lionheart75 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τι να πώ... Πάντως τον jabar εν προκειμένης τον βλέπω κανονικά, ενώ αυτός δεν μπορεί ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polisv Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 @phanispalΜια 22αρα που εχω διπλα μου (samsung syncmaster 225MD που επισης ειναι κυριως οθονη PC και οχι TV - φανταστειτε ουτε teletext δεν εχει!!) κανει 1 δευτερολεπτο ακριβως και με πανω/κατω και με πατημα αριθμου. Αλλη 22αρα δεν εχω δουλεψει, αλλα γενικα (ανεξαρτητως ιντζων δλδ) δεν εχω δει χρονους πανω απο 1-1.5 sec σε αναλογικα... Τα 2 '' ειναι πολλα. Τα 5'' μαλλον ειναι επειδη (ετσι κανουν συνηθως οι philips) περιμενουν διψηφιο αριθμο. Για δοκιμασε να πατησεις 01, 05 κλπ πιστευω οτι θα κανει 2 sec!! Η samsung syncmaster 225MD εχει κανονικά teletext... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Έφθασε η 23άρα και στη Θεσσαλονίκη... Kαι πάλι ευχαριστώ τον Jabar για την επισήμανση της προσφοράς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Σήμερα το πρωί είχα και εγώ μήνυμα από ACS Γλυφάδας για να παραλάβω. Hail to Jabar !!! /offtopic παντως 1(τμχ)=κανενα...δε βλεπω τη συμμετοχη μου πλεον στη κληρωση γιατι? Για ποια κλήρωση μιλάμε; /offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Έφθασε η 23άρα και στη Θεσσαλονίκη... Kαι πάλι ευχαριστώ τον Jabar για την επισήμανση της προσφοράς! acs η καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 acs η καταστημα ACS αντί καταβολή και στο σπίτι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Φτου τελευταίος εγω θα παραλάβω τελικα απο το κατάστημα Θεσ/νικης (μεσημέρι με είπανε) Σήμερα το πρωί είχα και εγώ μήνυμα από ACS Γλυφάδας για να παραλάβω. Hail to Jabar !!! /offtopic Για ποια κλήρωση μιλάμε; /offtopic http://www.insomnia.gr/forum/misc.php?do=contest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtheod Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Παρελαβα απο ACS τωρα 4 τεμ ( 2 παραγγελιες ) την 231T1SB 23" . Ευχαριστω πολυ Jabar !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 τι γίνεται ρε παιδιά, εδώ βλέπω έχουν στείλει ακόμα και Θεσσαλονίκη με courrier και εγώ που έχω βάλει παραλαβή από κατάστημα Καλλιθέας ακόμα περιμένω σαν τον μ****. Αν είναι δυνατόν. :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 και εμενα με καλεσαν. σε κανα 1-2 ωριτσες θα την εχω με αντικαταβολή... @mtheod: ενδιαφερεται ένα άλλο μέλος του φορουμ για αγορά αν σου περισσεύουν. προφανώς και στην τιμή που τις πλήρωσες πιστευω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Palm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Με πηραν πριν λιγο απο Πειραια ..η τηλεοραση με περιμενει !! Εχω αλλη μια παραγγελια στη Καλλιθεα ..εκει τιποτα ακομη... Το ενα και μοναδικο μεηλ που ειχε ερθει τοτε,αναφεροταν για τη παραγγελια στο Πειραια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 κι εμενα μου εστειλαν μηνυμα απο acs για την αποστολη στο σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtracker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 παρέλαβα πριν 1λεπτό την 23ΙΤ,μια χαρά !!πιστεύω το καλύτερο VFM που έχω κάνει μέχρι στιγμής!!thanx για το φίλο jabar για την ενημέρωση και το getitnow που ξηγηθηκε ετσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ελπίζω πάντως να μην πάρει το μάτι μου αυτές τις μέρες αγγελίες του τύπου: Πωλείται σφραγισμένη 231T1SB στα 200€.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Eγώ για παραλαβή απο κατάστημα Αργυρούπολης αναμένω ακόμα. Λογικά σήμερα - αύριο θα έρθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.