Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
@phanispal

Μια 22αρα που εχω διπλα μου (samsung syncmaster 225MD που επισης ειναι κυριως οθονη PC και οχι TV - φανταστειτε ουτε teletext δεν εχει!!) κανει 1 δευτερολεπτο ακριβως και με πανω/κατω και με πατημα αριθμου. Αλλη 22αρα δεν εχω δουλεψει, αλλα γενικα (ανεξαρτητως ιντζων δλδ) δεν εχω δει χρονους πανω απο 1-1.5 sec σε αναλογικα...

Τα 2 '' ειναι πολλα.

Τα 5'' μαλλον ειναι επειδη (ετσι κανουν συνηθως οι philips) περιμενουν διψηφιο αριθμο. Για δοκιμασε να πατησεις 01, 05 κλπ πιστευω οτι θα κανει 2 sec!!

Η samsung syncmaster 225MD εχει κανονικά teletext...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σήμερα το πρωί είχα και εγώ μήνυμα από ACS Γλυφάδας για να παραλάβω. Hail to Jabar !!!

/offtopic

παντως 1(τμχ)=κανενα...

δε βλεπω τη συμμετοχη μου πλεον στη κληρωση γιατι?

Για ποια κλήρωση μιλάμε;

/offtopic

Φτου τελευταίος εγω θα παραλάβω τελικα απο το κατάστημα Θεσ/νικης (μεσημέρι με είπανε)

Σήμερα το πρωί είχα και εγώ μήνυμα από ACS Γλυφάδας για να παραλάβω. Hail to Jabar !!!

/offtopic

Για ποια κλήρωση μιλάμε;

/offtopic

http://www.insomnia.gr/forum/misc.php?do=contest

τι γίνεται ρε παιδιά, εδώ βλέπω έχουν στείλει ακόμα και Θεσσαλονίκη με courrier και εγώ που έχω βάλει παραλαβή από κατάστημα Καλλιθέας ακόμα περιμένω σαν τον μ****. Αν είναι δυνατόν. :S

και εμενα με καλεσαν. σε κανα 1-2 ωριτσες θα την εχω με αντικαταβολή...

@mtheod: ενδιαφερεται ένα άλλο μέλος του φορουμ για αγορά αν σου περισσεύουν. προφανώς και στην τιμή που τις πλήρωσες πιστευω...

Με πηραν πριν λιγο απο Πειραια ..η τηλεοραση με περιμενει !!

Εχω αλλη μια παραγγελια στη Καλλιθεα ..εκει τιποτα ακομη...

Το ενα και μοναδικο μεηλ που ειχε ερθει τοτε,αναφεροταν για τη παραγγελια στο Πειραια

παρέλαβα πριν 1λεπτό την 23ΙΤ,μια χαρά !!πιστεύω το καλύτερο VFM που έχω κάνει μέχρι στιγμής!!thanx για το φίλο jabar για την ενημέρωση και το getitnow που ξηγηθηκε ετσι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...