Palm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Στις παραγγελιες που εχουν γινει ηλεκτρονικα, κρατανε σειρα προτεραιοτητος οπως στο Ε-ΣΗΟΠ ?????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Τα ψηφιακα καναλια τα πιανει κρυσταλλο!!!Χρωματα μετα απο καταλληλες ρυθμισεις ακρως ικανοποιητικα, ηχος επισης και σε ενταση μια χαρα!! συνδεοντας υπολογιστη μεσω hdmi φαινονται οι πραγματικες δυνατοτητες της καθως full hd εικονες και ταινιες σε αφηνουν αγαλμα!!! Επιβεβαιωνεις οτι παιζει με hdmi και υπολογιστη ... ? μια χαρα πλεον ... θα "πρεπει" να παρουμε και καλωδια hdmi τοτε... μιας και η μια παει για οθονη 95% και η αλλη για τηλεοραση με μεγαλη πιθανοτητα να συνδεθει με media player Ωραιαααα αντε με το καλο να μας ερθουν ευγε jabar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokotiris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Επιβεβαιωνεις οτι παιζει με hdmi και υπολογιστη ... ?μια χαρα πλεον ... θα "πρεπει" να παρουμε και καλωδια hdmi τοτε... μιας και η μια παει για οθονη 95% και η αλλη για τηλεοραση με μεγαλη πιθανοτητα να συνδεθει με media player Ωραιαααα αντε με το καλο να μας ερθουν ευγε jabar Αν η τηλεοραση ειναι αυτη σε 22" http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156386 Τοτε το επιβεβαιωνω και με το παραπανω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Αν η τηλεοραση ειναι αυτη σε 22" http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156386 Τοτε το επιβεβαιωνω και με το παραπανω!!!! Ωραια λογικα θα ειναι το μικροτερο(κατα 1") της αδερφακι ... Με το καλο να μας ερθουν λοιπον ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Στις παραγγελιες που εχουν γινει ηλεκτρονικα, κρατανε σειρα προτεραιοτητος οπως στο Ε-ΣΗΟΠ ?????????? Γνωριζει κανεις ??????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Κι εγώ που διάβασα μερικά reviews από εξωτερικό, αρκετοί αναφέρονταν στη σύνδεση Xbox και PS3 με HDMI. Απλά κάπου πήρε το μάτι μου να λέει ένας ότι το Xbox έπαιζε σε 720p ενώ το PS3 κανονικά σε 1080p. Άγνωστο τι ισχύει τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Το οτι την έχουνε ακομα δεν μου αρέσει καθόλου! Θεωρώ χλωμό εως και απίθανο να την πάρουνε ολοι μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά μην κολλάτε. - Όσοι θέλετε να συνδέσετε pc πάνω της και η κάρτα σας έχει θύρα hdmi, χρησιμοποιήστε καλώδιο hdmi, την θύρα hdmi της tv και καθαρίσατε. Διαφορετικά αν η κάρτα σας έχει dvi χρησιμοποιήστε αντάπτορα dvi - hdmi, καλώδιο hdmi και πάλι την hdmi θύρα της tv. - Όσοι θέλετε να βάλετε ταυτόχρονα παιχνιδοκονσόλα + pc, τότε χρησιμοποιήστε την hdmi στο πρώτο και την vga στo δεύτερo. Aπλά πράγματα. :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μπορω να μαθω γιατι χρειαζονται full στοιχεια για παραλαβη απο καταστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μπορω να μαθω γιατι χρειαζονται full στοιχεια για παραλαβη απο καταστημα? Και μένα αυτό, ομολογώ μου έκανε εντύπωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Το οτι την έχουνε ακομα δεν μου αρέσει καθόλου! Θεωρώ χλωμό εως και απίθανο να την πάρουνε ολοι μας! Μπορεί απλά να τα παραγγείλουν απο την εταιρεία και να μας τα στείλουν απευθείας απο εκει. Δε νομίζω οτι έχουν περιπου 100 τηλεοράσεις στοκ (101 μυνηματα, κάποιοι πήραν 2-3 ακομα και 5 οποτε πρεπει αν οχι 100 να κοντεουν τισ 70 οι παραγγελιες). Ελπίζω να μην μας την κάνουν... Πάντως η δικη μου παραγγελία γράφει οτι καταχωρηθηκε εδω και 1 ώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trotos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 παίδες για σύνδεση αποκλειστικά σε υπολογιστή τι λέει; Με ενδιαφέρει να την έχω ως εναλακτική για τον φορητό στο χωριό. Στην πόλη είμαι με μια DEL 2004W με s-ips Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 παίδες για σύνδεση αποκλειστικά σε υπολογιστή τι λέει; Με ενδιαφέρει να την έχω ως εναλακτική για τον φορητό στο χωριό. Στην πόλη είμαι με μια DEL 2004W με s-ips Eχει αναφερθεί ήδη και παραπάνω. Αν το laptop σου εχει hdmi θύρα, τότε με ένα hdmi καλώδιο απευθείας στην hdmi θύρα της tv. Αν έχει d-sub (vga) έξοδο, τοτε με καλώδιο vga στην vga θύρα της tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axaraktiristos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Έβαλα και εγώ παραγγελία … Άντε να δούμε τι θα γίνει .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί απλά να τα παραγγείλουν απο την εταιρεία και να μας τα στείλουν απευθείας απο εκει. Δε νομίζω οτι έχουν περιπου 100 τηλεοράσεις στοκ (101 μυνηματα, κάποιοι πήραν 2-3 ακομα και 5 οποτε πρεπει αν οχι 100 να κοντεουν τισ 70 οι παραγγελιες). Ελπίζω να μην μας την κάνουν... Πάντως η δικη μου παραγγελία γράφει οτι καταχωρηθηκε εδω και 1 ώρα... Εμένα απο τις 2:30 χτες το βράδι. Θέλω να πιστεύω πάντως ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Γιαυτο άλλωστε υπάρχει και ο αριθμός παραγγελίας θαρρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.