mikeas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Παρέλαβα επιτέλους κι εγώ! Μπράβο jabar, Μπράβο getitnow! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 παρέλαβα και εγώ και η αδερφή μου έμεινε άφωνη.... τέλεια!!! ευχαριστώ jabar και getitinow....!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aklostr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Παρέλαβα κι εγω την εχω βάλει τωρα στο pc και έπαθα πολιτισμικό σοκ... Thanks Jabar! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά, έχει ρωτήσει ήδη αν δεν κάνω λάθος και κάποιος άλλος νωρίτερα στο νήμα ... Έχει ψάξει κανείς ιδιαίτερα τις ρυθμίσεις της προκειμένου να μας προτείνει κάποιες καλές και ξεκούραστες? Την έχω βάλει δίπλα στην U2311 σαν extended desktop και θα ήθελα να βρώ εί δυνατόν τη ... "χρυσή τομή" προκειμένου να μην με κουράζει ιδιαίτερα. Οποιαδήποτε γνώμη / πρόταση, σεβαστή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Αν την εχεις για υπολογιστή πιστεύω ειναι μονοδρομος να την βάλεις στο graphic mode (εικόνα-ποηγμ. ελεγχος) και το Smart contrast κλειστό (μ@λ@κι@ ειναι)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Θα το δοκιμάσω Τζόρτζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Νίκο, αν κι έχω κι εγώ την Dell, είναι κάπως δύσκολο να τις βάλω δίπλα-δίπλα, άσε που το θέμα σε αυτή την περίπτωση είναι να συνδέσω και τη Philips στο PC και κάτι τέτοιο δεν παίζει προς το παρόν, ελέω 8800GT :/ Άμα καταλήξεις κάπου, με χαρά θα δω τις ρυθμίσεις σου Πάντως εγώ πέραν του κλασικού γυρίσματος σε Warm, μείωσα και το Backlight από 100 σε 90. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ Φάνη θα το ψάξω. Μια χαρά ταιριάζουν πάντως δίπλα η μια με την άλλη άν τις κεντράρεις και χαμηλώσεις την u2311 να είναι στο ίδιο ύψος με την άλλη. Πάντως και γω σε warm την έχω, αλλά ψάχνω κάτι πιο ξεκούραστο. Θα σου πώ αν βρώ κάτι καλό, ευχαρίστως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Αυτό το κορσαίρι είναι πειρασμός goddamn it.. :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 To γραφειάκι όμως αν και 120χ60cm φαντάζει αρκετά μικρό καθώς το κουτί εξέχει σε μήκος καμμιά 10αριά πόντους τουλάχιστον, προκειμένου να έχει μια σωστή απόσταση απο τον τοίχο. Θα χρειαστώ μεγαλύτερο κάποια στιγμή ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosvel Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω οτι αυτή την οθόνη μόνο εγώ δεν την αγόρασα Γμτ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Τι, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι πωλήσεις σφραγισμένων στις αγγελίες; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikeharitakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 γιατι ξερεις πολλους τρελους που θα πωλουσαν μια τετοια tv που την αγορασαν με τετοια τιμη? best buy of the year Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 O Φάνης προφανώς εννοεί να την πουλήσουν σε τιμή ευκαιρίας "με καπέλο" ... π.χ: "Πωλείται 23" tv-monitor fhd σφραγισμένη σε τιμή σκότωμα, μόνο 190 ευρώ ...." :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εχμμ.. αν ήταν να τη δώσουν στα 200€ ενώ την πήραν στα 114.98€, ναι, ξέρω πολλούς. Ή μήπως ήταν δύσκολο να πάρεις εσύ 2 τεμάχια και να δώσεις το 1; Να πάει τσάμπα που εδώ στην Εlada παίρνει ο καθένας όσα τεμάχια γουστάρει; Δε νομίζω.. O Φάνης προφανώς εννοεί να την πουλήσουν σε τιμή ευκαιρίας "με καπέλο" ... π.χ: "Πωλείται 23" tv-monitor fhd σφραγισμένη σε τιμή σκότωμα, μόνο 190 ευρώ ...." :lol: Μα πραγματικά, αυτό κάνουν, η πρώτη κουβέντα που έχουν έτοιμη, είναι: «μα στη δίνω φθηνότερα απ' ότι τη βρίσκεις, είσαι κερδισμένος» και δυστυχώς εν μέρει έχουν και δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.