GeorgT. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 αν δεν ειχε μεταφορικα και εγω θα το επαιρνα... και 3 καλωδια τηλεόρασης ήθελα να προσθέσω στην παραγγελία αλλα δεν γίνεται. πρεπει να την ακυρώσω και να την ξανακάνω... Δε βαριέσαι... Λεφτα ήθελα να τους δωσω... και το φλασακι θα επαιρνα και 3 καλώδια, συνολο αλλα 15 ευρω θα ήταν...τι να τους κανω...; ΕΜΜ εισαι γκαντέμης που μενεις επαρχία, εγω με παραλαβή απο κατάστημα τωρα βαζω και ενα καλώδιο hdmi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Εκτός το οτι το HDMI μεταφέρει ήχο έχει κανένα άλλο πλεονέκτημα σε σχέση με το vga(π.χ. καλύτερη ποιότητα εικόνας)? Ναι, εχει καλυτερη εικονα γιατι μεταφερει ψηφιακα τα δεδομενα και οχι αναλογικα οπως το VGA. Ετσι δεν χρειαζεται ξανα μετατροπη προκειμενου να τα δειξει, αρα δεν εχεις καμια απωλεια. Εχει την ιδια ποιοτητα απεικονισης με το DVI, με πλεονεκτημα οτι μεταφερει και ηχο. Γενικα προτιματε τις ψηφιακες συνδεσεις. Να ενημερωσετε οταν τις παραλαβετε ε! (ΧΜ, να, ηδη ενας την εχει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ναι, εχει καλυτερη εικονα γιατι μεταφερει ψηφιακα τα δεδομενα και οχι αναλογικα οπως το VGA. Ετσι δεν χρειαζεται ξανα μετατροπη προκειμενου να τα δειξει, αρα δεν εχεις καμια απωλεια. Εχει την ιδια ποιοτητα απεικονισης με το DVI, με πλεονεκτημα οτι μεταφερει και ηχο. Γενικα προτιματε τις ψηφιακες συνδεσεις. Να ενημερωσετε οταν τις παραλαβετε ε! (ΧΜ, να, ηδη ενας την εχει ) τρελανε μας, την παρέλαβες...; αναφερθηκε κάτι για usb??? Παίζουν μόντες άραγες;;; @terry : μεγάλη υπόθεση το να κατεβάζεις την ταινία στο λαπτοπ να συνδέεις το HDMI και σε λιγότερο απο 0.5 λεπτο να βλέπεις στην tv... Ωστόσο το δικο μου το ρημάδι κρατάει πλέον μόνο 1.30 ώρα το πολύ οπότε σχεδον παντα στο τελος της ταινίας θα χρειαστεί καλώδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 στην ίδια τιμή υπάρχει και αυτή εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 τρελανε μας, την παρέλαβες...; αναφερθηκε κάτι για usb??? Παίζουν μόντες άραγες;;; @terry : μεγάλη υπόθεση το να κατεβάζεις την ταινία στο λαπτοπ να συνδέεις το HDMI και σε λιγότερο απο 0.5 λεπτο να βλέπεις στην tv... Ωστόσο το δικο μου το ρημάδι κρατάει πλέον μόνο 1.30 ώρα το πολύ οπότε σχεδον παντα στο τελος της ταινίας θα χρειαστεί καλώδιο Α οχι ακυρο. Νομιζα οτι την πηρε ηδη ο απο πανω μου (GeorgT.) και ''εκεινη τη στιγμη συνεδεε καλωδιο HDMI'', αλλα λαθος κατανοηση στην ίδια τιμή υπάρχει και αυτή εδώ No FULL HD, no mpeg4 dtv tuner ομως. Επισης, αλλο Philips, αλλο "Φού και ού" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 στην ίδια τιμή υπάρχει και αυτή εδώ άλλη ποιότητα όμως... όρμαξαμε όλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Thanks jabar μουμπλε μουμπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikeas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Παρήγγειλα κι εγώ μία. Ευχαριστώ jabar!!! Για εγγύηση δεν πρόσεξα. είναι ελληνικής αντιπροσωπείας ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Κάποιοι που την παραγγείλατε τηλεφωνικά σαν ενημέρωσαν ότι ΕΧΕΙ απόθεμα ή τη Δευτέρα θα αρχίσουν τα τηλέφωνα του στυλ "Συγνώμη...." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μάλλον θ' αρχίσουν τα «συγγνώμη» :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Έβαλα κι εγώ μία, ελπίζω να έχει για όλους Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για το heads-up !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Όταν κάποιοι παραγγέλνουν 5 κομμάτια και το μαγαζί τα δίνει (όλοι ξέρουμε ότι έξω δεν υφίστανται αυτά), το πιο λογικό είναι κάποιοι να πάρουν 3 αντί για 1 :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 δεν μου ειπαν κατι για αποθεμα κλπ. Άλλωστε γράφει "Διαθέσιμο - παράδοση 2-4 ημέρες" που σημαίνει οτι θα τις πάρουν απο τον προμηθευτη και θα τις στείλουν. ειδάλλως θα εγραφε "Διαθέσιμο - παράδοση εντός 2 ημερών" ή Διαθέσιμο - παράδοση εντός 24 ωρών κ.ο.κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Όταν κάποιοι παραγγέλνουν 5 κομμάτια και το μαγαζί τα δίνει (όλοι ξέρουμε ότι έξω δεν υφίστανται αυτά), το πιο λογικό είναι κάποιοι να πάρουν 3 αντί για 1 :Ρ Anyway, παρήγγειλα κι εγώ μία... Μακάρι να έρθουν σε όλους μας. Jabar, όταν κατέβω Θεσσαλονίκη, κερνάω καφεδάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 την ιδια ακριβως πηρα πριν απο κανα μηνα απο multirama στα 199 πολυ καλη tv δεν αντεξα πηρα ακομα μια ετσι να βρισκεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.