Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ΝΑΙ πολυ καλη κινηση αυτη αλλα δεν εγινε τυχαια, σιγουρα καποιοι εδω μεσα δουλευουν εκει και τους ειδοποιησαν για τον χαμο που εγινε.
το μεσημερι εγραψα κατι αλλα εφτασε τις 20 σειρες και ειπα να μην το ανεβασω γιατι θα φαινομουν διαφημιστης του γκετ , σε σχεση με τ αλλα μαγαζια που εκραζα...το θεμα ειναι οτι τ αλλα (μαγαζια)τα κοροιδα, δεν τα δινουν τα <<λαθη στην τιμη>>

για να τους γινει γκριζα διαφημιση και ικανοποιουνται μαλλον με την αρνητικη διαφημιση και μονο(αρκει να ακουγετε τ ονομα που λενε)...

βαλε τωρα σε ποσες παρεες θα συζητησει ο καθενας μας περηφανος την τιμη που πετυχε ,

χασιμο να ειχε το γκετ ιτ,ρεφαρει απο κει...

Μπα, τυχαίο είναι. Θα έπαιζε αρκετά νωρίτερα ο διαγωνισμός αλλά καθυστερήσαμε λίγο να φτιάξουμε το σύστημα συμμετοχής στην κλήρωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οσον αφορα στις τιμες στα ηλεκτρονικα γενικοτερα, για οσους δεν το γνωριζουν και για να μη βριζετε μονο τα καταστηματα, υπαρχει ελεγχος απο τις εταιρειες εισαγωγεις. Π.χ. αν εχεις καταστημα και η Sony (τυχαιο ονομα) σου δωσει μια Χ ελαχιστη τιμη για μια τηλεοραση, αν πουλησεις χαμηλοτερα απο την τιμη αυτη, δεν προκειται να σου ξαναδωσει.

Ειναι προφανες οτι εγινε καποια ειδικη συμφωνια στην περιπτωση αυτη, οπως γινεται για διαφημιστικους λογους και σε καποια εγκαινεια καταστηματων κλπ, ή για καποιο λογο η Philips θελει να ξεστοκαρει (π.χ. θα φερει νεα μοντελα LED).

Αν και δεν παρελαβα ακομη, ευχαριστω το φιλο jabar...

Η κατωτατη τιμη ισχυει οντως, το ζητημα ειναι πως για να κανει κατι η αντιπροσωπεια πρεπει να γινει καταγγελια η να παει καποιος δικος τους και καλα σαν πελατης και να παρει αυτη την τιμη. Ωστοσο με την καμια δεν σταματανε να δινουν προιοντα ειδικα αν μιλαμε για μεγαλες αλυσιδες, απλα ο sales manager τους παιρνει τον sales manager της αλυσιδας του λεει μα τι κανετε και χαλατε την κατωτατη τιμη του προιοντος και αυτο ηταν, δεν παει παραπερα.

Αν θελεις να δεις κουτρουβαλα της κατωτατης τιμης τοτε να πας μια μεχρι την Δραγατσανιου στην Κλαθμωνος στην Αθηνα, εκει γινεται Χ Α Μ Ο Σ.

• Moderators

Ειπε ο phanispal για 5 δευτερολεπτα για αλλαγη καναλιου οταν πατας αριθμο απευθειας και οχι πανω/κατω βελακι στο οποιο κανει 2sec που ειναι επισης αρκετος χρονος. (Αναλογικου)

Αν καποιος εχει την 22αρα (πχ o jabar) η καποιος που την εχει απο παλιοτερα, καλο θα ηταν να μας πει για τον χρονο αλλαγης καναλιου. Τα 5 δευτερολεπτα ειναι αιωνας και ισως αυτος ειναι ο λογος που αφου εγινε που εγινε το λαθος, βρηκαν την 23αρα σε χαμηλοτερη τιμη σε συμφωνημενο αριθμο τεμαχιων με την philips και αυτη εδωσαν... Εκτος αν και η 22αρα κανει 5 δευτερολεπτα.

Παντως οπως και να εχει οι κερδισμενοι ειναι οσοι παρηγγειλαν και την πηραν. Μεγειες σε ολους και μπραβο στο getit που (υπολογιζοντας σιγουρα τις επιπτωσεις, τα συν και τα πλην) ακολουθησε το δρομο του electroworld με τα φλασακια (που καλυψε ενω εξαντληθηκε το αποθεμα) και οχι των υπολοιπων που στα λαθη και στους κραχτες την κανουν...

Χρονομέτρησα και όντως κάνει ακριβώς 5" στη μία περίπτωση και 2 στην άλλη (στη δική μου περίπτωση, μπορεί να μην είναι όλες έτσι, θα δείξει από αύριο/μεθαύριο).

