27gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Σορρυ που σας την σπάω, για το Buried θα μιλήσετε? Όταν το δούμε, ναι
finch Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 θα πάω να το τιμήσω το σ/κ και θα επανέλθω. Αν και τον Reynolds δεν τον γουστάρω καθόλου σαν ηθοποιό. Το concept με ψήνει πάντως.
wizzy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Χωρίς να έχω διαβάσει το σενάριο ή να έχω δει την ταινία, διακρίνω ομοιότητες του concept με το βιβλίο Κάτω από το χώμα. Το βιβλίο μου άρεσε, αν η ταινία κυμαίνεται πάνω κάτω στα ίδια, φαντάζομαι ότι θα είναι καλή.
Kasrith Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 νταξει κυριος!Το ειδες πρωτος!Εισαι στο Εδιμβουργο,εχει ερθει η ταινια 234 μερες νωριτερα απο Ελλαδα και πιθανοτατα χτες επινες θεικες μπυρες σε καποια pub.Οκ,σε ζηλευω,στο χω ξαναπει και στο inception.Ειναι αναγκη να μου το τριβεις στη μουρη καθε φορα?Πφ! Αν ειναι να στην σπασουμε θα παω να το δω Παρασκευη Μεχρι τωρα δεν ειχα ασχοληθει γιατι μου την δινει ο Reynolds απιστευτα πολυ. Αλλα για να λεει ο Cue κατι θα ξερει!
Francisco Goya Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Την είδα στις Νύχτες Πρεμιέρας. Όντως πολύ καλό εύρημα το ότι είναι γυρισμένο σε μια κάσα (αποπνικτική αίσθηση κλπ) και παρ' όλα αυτά διατηρεί το ενδιαφέρον αμείωτο, αλλά τα τεχνάσματα προώθησης της πλοκής είναι εντελώς διαφανή. Επίσης, ο Reynolds δεν μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε ηθοποιάρα. Πάντως το back story ξεδιπλώνεται ωραία και μου άρεσε και το φινάλε.
Luciddream Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 παιδιά ηθοποιάρα μπορεί να μην είναι αλλα είχε φτιάξει ένα απτα καλύτερα σώματα για τις ταινίες και αυτό σίγουρα θέλει πολύ προσπάθεια ... και έχει και έναν σοβαρό λόγο για να τον ζηλεύουμε όλοι.........!!!!! όσο για την ταινία.. ε κάποια στιγμή θα βγεί και σε καλή ποιότητα που θα πάει...
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αν ειναι να στην σπασουμε θα παω να το δω Παρασκευη fuuuuuuuuuuu ρε και έχει και έναν σοβαρό λόγο για να τον ζηλεύουμε όλοι.........!!!!! Amen to that.
tritonas00 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κυκλοφορει κανα αξιολογο ts τουλαχιστον?Για εμενα τον ταπεινο με την 17 αρα tft του 2005?:-D
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κυκλοφορει κανα αξιολογο ts τουλαχιστον?Για εμενα τον ταπεινο με την 17 αρα tft του 2005?:-D Ιδεα δεν εχω-δεν σπαταλαω τα ματακια μου σε ts:P-,αλλα δεν εισαι ο μονος ταπεινος δυστυχως
tritonas00 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 παλι θα περιμενουμε 3 μηνες δηλαδη για r5 και αν...
Kasrith Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 E σιγα την ταινιαρα που δεν μπορουμε να περιμενουμε 3 μηνες.... Κλαιν
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 E σιγα την ταινιαρα που δεν μπορουμε να περιμενουμε 3 μηνες.... Κλαιν Πηγες και την ειδες τελικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.