clevercitizen Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Mόλις μου ήρθαν 5 διαφορετικά μηνύματα από την acs ότι η παραγγελία μου βρίσκεται στο κατάστημα (έχω καμπουριάσει, τρίβω τα χέρια μου κτλ κτλ) Τους πήρα τηλ (acs) και μου λένε σε καμιά ώρα θα τα έχω. Στο site της acs που κοίταξα λέει ότι τα έστειλαν χθές το βράδυ στις 8μμ και ότι η αναμενόμενη μέρα παραλαβής είναι 11/10/2010
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Όλα καλά λοιπόν, ακόμη κι εγώ (the ultimate cassandra) τους παραδέχομαι για την κίνησή τους, ανεξάρτητα απ' το τι θα βγει η οθόνη. Όντως αργή η εναλλαγή καναλιών ακόμα και στα αναλογικά (ψηφιακά δεν πιάνει εδώ :/), αλλά τι να κάνεις..
mikeas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Όλα καλά λοιπόν, ακόμη κι εγώ (the ultimate cassandra) τους παραδέχομαι για την κίνησή τους, ανεξάρτητα απ' το τι θα βγει η οθόνη. Όντως αργή η εναλλαγή καναλιών ακόμα και στα αναλογικά (ψηφιακά δεν πιάνει εδώ :/), αλλά τι να κάνεις.. το πιο βασικό δεν το είπες: ΠΟΙΑ τηλεόραση;
geioannou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 απο οτι φενετε οσοι ειχαν πει courier εχουν προτεραιότητα και εγω ειπα παραλαβη απο το καταστημα για να αποφυγω οποια καθηστερηση
mikeas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κάτι για λαμπάδες είχα ακούσεις παλαιότερα... Να ετοιμάζονται σιγά-σιγά Και κάτι φεεεεεέτες........... :lol:
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πολύ backlight bleeding, στην πάνω και κάτω μεριά γι' αρχή.
GeorgT. Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Πήρα τηλ στο κατάστημα Θεσ/νικης και με ειπε Δευτέρα μεσημέρι θα την έχω!
vasilis1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Παρέλαβα,συνδεθηκε εκανε την σαρωση.Τα 2 δευτερολεπτα στην αλλαγη καναλιου υπάρχουν (εδω δεν εφτασε το ψηφιακο γιατι ειμαστε 3ης και κατω κατηγοριας ιθαγενεις). Μια γρηγορη ρυθμιση της εικονας (πολυ ψυχρη ευτυχως εχει ρυθμιση θερμοκρασιας και στο θερμο ειναι πολύ καλυτερη). Ειναι η 23αρα. Για την δουλειά της ειναι τέλεια (κρεβατοκαμαρα) Για τα λεφτα της απλα.............
kamui Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά από το πλαϊνό USB παίζει να έχει κανένα κολπάκι να συνδέεις φλασάκι και να παίζει ταινίες mp3 κλπ όπως μερικά μοντέλα?
lionheart75 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κι εγώ υποτίθεται ότι παραλαμβάνω στις 11 (Δευτέρα), αλλά μόλις με πήραν από ACS και έχει έρθει ήδη, σε λίγη ώρα θα την έχω.Ό,τι να 'ναι; Kαλορίζικη Φάνη. Πές μας εντυπώσεις. Νόμιζα ότι θα παραλάβεις απο κατάστημα. Εγώ πάω απο Δευτέρα.
tigersgate6 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Κι εγώ υποτίθεται ότι παραλαμβάνω στις 11 (Δευτέρα), αλλά μόλις με πήραν από ACS και έχει έρθει ήδη, σε λίγη ώρα θα την έχω.Ό,τι να 'ναι; Μολις με πηρανε και εμενα απο acs παω να παραλαβω σε λιγο παιδια ρε για κοιτα να δεις που τελικα ολα πηγανε καλα απιστευτοοοοοο για το Ελλαδισταν αυτες οι καταστασεις...
iNorganic Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Παιδια μολις παρελαβα την 23αρα σπιτι μου μεσω κουριερ(Λαρισα). Αρα gj getitnow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.