Τα 5" είναι όντως πολλά, και αν κάποιος έχει συνηθίσει σε ανελέητο zapping μεταξύ τυχαίων καναλιών ή που θα συνηθίσει αλλιώς ή που θα την πετάξει από κανα μπαλκόνι :Ρ

Τα 2" δεν είναι πολλά, εξάλλου ποια (ή πόσες τέλος πάντων) LCD TV είναι αρκετά πιο γρήγορη;

Πάντως να είναι πιο γρήγορη η 22άρα, δεν το νομίζω.

Στην τελική δεν είναι αποκλειστικά τηλεόραση, στοιχηματίζω ότι πολλοί θα την χρησιμοποιήσουν σαν οθόνη για το pc τους.

Εν τω μεταξύ κάτι άσχετο, είτε ξέχασε το παλικάρι που μου την παρέδωσε να μου δώσει απόδειξη αγοράς (εγώ σίγουρα το ξέχασα, βιαζόμουν να τη βάλω μέσα και να φύγω για μια δουλειά, παλέψαμε και με τα χρήματα κιόλας :Ρ), είτε δεν υπήρχε απόδειξη αγοράς απ' το κατάστημα.

Κάποιος άλλος που παρέλαβε και συνέβη το ίδιο;

• Moderators

@phanispal

Μια 22αρα που εχω διπλα μου (samsung syncmaster 225MD που επισης ειναι κυριως οθονη PC και οχι TV - φανταστειτε ουτε teletext δεν εχει!!) κανει 1 δευτερολεπτο ακριβως και με πανω/κατω και με πατημα αριθμου. Αλλη 22αρα δεν εχω δουλεψει, αλλα γενικα (ανεξαρτητως ιντζων δλδ) δεν εχω δει χρονους πανω απο 1-1.5 sec σε αναλογικα...

Τα 2 '' ειναι πολλα.

Τα 5'' μαλλον ειναι επειδη (ετσι κανουν συνηθως οι philips) περιμενουν διψηφιο αριθμο. Για δοκιμασε να πατησεις 01, 05 κλπ πιστευω οτι θα κανει 2 sec!!

Εν τω μεταξύ κάτι άσχετο, είτε ξέχασε το παλικάρι που μου την παρέδωσε να μου δώσει απόδειξη αγοράς (εγώ σίγουρα το ξέχασα, βιαζόμουν να τη βάλω μέσα και να φύγω για μια δουλειά, παλέψαμε και με τα χρήματα κιόλας :Ρ), είτε δεν υπήρχε απόδειξη αγοράς απ' το κατάστημα.

Κάποιος άλλος που παρέλαβε και συνέβη το ίδιο;

Δες δεξιά στο κουτί σου...

Δες δεξιά στο κουτί σου...

:λολ: Αν σου πω δεν το πρόσεξα καθόλου.. :o

@phanispal

Μια 22αρα που εχω διπλα μου (samsung syncmaster 225MD που επισης ειναι κυριως οθονη PC και οχι TV - φανταστειτε ουτε teletext δεν εχει!!) κανει 1 δευτερολεπτο ακριβως και με πανω/κατω και με πατημα αριθμου. Αλλη 22αρα δεν εχω δουλεψει, αλλα γενικα (ανεξαρτητως ιντζων δλδ) δεν εχω δει χρονους πανω απο 1-1.5 sec σε αναλογικα...

Χμμ.. τότε ίσως να είναι issue της σειράς, του συγκεκριμένου μοντέλου/μεγέθους δε νομίζω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις κιόλας.

Τα 5'' μαλλον ειναι επειδη (ετσι κανουν συνηθως οι philips) περιμενουν διψηφιο αριθμο. Για δοκιμασε να πατησεις 01, 05 κλπ πιστευω οτι θα κανει 2 sec!!

Nope, nothing there.. :/

Εν τω μεταξύ το remote control δεν έχει εκείνη την κλασική επιλογή που επιλέγεις μεταξύ μονοψήφιας και διψήφιας εισαγωγής (θα μου πεις πόσοι τη χρησιμοποιούν..).

Μπα, τυχαίο είναι. Θα έπαιζε αρκετά νωρίτερα ο διαγωνισμός αλλά καθυστερήσαμε λίγο να φτιάξουμε το σύστημα συμμετοχής στην κλήρωση.

παντως 1(τμχ)=κανενα...

δε βλεπω τη συμμετοχη μου πλεον στη κληρωση γιατι?

παντως 1(τμχ)=κανενα...

δε βλεπω τη συμμετοχη μου πλεον στη κληρωση γιατι?

Ούτε εγώ την βλέπω, μην αγχώνεσαι .... :P

Edit:

Aντίθετα εγώ σε βλέπω μια χαρά. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...