WoodSell3r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 όποιος πήρε πήρε, τώρα η τιμή πήγε 200.. λέτε να ήταν αρχικά κανένα τυπογραφικό;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 όποιος πήρε πήρε, τώρα η τιμή πήγε 200..λέτε να ήταν αρχικά κανένα τυπογραφικό;; οτι και να ήταν οφείλουν να τις στείλουν. Ειδάλλως σε αυτην την περίπτωση ειναι βέβαιο οτι δε θα τη γλυτώσουν αναίμακτα... Δεν ηταν δα και τόσο μακρια η τιμή πώλησης οπως στην περίπτωση της 47" απο τα μουλτι για να πεις οτι ήταν πραγματικά λάθος... Προσωπικα θεωρω οτι ηταν πραγματικα προσφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Έχουμε να ρίξουμε γέλια από Δευτέρα πρωί μου φαίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WoodSell3r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 τώρα βασικά η οθόνη δεν υπάρχει αν πας να δεις πχ για οθόνες philips αλλά το αρχικό λινκ βγάζει την οθόνη στα 200 όμως.. έχει παραλάβει κανείς στην αρχική τιμή μήπως;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δε νομίζω, καθώς κάνουν λόγο για 2-4 μέρες διαθεσιμότητα. Λογικά από Τρίτη θα αρχίσουν να στέλνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μόλις πριν από 15 λεπτά παρήγγειλα κι εγώ μία και ΑΜΕΣΩΣ μετά ακρίβυνε στα 199 ευρώ. Το email επιβεβαίωσης ήρθε σωστά με τη τιμή των 115 ευρώ. Προφανώς αντιλήφθηκαν το λάθος τους. Να δούμε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Νταξ, δεν είναι και απαραίτητο ότι πρόκειται περί λάθους, μπορεί να είχαν στοκ και να ήθελαν να διώξουν μεγάλο μέρος του, που στην τωρινή τιμή δεν παίζει να έφευγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Κι εγώ αυτό πιστεύω @paylidis γιατι πριν λίγο καιρό είχε daily offer ένα set γυναικείων αξεσουάρ , τα έκλεισα αργά ... όταν έκανα refresh έλεγε μη διαθέσιμο ... αλλά το e-mail της παραγγελίας ήρθε! Την επομένη πήγε στη τιμή που ήταν κανονικά ,η παραγγελία ήρθε κανονικά στο κατάστημα που ζήτησα και με την τιμή που είχε όταν την έκανα(μαζί με κάποια άλλα ψιλολογια) Καλό είναι να μην προδικάζουμε και να μην χάνουμε την ελπίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WoodSell3r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 οκ αν κάναν λάθος και το διόρθωσαν αλλά τώρα η οθόνη δεν υπάρχει καν αν ψάξεις για philips ενώ αρκετά προιόντα που έχω δει όταν πας να δεις χαρακτηριστικά λένε "μη διαθέσιμο προιον"... Δεν ήξερα ότι τα "καταργούν" τελείως πχ και στο e-shop όταν εξαντλούνται τα απομακρύνουν αλλά πάλι με το google μπορείς να βρεις το λινκ του προιοντος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Πάντως αν η τιμή ήταν κράχτης και πλασματική όπως κάνουν άλλα μπακάλικα κατά καιρούς, μη φανταστείς ότι θα ψήνονται να χάσουν 84€*εκατοντάδες παραγγελίες και πως θα την πάρουν όλοι στην αρχική τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WoodSell3r Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 λάθος μου, η οθόνη υπάρχει στις τηλεοράσεις και έχει τιμή 115 αρχικά αλλά αν πατήσεις το λινκ λέει 200... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Πάντως αν η τιμή ήταν κράχτης και πλασματική όπως κάνουν άλλα μπακάλικα κατά καιρούς, μη φανταστείς ότι θα ψήνονται να χάσουν 84€*εκατοντάδες παραγγελίες και πως θα την πάρουν όλοι στην αρχική τιμή. Αντιγραφω απο χρηστη αλλου forum για το συγκεκριμενο θεμα RED ALERΤ η στιγμή που επιβεβαιώνετε την παραγγελία σας αφού έχετε επιλέξει τον τρόπο πληρωμής σας, η αγορά σας έχει πραγματοποιηθεί. (δηλαδή η συμφωνία σχετικά με το εμπόρευμα και την τιμή της παραγγελία σας). Αν οι τιμές πέσουν αφότου έχετε πραγματοποιήσει την παραγγελία σας, δεν μπορούμε να σας αποζημιώσουμε σε καμία περίπτωση συμφώνως προς το ισχύον εμπορικό δίκαιο. Ούτε και αντίστροφα δεν μπορεί η Getitnow.gr να σας ζητήσει υψηλότερη τιμή από εκείνη που θα έχει εφαρμοστεί κατά την παραγγελία σας σε περίπτωση αύξησης των τιμών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danton Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 jabar Σε ευχαριστω που ειχες την καλοσυνη να μας ενημερωσεις και να επωφεληθουμε και εμεις.Ακομα και εαν δεν μας την στειλουν την οθονη εκτιμω την ενεργεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Αντιγραφω απο χρηστη αλλου forum για το συγκεκριμενο θεμα RED ALERΤ η στιγμή που επιβεβαιώνετε την παραγγελία σας αφού έχετε επιλέξει τον τρόπο πληρωμής σας, η αγορά σας έχει πραγματοποιηθεί. (δηλαδή η συμφωνία σχετικά με το εμπόρευμα και την τιμή της παραγγελία σας). Αν οι τιμές πέσουν αφότου έχετε πραγματοποιήσει την παραγγελία σας, δεν μπορούμε να σας αποζημιώσουμε σε καμία περίπτωση συμφώνως προς το ισχύον εμπορικό δίκαιο. Ούτε και αντίστροφα δεν μπορεί η Getitnow.gr να σας ζητήσει υψηλότερη τιμή από εκείνη που θα έχει εφαρμοστεί κατά την παραγγελία σας σε περίπτωση αύξησης των τιμών. Αν δε θέλουν να τις στείλουν όμως, μπορούν κάλλιστα να πουνε ότι δεν έχουν στοκ και ότι δε πρόλαβαν να ενημερώσουν το σάιτ τους κλπ. Όλο τέτοιες λαμογιές κάνουν στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ούτε και αντίστροφα δεν μπορεί η Getitnow.gr να σας ζητήσει υψηλότερη τιμή από εκείνη που θα έχει εφαρμοστεί κατά την παραγγελία σας σε περίπτωση αύξησης των τιμών. Από αυτό και μόνο Respect... Και πιστευω οτι θα κερδίσουν πολλούς πελάτες αν το εφαρμόζουν... Θεωρω οτι ειχαν π.χ. 100 κομμάτια σε αυτη τη τιμή απο την εταιρεία και ήθελαν να τα δώσουν... (μήπως αλλάζει μοντέλο Πιστεύω οτι θα έρθει... Δεν μου εχει δώσει ως τώρα κανένα δικαίωμα το συγκεκριμένο καταστημα και ήδη εχει αρχίσει να είναι στη λίστα αναζητησης μου όταν θέλω να αγοράσω κάτι... (εξακολουθεί να με ζορίζει βεβαια το σαιτ αλλα anyway, που θα παει θα το διορθώσουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.