Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά από το πλαϊνό USB παίζει να έχει κανένα κολπάκι να συνδέεις φλασάκι και να παίζει ταινίες mp3 κλπ όπως μερικά μοντέλα?

Έχω ήδη παραθέσει link με .pdf όπου αναφέρεται πως η θύρα USB είναι μόνο για firmware update, γι' αυτό αναγράφεται και η ένδειξη "Service".

Για την ιστορία δοκίμασα να βάλω flashάκι, αλλά δεν έγινε κάτι. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει σχετική επιλογή στο menu ώστε να επιλέξεις να διαβάσει το flashάκι.

Lionheart75, για τα λ7 που την τσιμπήσαμε φαίνεται να είναι super.

Όντως ο χρόνος εναλλαγής μεταξύ των καναλιών είναι ~2", αλλά μόνο όταν παίζεις με το μπρος-πίσω κουμπί.

Όταν επιλέγεις συγκεκριμένο κανάλι απευθείας, περνούν 5" για να δείξει εικόνα του επόμενου καναλιού.

Κι εγώ κατ' ευθείαν σε Warm τη γύρισα και είναι σαφώς καλύτερη.

Περισσότερο δεν το 'χω ψάξει ακόμα, θα περιμένω να παραγγείλω 7.5 ή 10 μέτρα HDMI και αντάπτορα DVI-HDMI για να συνδέσω το pc για να τη ρυθμίσω πιο σωστά.

Με τα σάπια αναλογικά κανάλια που πιάνω τι να ρυθμίσω; :Ρ

Ο αδερφός μου θα παραλάβει από Αργυρούπολη ρε, εδώ δεν έχει Getitnow :Ρ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Κανείς από Θεσσαλονίκη παρέλαβε? Εγώ μόνο το ημειλ έχω μέχρι στιγμής ούτε τηλέφωνο ακόμα...

Εννοείς με Κουριερ η παραλαβή απο κατάστημα?? Γιατι πήρα τηλ. στο κατάστημα και με ειπαν Δευτερα απόγευμα θα ειναι εκεί! Το αργότερο τριτη θα την έχουν ολοι!

εγω απο δευτερα. αν και ειναι ηδη αποτι φαινεται στο καταστημα acs λεει παραλαβη απο 11/10. Respect πάντως στο μαγαζι (για άλλη μια φορά απο μενα) και ας μην την εχω παρει ακόμα στα χέρια μου.

Όντως, πλέον μπορώ κι εγώ (ο επιφυλακτικός) να πω μπράβο στην προσπάθειά τους.

Αρκεί να κρατήσουν αυτό το επίπεδο και να μην καταλήξουν όπως άλλοι.

Η τηλεοραση πηρε την θεση της στο παρελθον περασε πια η targa visionary 19" αγορασμενη απο εγκαινια του LIDL που μου κρατησε παρεα μια 5τια κοντα ευχαριστω τον φιλο jabar γιατι χωρις αυτον δεν θα ειχαμε εκμεταλευτει αυτη τη προσφορα!!!Για μια ακομα φορα ενα μεγαλο μπραβο στο getitnow που εδειξε πλεον οτι μπαινει γερα στον ανταγωνισμο και ευχομαι να συνεχισει ετσι και μονο να κερδισει θα εχει(ας αφησουμε και κανενα σχολιο σε skroutz κ.τ.λ το αξιζουν...)για τους υπολοιπους ευχομαι καλες παραλαβες !!!Οποιος εχει βρει καλες ρυθμισεις για την τηλ.ας ποσταρει να βοηθηθουμε...

Όντως, πλέον μπορώ κι εγώ (ο επιφυλακτικός) να πω μπράβο στην προσπάθειά τους.

Αρκεί να κρατήσουν αυτό το επίπεδο και να μην καταλήξουν όπως άλλοι.

Στην αρχη ολοι καλοι ειναι, και το Πλαισιο ηταν και το eShop και ολοι, οταν καβαλησουν ομως το καλαμι θα γινουν τα ιδια και χειροτεροι. Προς το παρον εστω προσπαθουν να "κερδισουν" εντυπωσεις με το να κανουν δωρο ενα iPhone.

Στην αρχη ολοι καλοι ειναι, και το Πλαισιο ηταν και το eShop και ολοι, οταν καβαλησουν ομως το καλαμι θα γινουν τα ιδια και χειροτεροι. Προς το παρον εστω προσπαθουν να "κερδισουν" εντυπωσεις με το να κανουν δωρο ενα iPhone.

Πλακα κανεις μαλλον ε?

Αυτο ειναι ΑΠΛΑ ΚΑΛΟΙ??

Δεκαδες εταιρίες.. βγαζουν ψευτικους κραχτες..

Το GIN εστελνε δωρα (απο μενταγιον κουκλακια μεχρι κ τσουρεκια)

Εχει σε πολυ καλα πραγματα καλες τιμες.

Ειχε προσφορα ενα προιον.. εξαντλήθηκε.. και δεν ειπε οπως αλλοι.. ε τι να κανουμε τελείωσε... αλλα εδωσε κατι 2χ στην αξια του προιοντος..

Δηλαδη τι αλλο θελουμε? Την shopping queen να μας κατσει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...