stivi1981 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Το τραβάω βάζοντας αρκετή δύναμη αλλά τίποτα.Όπως είπα φοβάμαι να βάλω πιο πολύ δύναμη μήπως σπάσω κάτι. Όποιος έχει βγάλει την βάση, ας πει τον τρόπο και τοτε θα της δείξω ποιος είναι το αφεντκό. ειναι πολυ απλο φιλε μου...την εχω βγαλει εγω... λοιπον γυρνας αναποδα την τηλεοραση και κοιτας μεσα στην τρυπα της βασης εχει δυο κλιπ τα οποια τα πατας προς τα μεσα...το ενα με το αλλο δηλαδη και βγαινει η βαση.. αν θες ξεβιδωνεις και τις βιδες για να βγει και το υπολοιπο κομματι που εξεχει απο την τηλεοραση...ελπιζω να σε βοηθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Χμμ.. τι διάολο, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έχει κάτι τέτοιο, δεν είχε ακουστεί τίποτα όταν την έβαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retzosd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ stivi1981. Την έβγαλα τη βάση σε 10 sec τώρα που ήξερα τι να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Εγω έβγαλα κ το πόδι στο οποίο κουμπώνει η βάση να μην φαίνεται τίποτα απο κάτω! 3 βίδες είναι μόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Thanks fοr the infο stivi1981 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokotiris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Τελικα καμια καλη ρυθμιση για τα χρωματα πετυχε καποιος? Η την αφησατε οπως ηταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Αναφέρεσαι σε σύνδεση με τον υπολογιστή μέσω HDMI ή για τηλεοπτικό σήμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 εγω παντως εχω να προσθεσω οτι με εξωτερικο ψηφιακο δεκτη mpeg4 με hdmi συνδεση η εικονα ειναι πολυ καλυτερη απο τον ενσωματομενο mpeg4 δεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Και η αλλαγή καναλιών στα ψηφιακά καθυστερεί αλλά με 115 ευρώ .............συμβιβάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Πόσο περισσότερο καθυστερεί σε σχέση με τα αναλογικά με το μπρος-πίσω δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Πόσο περισσότερο καθυστερεί σε σχέση με τα αναλογικά με το μπρος-πίσω δηλαδή; 2-3 δεύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokotiris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Αναφέρεσαι σε σύνδεση με τον υπολογιστή μέσω HDMI ή για τηλεοπτικό σήμα; Για τηλεοπτικο σημα κυριως!! Αλλα αν μπορεις να πεις και καμια καλη ρυθμιση για να βλεπουμε καμια ταινια θα εισαι απαιχτος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 2-3 δεύτερα Χμμ, δηλαδή 4-5 δευτερόλεπτα για τα ψηφιακά σε σχέση με τα 2 για τα αναλογικά; Θα το τσεκάρω κι εγώ σε κανα μήνα που θα κατέβω Αθήνα, γιατί εδώ που είμαι δεν παίζει τέτοια δυνατότητα :Ρ Για τηλεοπτικο σημα κυριως!!Αλλα αν μπορεις να πεις και καμια καλη ρυθμιση για να βλεπουμε καμια ταινια θα εισαι απαιχτος!! Κλάιν μάιν βασικά, από περιοχή σε περιοχή διαφέρει το σήμα. Εγώ στα αναλογικά είμαι με: Picture Smart Picture -> Personal Brightness -> 45 Contrast -> 55 Colour -> 60 Tint -> 0 Sharpness -> 2 Colour Temperature -> Warm Noise Reduction -> Auto Flesh Tone -> On Backlight -> 90 SmartContrast -> Off Sound Mode -> Music Δεν το έχω ψάξει και πολύ να σου πω την αλήθεια. Όταν είμαι με HDMI με τον υπολογιστή, είμαι σε Video Mode για ταινίες κ.λπ., αλλά για σερφάρισμα και τα συναφή, δεν παλεύεται, μόνο Graphics Mode εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokotiris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Να'σαι καλα φιλε μου, θα το προτιμησω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikeharitakis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 εγω παλι δουλευω με αυτα Smart Picture -> Personal Brightness -> 45 Contrast -> 50 Colour -> 50 Tint -> 0 Sharpness -> 2 Colour Temperature -> Normal Noise Reduction -> Auto Flesh Tone -> off Backlight -> 100 SmartContrast -> Οn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.