lakisss Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 το μεσημερι παρελαβα και εγω,μια χαρα super η 23", ενα μεγαλο ευχαριστω στο jabar και παντα τετοια να χουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 παρέλαβα και εγώ από Καλλιθέα, συνεπείς και ευγενέστατοι. Μια χαρά και η TV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Και εγω τις πηρα σημερα! Μια χαρα ολα!! Long live Jabar ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εμένα πάντως, αν και έκανα την αρχική παραγγελια 2-10-2010 στις 10.32 π.μ και πήρα και το mail της αλλαγης στις 6-10-2010 στις 13.34 , ακόμη μου εμφανίζει Ακυρη Παραγγελια αν και απ'το getitnow μου έδωσαν αριθμό φορτωτικής που όμως δεν εμφανίζεται στο site της ACS ακόμη.........Αναμένω γιατί μέχρι σήμερα έχω πολύ καλές εντυπώσεις από το συγκεκριμένο κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos98 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Tην πήρα από Καλλιθέα,άψογο το μαγαζί.Εχω μείνει κατάπληκτος με τον πλούτο και το βάθος των γνώσεων του jabar....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THEMACHINE Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ακριβως αυτο, περιμενει να εισαγεις νουμερα, γι' αυτο κανει 5 δευτερα.Αν πατησεις το νουμερο π.χ. 3 και μετα αμεσως πατησεις ΟΚ αλλαζει σε 2 δευτερα (οσο και με τα βελακια). Παρελαβα κανονικα, εχει αρκετο backlight bleeding (clouding) πανω πανω και κατω κατω, αλλα δε με ενοχλει ιδιαιτερα (το βλεπεις αμα βαλεις να δεις ταινια με μαυρες μπαρες πανω και κατω μεσω HDMI, οταν βλεπεις TV το καδρο γεμιζει και δεν το παρατηρεις). Με ενοχλει που τα καναλια της TV δεν αλλαζουν με τα μεγαλα βελακια, αλλα μονο με τα μικρα, γιατι εχω ενα δεκτη MPEG4 που εχει ολοιδιο remote και τα καναλια και ο ηχος αλλαζουν και με τα μεγαλα βελακια του remote (το σταυρο). Και μένα έχει αρκετο backlight bleeding πάνω και κάτω.......όλες το έχουν ή μόνο μερικές.....είναι πρόβλημα??? Επίσης ας ποστάρει κάποιος τις ρυθμίσεις που πρέπει να βάλουμε για βέλτιστη εικόνα ... Ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ψιλο-λογικό είναι το backlight bleeding, δεν αποτελεί fault. Σχετικά με τις ρυθμίσεις τώρα, η πρώτη κίνηση νομίζω είναι να γυρίσεις το Color Tone σε Warm από Cool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Παιδια για να καταλαβετε ποσο respect (η λαθος) ειναι το μαγαζι, ενα θα σας πω. Λεω σε φιλο μου να παρει, παιρνει αργα δεν κοιταει οτι η τιμη εχει γυρισει σε 199 ευρο και αθελα του την παραγγελνει! Το βλεπει μετα μου το λεει και chattarw με τον γιωργο και την ακυρωνουμε! Μετα μου σκαει το κλασσικο μαιλ σορρυ, του το λεω με κραζει που την ακυρωσαμε αλλα μετα σκαει και σε αυτον το ιδιο μαιλ και Λεει οπα και 199 η 23 δεν με χαλαει καθολου! Τελικα μας ερχονται απο την acs και τι να δει? 115 ευρο και αυτος! Τον χωσανε δηλαδη στην φουρνια με τους υπολοιπους λαιας ειχε παραγγειλει με αλλη τιμη και μετα ακυρωσει! Απο 22 στα 199 πηγε στις 23 με 115 !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadp Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Αυτός πρέπει να ανάψει λαμπάδα σε κάποιον από τους "Γιώργους" του GeTiTNoW.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Το γκετιτ και ο jabar ξηγηθηκαν σταράτα τελικά! Μπορει να ειναι λίγο ανοργάνωτοι ακόμα (ειχα παραγγείλει με την 22αρα και ενα στικ αλλα με την ακύρωση το ξεχάσαν τελείως οποτε τα παιδια στο κατάστημα Θεσ/νικης δεν το βρίσκανε αλλα ξηγηθηκε ο ενας υπάλληλος που το ειχε παραγγείλει στο ονομα του και δεν το ηθελε τελικά) Πστκια 17αρα Samsung tft ΟΟΥΥΣΣΣΤ (παρεμπιπτόντως την ειχα παρει και εκείνη σε τρελη προσφορά πριν αρκετα χρονια στα εγκαίνια κωτσοβολου αεροδρομίου για 114ευρα πάλη ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ένα ευχαριστώ και από μένα στον TS για την προσφορά. Παρέλαβα 2 τηλεοράσεις χτες από Αργυρούπολη και φαίνονται μια χαρά. Η μια τηλεόραση όμως δεν βρίσκει κανένα κανάλι στην αυτόματη σάρωση, πρόβλημα το οποίο (μάλλον) προέρχεται από την κακή καλωδίωση. Μια παλαιότερη τηλεόραση έπιανε σχεδόν όλα τα κανάλια με χιόνια και μόνο το ΣΚΑΙ έπαιζε μια χαρά. Είναι λογικό λοιπόν να μην εντοπίζει κανένα κανάλι η Philips στην αυτόματη σάρωση, έστω και με χιόνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 εχτες παρελαβα και εγω την 23αρα. εχω ενα προβλημα ομως ειναι μεγαλη για το γραφειο μου....:lol::lol: ειναι εξερετικη η οθονη εαν σκεφτει κανεις οτι πριν ειχα CRT καταλαβαινει... και παλι μπραβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Για το γραφείο σου ή για τα μάτια σου; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 βασικα κανω πλακα, αλλα το μονο που φοβαμε ειναι οτι αμα συνηθίσω εκει αντε να πας να δουλεψεις μετα σε αλλη οθονη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ε ναι, θα είναι κάπως, αλλά όλα συνήθεια είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.