lionheart75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά πότε θα ενημερωθούμε? Λογικά απο Δευτέρα, σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μίλησα μόλις με το chatπαραθέτω τον διάλογο: Jabar ! Ο θεός της προσφοράς!!! θα κάνουμε μια κρυφη ψηφοφορία δια βοής και θα τον ανακυρήξουμε King of the Deal! Το είπαμε... ---------- Προσθήκη στις 12:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:55 ---------- Παιδιά πότε θα ενημερωθούμε?Λογικά απο Δευτέρα, σωστά? Τρίτη με τεταρτη μου ειπαν γιατι ειμαι επαρχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Εκλεισα και εγω 2 κομματια μαζι με ενα στικακι usb που εχει σημερα ... αντε να δουμε τι θα δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 την αδειάσαμε την παλέτα μαγκες... την καλύτερη διαφήμιση έκαναν και λόγω ποσότητας σίγουρα θα χτυπησαν καλη τιμούλα χονδρικής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Τρίτη με τεταρτη μου ειπαν γιατι ειμαι επαρχία Εγώ είμαι Αθήνα και έχω βάλει παραλαβή απο ένα κατάστημα τους το οποίο τυγχάνει να είναι 500 μέτρα απο το σπίτι μου. Ίσως να παραλάβω νωρίτερα. Θα ενημερώσω όπως και να χει. Άντε καλορίζικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Απευθείας hdmi αν η κάρτα σου έχει έξοδο hdmi, καθώς έτσι μεταφέρεις και ήχο.Διαφορετικά αν έχει dvi έξοδο, τότε με έναν ανταπτορα απο dvi σε hdmi. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την θύρα hdmi της TV. Εκτός και αν σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις παράλληλα και παιχνιδοκονσόλα, οπότε περιορίζεσαι στην VGA για το pc. Για το Pc λεει με vga ... εμεις την πηραμε πιο πολυ για τηλεοραση μακαρι να συνδεεται και με το hdmi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Για το Pc λεει με vga ... εμεις την πηραμε πιο πολυ για τηλεοραση μακαρι να συνδεεται και με το hdmi φυσικα και συνδεεται. Εχω μια lg 32lg2000 που εχει και vga και hdmi και δουλευει συνδεση με το λάπτοπ και με τους 2 τρόπους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 για παραλαβή από το κατάστημα έχει μεταφορικά;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 φυσικα και συνδεεται. Εχω μια lg 32lg2000 που εχει και vga και hdmi και δουλευει συνδεση με το λάπτοπ και με τους 2 τρόπους... oooo μακαρι να κολλαμε κανα laptop ή media player με εφτιαξες ( προς το παρον ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Για το Pc λεει με vga ... εμεις την πηραμε πιο πολυ για τηλεορασημακαρι να συνδεεται και με το hdmi Υπάρχει και ανάπτορας DVI σε HDMI οπότε το DVI του pc το κάνετε HDMI της οθόνης Για ακόμη μια φορά jabar είσαι ο "ninja" της προσφοράς!!! Όσο για μεταφορικά για πάνω από 85€ λέει δωρεάν μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Να κάνω κι εγώ άλλη μία ερώτηση με την σειρά μου; Η θύρα USB που έχει είναι μόνο για service mode ή θα μπορούμε να βλέπουμε και κανά ταινιάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Εκτός το οτι το HDMI μεταφέρει ήχο έχει κανένα άλλο πλεονέκτημα σε σχέση με το vga(π.χ. καλύτερη ποιότητα εικόνας)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 για παραλαβή από το κατάστημα έχει μεταφορικά;... οχι ρε συ!Αυτο τους ελλειπε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Screamer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ηθελα να ήξερα ποιος μου έσβησε το σχόλιο μου ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 πήρα και εγώ μια, τσάμπα πράμα είναι. αμαρτία να την αφήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.