Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας χρονος εγγυηση δεν υπαρχει πουθενα. Το λιγοτερο που μπορει να ειναι 2. Τα εχουμε πει αυτα!!

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε όποια Philips (22άρα ή 23άρα) και να αναφέρεσαι, αν σκέφτεσαι να δώσεις όσα ζητάνε τώρα, προσωπικά δε νομίζω πως αξίζουν τα χρήματά τους.

Wtf.. 256.41€ η 23άρα;

Δημοσ.

Σε όποια Philips (22άρα ή 23άρα) και να αναφέρεσαι, αν σκέφτεσαι να δώσεις όσα ζητάνε τώρα, προσωπικά δε νομίζω πως αξίζουν τα χρήματά τους.

Wtf.. 256.41€ η 23άρα;

Δημοσ.

Εμενα μου ειπε οτι δινει και 3 η κυρα Γιαννουλα απο απεναντι. Μεχρι τοτε δεν υπηρχαν αλλες προσφορες για εγγυηση

Δημοσ.

Εμενα μου ειπε οτι δινει και 3 η κυρα Γιαννουλα απο απεναντι. Μεχρι τοτε δεν υπηρχαν αλλες προσφορες για εγγυηση

Δημοσ.

Επειγον

Παιδια, τι παιζει με την εγγυηση της PHILIPS;

1. Γιατι αλλου βλεπω δυο χρονια και αλλου τρια; (στο getit δεν αναφερει καν διαρκεια εγγυησης)

2. Ειναι αντιπροσωπιας οσες πηρατε;

3. Φαινεται αυτο καπου εξω στο κουτι ή εστω σε καποιο χαρτι μεσα;

Ρωταω γιατι μετα απο ερευνα αγορας και αφου ειδα ολες τις υποψηφιες "επι το εργον", ειμαι μεταξυ της Philips και της LG M2262D και μαλλον θα κριθει στο θεμα "εγγυηση"

.

Επειδη εχω και τις δυο θα σου ελεγα LG + 0 πιχελ εγγυηση.

• Moderators
Δημοσ.
Επειδη εχω και τις δυο θα σου ελεγα LG + 0 πιχελ εγγυηση.

Ευχαριστω, εδω και 3 ωριτσες εκλεισα την LG. Για 15 ευρω πανω απο την philips και τα 3 χρονια εγγυηση σε υπερκαλυπτουν (η philips δεν αναφερει ουτε στο site κατι, μαλλον στο ετος το κοβω) και τα 2'' για αλλαγη σε mpeg4 καναλια εναντι των 3'' της philips και τα multimedia απο usb.

Δημοσ.

Πάντως η εγγύηση της philips είναι πανευρωπαικά (απ'ότι λέει και το χαρτί μέσα στη συσκευασία) 2 χρόνια.

Κατά τα άλλα κι εγώ στη θέση σου lg θα διάλεγα. :-)

Δημοσ.

Καλύτερα η LG, είναι εκνευριστική η Philips...

Jabar, θέλουμε κι άλλη τηλεοπτική προσφορά!

Να πάρουμε κι εμείς μία, όλο για άλλους ψωνίζω και ζηλεύω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά η οθόνη έχει ένα καμμένο pixel, υπάρχει περίπτωση να καλύπτεται με κάποιο τρόπο μέσω εγγύησης για αντικατάσταση;

Δημοσ.

Στο μαγαζί που ρώτησα όταν πήγα να την παραλάβω ο υπάλληλος μου είπε για 7. (τώρα αλήθεια,ψέμματα θα σε γελάσω...)

Δημοσ.

Τελικά παρατήρησα κι εγώ ένα κολλημένο στο μπλε χρώμα, κάποια στιγμή θα δοκιμάσω να το ξεκολλήσω.

szaf, είναι σίγουρα καμμένο το δικό σου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...