szaf Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Τελικά παρατήρησα κι εγώ ένα κολλημένο στο μπλε χρώμα, κάποια στιγμή θα δοκιμάσω να το ξεκολλήσω. szaf, είναι σίγουρα καμμένο το δικό σου; δεν ξέρω..παίζει να είναι κολλημένο και όχι καμμένο; είναι σε κίτρινο χρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Όταν είναι καμμένο (dead), δεν έχει χρώμα ακριβώς επειδή είναι καμμένο, δε μπορεί να απεικονίσει κάποιο χρώμα δηλαδή. Αλλά στο κίτρινο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Τελικά παρατήρησα κι εγώ ένα κολλημένο στο μπλε χρώμα, κάποια στιγμή θα δοκιμάσω να το ξεκολλήσω. szaf, είναι σίγουρα καμμένο το δικό σου; αχρειαστος να ειναι ο τρόπος, αλλα πως ξεκολλάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει. http://www.rizone3.com/archives/285 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=oj9U-Ux6QHY]Αυτό, σε συνδυασμό με ελαφρύ τρίψιμο[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ενας αλλος τροπος ειναι πιεζοντας την επιφανεια στο σημειο που εχει το κολλημενο pixel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει. http://www.rizone3.com/archives/285 Αυτό, σε συνδυασμό με ελαφρύ τρίψιμο hmm, πονοκεφάλιασα αλλα το κραταω για καμια ώρα αναγκης... ειχα πάρει κάποτε μια 32" bravia απο τα καρφουρ (899 τότε με 1 hdmi και mpeg2!!!) και είχε κολλημένο πιξελ με το που την ξεκουτιασα και την πήγα αμεσως πίσω και πήρα άλλη... Γενικά εχω την εντυπωση ότι "από τη μάνα τους" ερχονται κολλημένα, ισχύει; Α, όσον αφορά την τηλεόραση πολύ καλη απο όσο μου λενε (εγω ακομα δεν την είδα, απλα παρελαβα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Σε μια 20αρα δανεική που έχω τώρα ξεκόλλησε το pixel με την πρώτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Χεχε, αυτό δε σημαίνει ότι αποκλείεται να ξανακολλήσει βέβαια, δυστυχώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Σε μια 20αρα δανεική που έχω τώρα ξεκόλλησε το pixel με την πρώτη Χεχε, αυτό δε σημαίνει ότι αποκλείεται να ξανακολλήσει βέβαια, δυστυχώς.. Οπως επισης σημαινει οτι εισαι τυχερος. Περιπου ενα 10-20% ξεκολανε με αυτα τα βιντεακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Όταν είναι καμμένο (dead), δεν έχει χρώμα ακριβώς επειδή είναι καμμένο, δε μπορεί να απεικονίσει κάποιο χρώμα δηλαδή. ανάλογα το panel αν δεν κάνω λάθος, αλλιώς φαίνονται τα καμένα σε TN Panel και αλλιώς σε PVA/MVA/IPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retzosd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ξανανοίγω το θέμα για 1 ερώτηση. Έιχα πάρει από την προσφορά την Philips 231T1SB. Όλα 1 χαρά, αλλά θέλω να την βάλω πλέον σε τοίχο και δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει η βάση και φοβάμαι μην σπάσω τίποτα. Όποιος γνωρίζει, ας γράψει 2 σειρές για την διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Όταν λες βάση, ποιο μέρος εννοείς; Γιατί το κάτω μέρος δεν είναι ούτε καν κουμπωτό. Απλά το έσπρωξα και μπήκε. Τώρα, αν πρέπει να αφαιρεθεί και κάτι άλλο, δεν το γνωρίζω. Εν τω μεταξύ θυμάμαι ότι κι ο jabar είχε πρόβλημα με την αφαίρεσή της και δεν είχα καταλάβει το λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retzosd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ακριβώς αυτό το κάτω μέρος εννοώ. Και εγώ έτσι το έβαλα, απλά το κούμπωσα, αλλά πως βγαίνει τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Τι εννοείς; Δε βγαίνει αν το τραβήξεις; Δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια, αλλά δεδομένου του τρόπου που μπήκε, φαντάζομαι ότι το τραβάς και βγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retzosd Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Το τραβάω βάζοντας αρκετή δύναμη αλλά τίποτα. Όπως είπα φοβάμαι να βάλω πιο πολύ δύναμη μήπως σπάσω κάτι. Όποιος έχει βγάλει την βάση, ας πει τον τρόπο και τοτε θα της δείξω ποιος είναι το αφεντκό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.