Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παιδιά, έχει ρωτήσει ήδη αν δεν κάνω λάθος και κάποιος άλλος νωρίτερα στο νήμα ...

Έχει ψάξει κανείς ιδιαίτερα τις ρυθμίσεις της προκειμένου να μας προτείνει κάποιες καλές και ξεκούραστες?

Την έχω βάλει δίπλα στην U2311 σαν extended desktop και θα ήθελα να βρώ εί δυνατόν τη ... "χρυσή τομή" προκειμένου να μην με κουράζει ιδιαίτερα.

Οποιαδήποτε γνώμη / πρόταση, σεβαστή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νίκο, αν κι έχω κι εγώ την Dell, είναι κάπως δύσκολο να τις βάλω δίπλα-δίπλα, άσε που το θέμα σε αυτή την περίπτωση είναι να συνδέσω και τη Philips στο PC και κάτι τέτοιο δεν παίζει προς το παρόν, ελέω 8800GT :/

Άμα καταλήξεις κάπου, με χαρά θα δω τις ρυθμίσεις σου :P

Πάντως εγώ πέραν του κλασικού γυρίσματος σε Warm, μείωσα και το Backlight από 100 σε 90.

Ευχαριστώ Φάνη θα το ψάξω. :-)

Μια χαρά ταιριάζουν πάντως δίπλα η μια με την άλλη άν τις κεντράρεις και χαμηλώσεις την u2311 να είναι στο ίδιο ύψος με την άλλη. :P

1003zs.jpg

1005qw.jpg

Πάντως και γω σε warm την έχω, αλλά ψάχνω κάτι πιο ξεκούραστο.

Θα σου πώ αν βρώ κάτι καλό, ευχαρίστως. :-)

To γραφειάκι όμως αν και 120χ60cm φαντάζει αρκετά μικρό καθώς το κουτί εξέχει σε μήκος καμμιά 10αριά πόντους τουλάχιστον, προκειμένου να έχει μια σωστή απόσταση απο τον τοίχο. Θα χρειαστώ μεγαλύτερο κάποια στιγμή ... :o

O Φάνης προφανώς εννοεί να την πουλήσουν σε τιμή ευκαιρίας "με καπέλο" ... :P

π.χ:

"Πωλείται 23" tv-monitor fhd σφραγισμένη σε τιμή σκότωμα, μόνο 190 ευρώ ...." :P:lol:

Εχμμ.. αν ήταν να τη δώσουν στα 200€ ενώ την πήραν στα 114.98€, ναι, ξέρω πολλούς.

Ή μήπως ήταν δύσκολο να πάρεις εσύ 2 τεμάχια και να δώσεις το 1;

Να πάει τσάμπα που εδώ στην Εlada παίρνει ο καθένας όσα τεμάχια γουστάρει; Δε νομίζω.. :P

O Φάνης προφανώς εννοεί να την πουλήσουν σε τιμή ευκαιρίας "με καπέλο" ...

π.χ:

"Πωλείται 23" tv-monitor fhd σφραγισμένη σε τιμή σκότωμα, μόνο 190 ευρώ ...." :P:lol:

Μα πραγματικά, αυτό κάνουν, η πρώτη κουβέντα που έχουν έτοιμη, είναι: «μα στη δίνω φθηνότερα απ' ότι τη βρίσκεις, είσαι κερδισμένος» και δυστυχώς εν μέρει έχουν και δίκιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...