bloodlessz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά αν σας περισεύει καμία είμαι και γω εδώ. Στην τιμή που αγοράσατε φυσικά και τυχόν μεταφορικά δικά μου εννοείτε
Genatos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μολις με πηραν τηλ. απο το καταστημα στην Μεσογειων και θα παω να παραλαβω! Thanks Jabar again and again..
VasilisEEE Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ήρθαν και οι 2 που παράγγειλα με ACS Θεσσαλονίκη . Ευχαριστώ πολύ Jabar και ένα μεγάλο μπράβο στο getitnow .....
fysikos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 στο βόλο ακόμα φεεεεεεεεεεέτα.... αϊντε να δούμε...
user12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 παρέλαβα πριν 1λεπτό την 23ΙΤ,μια χαρά !!πιστεύω το καλύτερο VFM που έχω κάνει μέχρι στιγμής!!thanx για το φίλο jabar για την ενημέρωση και το getitnow που ξηγηθηκε ετσι.. Το ιδια. ΑΨΟΓΟ το getitnow και ενα ακομα tnx στον jabar.
Deathmace Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μόλις μου παραδόθηκε η 23άρα. jabar τα σέβη μου
vasilis26 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Από Θεσ/νίκη μόλις παρέλαβα με ACS την 23αρα. Μόνο mail μου ειχαν στείλει...και ηρθε. Μπραβο στο κατάστημα και ένα ευχαριστω στον Jabar.
Palm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Με πηραν πριν λιγο απο Πειραια ..η τηλεοραση με περιμενει !!Εχω αλλη μια παραγγελια στη Καλλιθεα ..εκει τιποτα ακομη... Το ενα και μοναδικο μεηλ που ειχε ερθει τοτε,αναφεροταν για τη παραγγελια στο Πειραια Ενταξει με πηραν και απο Καλλιθεα ...Ειναι εκει και με περιμενει !!!! (Εχουμε και λεμε 2 παραγγελιες σε δυο διαφορετικα μαγαζια ,ενα μειλ , ηρθαν και οι δυο !!) Εσεις που τις εχετε παραλαβει ,καμμενα, η μονιμα αναμενα πιξελ ,ειδε κανεις σας ????????
paylidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 παρελαβα. θεικη. thanks getitnow & jabar φυσικα...
lionheart75 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Καλορίζικες παιδιά. (Άντε να δούμε στην Αργυρούπολη πότε θα ρθει. Με 'χει πιάσει ανυπομονησία ... )
GeorgT. Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 παρε τηλ. να ρωτησεις γιατι κ μενα δεν με πηρανε αλλα δεν κρατιόμουν και πήρα μολις εγω! Φευγω σφαίρα να την πάρω!
barbamar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ήρθε το πολυπόθητο τηλέφωνο και σε μένα,με λίίίγο σπρώξιμο. Δηλαδή τους πήρα πρώτα εγώ τηλέφωνο,μιας και ενώ μου ακύρωσαν τη παλιά παραγγελία (22") και έστειλαν επιβαιβεωτικό e-mail για την αντικατάσταση (23"),δεν είχα αριθμό παραγγελίας,παρα μόνο τη διαβεβαίωσή τους. Ένας ευγενέστατος υπάλληλος του customer service τους μου έβγαλε επί τόπου καινούργιο αριθμό παραγγελίας (ή έτσι κατάλαβα εγώ...) και μας επιβεβαίωσαν τηλεφωνικά απ' το κατάστημα ότι μας περιμένει η οθόνη. jabar,έχεις κάβα μια μπύρα άμα και όποτε σε πετύχω. Τέλος,ας ελπίσουμε να γίνουν καθεστώς πια αυτές οι κινήσεις του getitnow στην πολύπαθη (καταναλωτική και αλωμένη από αρπαχτικά) κοινωνία μας και να τυχαίνουμε ανάλογης εξυπηρέτησης σαν πολίτες κι όχι σαν υπήκοοι. Bravo!
makischa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παρελαβα κι εγω... Ο κουριερ με ρωτουσε πού τη βρηκα σε τετοια τιμη γιατι ηθελε κι αυτος!!! Με τοσες μπυρες αλκοολικο θα τον κανετε τον jabar! Εγω λοιπον κερναω το κεντρο αποτοξίνωσης! Thanks jabar!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.