Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν δεν ειχε μεταφορικα και εγω θα το επαιρνα... και 3 καλωδια τηλεόρασης ήθελα να προσθέσω στην παραγγελία αλλα δεν γίνεται. πρεπει να την ακυρώσω και να την ξανακάνω... Δε βαριέσαι...

Λεφτα ήθελα να τους δωσω... και το φλασακι θα επαιρνα και 3 καλώδια, συνολο αλλα 15 ευρω θα ήταν...τι να τους κανω...;

ΕΜΜ εισαι γκαντέμης που μενεις επαρχία, εγω με παραλαβή απο κατάστημα τωρα βαζω και ενα καλώδιο hdmi :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Εκτός το οτι το HDMI μεταφέρει ήχο έχει κανένα άλλο πλεονέκτημα σε σχέση με το vga(π.χ. καλύτερη ποιότητα εικόνας)?

Ναι, εχει καλυτερη εικονα γιατι μεταφερει ψηφιακα τα δεδομενα και οχι αναλογικα οπως το VGA. Ετσι δεν χρειαζεται ξανα μετατροπη προκειμενου να τα δειξει, αρα δεν εχεις καμια απωλεια.

Εχει την ιδια ποιοτητα απεικονισης με το DVI, με πλεονεκτημα οτι μεταφερει και ηχο. ;)

Γενικα προτιματε τις ψηφιακες συνδεσεις.

Να ενημερωσετε οταν τις παραλαβετε ε! (ΧΜ, να, ηδη ενας την εχει :-D )

Ναι, εχει καλυτερη εικονα γιατι μεταφερει ψηφιακα τα δεδομενα και οχι αναλογικα οπως το VGA. Ετσι δεν χρειαζεται ξανα μετατροπη προκειμενου να τα δειξει, αρα δεν εχεις καμια απωλεια.

Εχει την ιδια ποιοτητα απεικονισης με το DVI, με πλεονεκτημα οτι μεταφερει και ηχο. ;)

Γενικα προτιματε τις ψηφιακες συνδεσεις.

Να ενημερωσετε οταν τις παραλαβετε ε! (ΧΜ, να, ηδη ενας την εχει :-D )

τρελανε μας, την παρέλαβες...; :shock:

αναφερθηκε κάτι για usb??? Παίζουν μόντες άραγες;;;

@terry : μεγάλη υπόθεση το να κατεβάζεις την ταινία στο λαπτοπ να συνδέεις το HDMI και σε λιγότερο απο 0.5 λεπτο να βλέπεις στην tv... Ωστόσο το δικο μου το ρημάδι κρατάει πλέον μόνο 1.30 ώρα το πολύ οπότε σχεδον παντα στο τελος της ταινίας θα χρειαστεί καλώδιο :mad:

• Moderators
τρελανε μας, την παρέλαβες...; :shock:

αναφερθηκε κάτι για usb??? Παίζουν μόντες άραγες;;;

@terry : μεγάλη υπόθεση το να κατεβάζεις την ταινία στο λαπτοπ να συνδέεις το HDMI και σε λιγότερο απο 0.5 λεπτο να βλέπεις στην tv... Ωστόσο το δικο μου το ρημάδι κρατάει πλέον μόνο 1.30 ώρα το πολύ οπότε σχεδον παντα στο τελος της ταινίας θα χρειαστεί καλώδιο :mad:

Α οχι ακυρο. Νομιζα οτι την πηρε ηδη ο απο πανω μου (GeorgT.) και ''εκεινη τη στιγμη συνεδεε καλωδιο HDMI'', αλλα λαθος κατανοηση :P

στην ίδια τιμή υπάρχει και αυτή εδώ

No FULL HD, no mpeg4 dtv tuner ομως.

Επισης, αλλο Philips, αλλο "Φού και ού" :lol:

Όταν κάποιοι παραγγέλνουν 5 κομμάτια και το μαγαζί τα δίνει (όλοι ξέρουμε ότι έξω δεν υφίστανται αυτά), το πιο λογικό είναι κάποιοι να πάρουν 3 αντί για 1 :Ρ

δεν μου ειπαν κατι για αποθεμα κλπ. Άλλωστε γράφει "Διαθέσιμο - παράδοση 2-4 ημέρες" που σημαίνει οτι θα τις πάρουν απο τον προμηθευτη και θα τις στείλουν. ειδάλλως θα εγραφε "Διαθέσιμο - παράδοση εντός 2 ημερών" ή Διαθέσιμο - παράδοση εντός 24 ωρών κ.ο.κ.

Όταν κάποιοι παραγγέλνουν 5 κομμάτια και το μαγαζί τα δίνει (όλοι ξέρουμε ότι έξω δεν υφίστανται αυτά), το πιο λογικό είναι κάποιοι να πάρουν 3 αντί για 1 :Ρ

Anyway, παρήγγειλα κι εγώ μία... Μακάρι να έρθουν σε όλους μας.

Jabar, όταν κατέβω Θεσσαλονίκη, κερνάω καφεδάκι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...