lionheart75 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μα πραγματικά, αυτό κάνουν, η πρώτη κουβέντα που έχουν έτοιμη, είναι: «μα στη δίνω φθηνότερα απ' ότι τη βρίσκεις, είσαι κερδισμένος» και δυστυχώς εν μέρει έχουν και δίκιο. Δεν έχεις και άδικο, συμφωνώ. Γιαυτό θεωρώ ότι σε ανάλογες περίπτωσεις προσφορών και ειδικότερα σε περιπτώσεις περιορισμένου αποθέματος, θα πρέπει απο τις εταιρείες / καταστήματα να δίνεται προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν παραγγείλει 1 κομμάτι και μόνο εφόσον φτάνουν τα τεμάχια για όλους και δεν υπάρχει επιπλέον ζήτηση να δίνονται περισσότερα του ενός σε όσους τα παρήγγειλαν... Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση το κατάστημα τους κάλυψε όλους και μπράβο του! Γνώμη μου πάντα και χωρίς παρεξήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εχμμ.. αν ήταν να τη δώσουν στα 200€ ενώ την πήραν στα 114.98€, ναι, ξέρω πολλούς. Πως θα τη δωσουν στα 190 ή 200 αφου στα 200€ την εχουν τρια μαγαζια στο skroutz;;;; Θα δειτε και αγγελιες πιστευω καποια στιγμη, αλλα θα παιξουν στα 150 περιπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Πως θα τη δωσουν στα 190 ή 200 αφου στα 200€ την εχουν τρια μαγαζια στο skroutz;;;; Θα δειτε και αγγελιες πιστευω καποια στιγμη, αλλα θα παιξουν στα 150 περιπου... Εντάξει, το 190-200 που αναφέραμε είναι ενδεικτικό ... Το νόημα πάντως είναι ολοφάνερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Παντως ξερω οτι απογορευεται αλλα θέλω αν δω προσφορά π.χ στα 190 εδω στο insomnia να ανοίξω ακριβός δίπλα τοπικ με δήθεν αντιπροσφορά 150 και να λεω το κόσμο τη παίχτηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ένα παράδειγμα έφερα, εξάλλου έχω δει αρκετές φορές να πουλάνε όσο πιο ψηλά μπορούν, βασιζόμενοι στις τιμές του skroutz (κι αυτό μη-παράλογο). Εγώ αυτό που θα ήθελα να ισχύει, είναι αυτό που βρίσκει ισχύ έξω (σε κάποιες χώρες) όπου σε ένα όνομα μπορούν να αντιστοιχήσουν μέχρι 2 τεμάχια. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δε θα μπορεί κάποιος να βάλει κάποιον άλλον να αγοράσει για εκείνον, αλλά λέμε. Το πρόβλημά μου έγκειται στο γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι (με μικρά κεφαλαιάκια) που στερούν από κάποιον τη δυνατότητα να εκμεταλευτεί μια προσφορά (που όμως έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει μόνο ένα τεμάχιο, που στην τελική αυτό χρειάζεται ρε αδερφέ), αγοράζοντας όσα περισσότερα τεμάχια μπορούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εντάξει, το 190-200 που αναφέραμε είναι ενδεικτικό ...Το νόημα πάντως είναι ολοφάνερο. Ενδεικτικο μπορει να λες οτι ειναι, αλλα αν το 190-200 το πας στο "λογικο" 140-150 σημαινει ενα 20-25% κερδος σε σχεση με την τιμη που την πηρε. Μετα απο 10μερες κατα μεσο ορο αναμονη και ολη την αγωνια και την ψυχοφθορα διαδικασια που περασε καποιος μεχρι να την παρει, πιστευεις οτι αξιζει τον κοπο να την πουλησει; Με απλα λογια για 25 ευρω θα ετρωγες τετοιο λουκι; Οποτε σου λεει και ο "εμπορακος" δεν την κραταω μωρε; Τετοιο πακετο εφαγα, πληρωνεται με 25 ευρω;... (Παντως καποια στιγμη θα τις βαλουν πιστευω, εστω