Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...

Μπράβο και σωστός που το υπενθυμίζεις για να μην το ξεχνάμε.

2 tv θα παίρναμε με τα χρήματα που κοστίζει τώρα και θα περίσσευαν και 19 ευρώ. :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην ξεχνιόμαστε... Γεια σου βρε Jabar!

http://www.getitnow.gr/prod/ilektronika/tileoraseis/lcd-tv-philips-231t1sb-23/prod170183pp/

μ εχετε κατασκλαβωσει βρε παιδια, να στε ολοι καλα...

Εγω ειχα υποσχεθεί λαμπάδα στο ύψος του τζαβαρ αν την επερνα κ τώρα που μια έχω εγώ κ μια ο φαδερ στο χωρίο παίζω την πάπια :-D ^_^ ^_^

(μην πειτε τίποτα του τζαμπαρ παρακαλώ)

Εγω ειχα υποσχεθεί λαμπάδα στο ύψος του τζαβαρ αν την επερνα κ τώρα που μια έχω εγώ κ μια ο φαδερ στο χωρίο παίζω την πάπια :-D ^_^ ^_^

(μην πειτε τίποτα του τζαμπαρ παρακαλώ)

Δεν κάνεις την πάπια , απλώς δεν ξέρεις το ύψος του!!!! :devil:

...δεν ξέρεις το ύψος του!!!! :devil:

Έχουμε παραδεχτεί όλοι πως είναι τρισμέγιστος.Τουλάχιστον όσοι επωφεληθήκαμνε απ' την προσφορά που μας έδειξε τότε...

Thank you carim ! ακομα και φιλος που του ειπα αλλα αργησε να την παραγγειλει και απο βλακεια του την πηρε με 229 τελικα του ηρθε στα 114 και αυτουνου και με εχει κανει τωρα θεο. Που να ξερε οτι απλα κλεβω φως απο αλλον θεο ήλιο :mrgreen:

χα χα, να είναι καλά πάντα ο φίλος μας και να μας βρίσκει προσφορές...

ευχαριστω ιδιαιτερα τον λεφτα γιατι ειναι φιλος κ στην κανονικη ζωη κι οχι μονο στην ιντερνετικη που ειμαστε εδω μια παρεα.βεβαια απο δω μεσα γνωριστικαμε κι ειναι μια σπουδαια γνωριμια,ολα καλα ...βγηκα βολτα σημερα και βρηκα στο μακρο αν.Θεσσαλονικη την 1962d στα 121 ευρω ΜΕ φπα αλλα παρ ολο που ρωτησα ,δεν ηξεραν αν εχει τμχ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...