mikeharitakis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 πριν απο λιγο και εγω παρελαβα απο το υποκαταστημα εδω χανια..αψογος ο υπαλληλος και η εξυπηρετηση..αψογη και η tv ολα καλα!παντα τετοια να εχουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
homer a1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα στον jabar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liapinio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα και απο μένα, την παρέλαβα και εγώ. όλα μια χαρά. Μια ερώτηση θέλω να κ'ανω για την συνδεσμολογία. το λάπτοπ μου δεν έχει θύρα hdmi, έχει vga και s-video. Έχω και κάτι ηχεία creative 2.1 που θέλω να τα συνδέσω και αυτά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθούνε μαζί?δλδ το λάπτοπ να συνδεθεί με την οθόνη με s-video και το καλώδιο για τον ήχο και ο ήχος να βγαίνει απο τα εξωτερικά ηχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα και απο μένα, την παρέλαβα και εγώ. όλα μια χαρά. Μια ερώτηση θέλω να κ'ανω για την συνδεσμολογία. το λάπτοπ μου δεν έχει θύρα hdmi, έχει vga και s-video. Έχω και κάτι ηχεία creative 2.1 που θέλω να τα συνδέσω και αυτά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδεθούνε μαζί?δλδ το λάπτοπ να συνδεθεί με την οθόνη με s-video και το καλώδιο για τον ήχο και ο ήχος να βγαίνει απο τα εξωτερικά ηχεία. Τι s-video βρε??!! Δεν θα βλεπεις τιποτα! Με VGA θα την συνδεσεις... Δεν εχει VGA η TV???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Έχει VGA η Philips. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Εμένα πάντως, αν και έκανα την αρχική παραγγελια 2-10-2010 στις 10.32 π.μ και πήρα και το mail της αλλαγης στις 6-10-2010 στις 13.34 , ακόμη μου εμφανίζει Ακυρη Παραγγελια αν και απ'το getitnow μου έδωσαν αριθμό φορτωτικής που όμως δεν εμφανίζεται στο site της ACS ακόμη.........Αναμένω γιατί μέχρι σήμερα έχω πολύ καλές εντυπώσεις από το συγκεκριμένο κατάστημα. Ηρθαν σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THEMACHINE Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδιά έψαξα να βρω κανά σωστό picture calibration αλλά τίποτε......βρήκε κανείς optimal picture settings για την συγκεκριμένη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Παντως δεν ξερω γενικα ποσοι πηραν χαμπαρι την προσφορα, δεν ηταν και ευκολο αλλωστε αν δεν εψαχνες αλλα απο εδω εφυγαν τουλαχιστον 150 κομματια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbamar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Παντως δεν ξερω γενικα ποσοι πηραν χαμπαρι την προσφορα, δεν ηταν και ευκολο αλλωστε αν δεν εψαχνες αλλα απο εδω εφυγαν τουλαχιστον 150 κομματια... Φιλοτιμήθηκαν τουλάχιστον να φορέσουνε κανα bannerάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinezos69 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Παρέλαβα και εγώ δύο κομμάτια σήμερα... Αν και έγινε κουραστικό: :-D:-D:-D:-D JABAR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 :-):-) τι να πω... μπαβο jabar και μπραβο get it now!!!!! αποδειξη αγορας πηρατε μαζι με tv? εγω οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ξερω γιατι χαθηκαν ολες οι 22" πηγα μια βολτα στο mediamarkt(καλαμαριας) και εχει 2 στοιβες ... στα 223Ε νομιζω ... αυτα ειναι Σημερα παρελαβα τις 2 που ειχα παραγγειλει , αυριο θα την δω την μια που θα στηθει ... η αλλη παραδωθηκε σε φιλο ... αντε με γεια μας jabar και παλι ευχαριστω υγ δεν μου φεραν το στικακι που ηταν daily offer τοτε ... αλλα δεν πειραζει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 :-):-)τι να πω... μπαβο jabar και μπραβο get it now!!!!! αποδειξη αγορας πηρατε μαζι με tv? εγω οχι... πλάγια στο κουτι. κατω απο τα αυτοκόλλητα της κουριερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 τιποτα πουθενα...θα παω αυριο απο εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Παρέλαβα το μεσημερί, χωρίς κανένα πρόβλημα η TV (κυρίως για τέτοια χρήση προορίζεται). Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ jabar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.