και ενας θα βρεθει...) ---------- Προσθήκη στις 15:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:57 ---------- Το πρόβλημά μου έγκειται στο γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι (με μικρά κεφαλαιάκια) που στερούν από κάποιον τη δυνατότητα να εκμεταλευτεί μια προσφορά (που όμως έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει μόνο ένα τεμάχιο, που στην τελική αυτό χρειάζεται ρε αδερφέ), αγοράζοντας όσα περισσότερα τεμάχια μπορούν. Να ηταν βρε αδερφε αυτο το μονο προβλημα μας σε οσα ζουμε και βλεπουμε τριγυρω καλα θα ηταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Αυτό έτυχε να συζητάμε τώρα, σ' αυτό αναφερόμαστε. Και για άλλα θέματα τέτοιας φύσεως είμαι ανοιχτός προς συζήτηση, δεν έχω πρόβλημα, αλλά εκεί που πρέπει :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ενδεικτικο μπορει να λες οτι ειναι, αλλα αν το 190-200 το πας στο "λογικο" 140-150 σημαινει ενα 20-25% κερδος σε σχεση με την τιμη που την πηρε. Μετα απο 10μερες κατα μεσο ορο αναμονη και ολη την αγωνια και την ψυχοφθορα διαδικασια που περασε καποιος μεχρι να την παρει, πιστευεις οτι αξιζει τον κοπο να την πουλησει; Με απλα λογια για 25 ευρω θα ετρωγες τετοιο λουκι; Οποτε σου λεει και ο "εμπορακος" δεν την κραταω μωρε; Τετοιο πακετο εφαγα, πληρωνεται με 25 ευρω;... (Παντως καποια στιγμη θα τις βαλουν πιστευω, εστω και ενας θα βρεθει...) Δεν νομίζω να είπα ότι σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα. Στους τυχοδιώκτες και γερολαδάδες αναφέρθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Αυτό έτυχε να συζητάμε τώρα, σ' αυτό αναφερόμαστε. Και για άλλα θέματα τέτοιας φύσεως είμαι ανοιχτός προς συζήτηση, δεν έχω πρόβλημα, αλλά εκεί που πρέπει :Ρ Λεω πως εχεις δικιο, συμφωνω με το σκεπτικο σου, αλλα ειναι το τελευταιο που με ενοχλει με οσα ζουμε (ισως ειναι θεμα ηλικιας ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannakis1984 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 κάνει και σε κανέναν άλλον κάποιον περίεργο θόρυβο όταν είναι ανοιχτή???ή μόνο εγώ είμαι ο "τυχερός" ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Αν λειτουργείς τα ηχεία δοκίμασε να τα χαμηλώσεις κατω απο 20% την ένταση π.χ Κάνουνε αν δυναμώσεις αρκετές παρεμβολές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 στο καρφ δυτικη Θεσσαλονικη εχει 19 lg pc tv αλλα ΧΩΡΙΣ ΜPEG4(mpeg 2 εχει),καμμια 10αρια τμχ στα 89€... χτυπησα μια 7αρα lcd στα 15€ , ειχε αλλη μια (2 ειχε,μια τη διαφημισα στον διπλανο που δeν πηρε χαμπαρι την τιμη και την πηρε...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 χτυπησα μια 7αρα lcd στα 15€ Η 7αρα τι ηταν, TV ή κορνιζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Η 7αρα τι ηταν, TV ή κορνιζα; tv............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakits Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δεν νομίζω να είπα ότι σκέφτομαι κάτι τέτοιο.Το αντίθετο μάλιστα. Στους τυχοδιώκτες και γερολαδάδες αναφέρθηκα. οχι που δεν θα αρχιζανε... http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=67686 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.