Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εμένα πάλι εξακολουθούν να μη μου στελνουν μειλ ή να παίρνουν τηλέφωνο... με εκνευρισαν. 2 φορες τηλεφωνικα τους ειπα να μου στειλουν το μειλ και σημερα μίλησα με το "Γιώργο" και μου ειπε αριθμι αποστολης που δεν υπάρχει στο συστημα της acs... Απαραδεκτη συμπεριφορά... Και παρηγγειλα απο τους πρώτους (23:47)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Οι "μεγάλοι πελάτες" των courrier έχουν έντυπα φορτωτικών με τον κωδικό έτοιμο επάνω, στα οποία εκτυπώνουν τα στοιχεία της αποστολής και τα κολλάνε στα πακέτα. Αργότερα, έρχεται η εταιρεία με το βαν της, μαζεύει την παλέτα με τα πακέτα και φεύγει.

Οπότε, το μαγαζί γνωρίζει τον αριθμό της αποστολής από πριν. Το πότε θα εμφανιστεί στο σύστημα της courrier έχει να κάνει με το πότε θα το παραλάβουν και το σκανάρουν. Μπορεί η πληροφορία να μεταδίδεται ηλεκτρονικά, πριν καν παραληφθεί το δέμα, ή με το που τα παραλαμβάνουν στο βαν, ή στο υποκατάστημά τους σε δεύτερο χρόνο.

Αφού έχεις αριθμό αποστολής το σίγουρο είναι ότι θα λάβεις κάτι... :)

Λαθος τελικα η θεωρία μου! Παντως οι κουριερ μια χαρα είστε, εμεις οι παραλαβή απο κατάστημα δεν ξέρουμε τη παίζει κ ποτε ακόμα! (αν κ υποψιάζομαι οτι π.χ οι Σαλονικης-Αθηναίοι λογικα Δευτέρα max τριτη θα της έχουμε)!

Ο πρωτος που θα την παρει να ανοίξει τοπικ στις οθονες να έχουμε να συζητάμε για τις οθονες πιο λεπτομερώς!

Με πήραν κ εμένα σήμερα από απόκρυψη κ μου είπαν αρχές της βδομάδας θα τις παραλάβω όλες... Και ναι (ξανα)ρώτησα ότι έλαβα μονο 1 μαιλ και ναι μου (ξανα)είπαν ότι θα τις στείλουν όλες... Είδομεν

με πήραν πριν λιγο χωρίς απόκρυψη και μου είπαν ότι απεστάλησαν και οι δύο που παρείγγειλα και θα παραλάβω Δευτέρα-Τρίτη...

επειδή πιστεύω ότι θα ενδιαφέρει πολλούς, μπορείτε να προτείνετε κάποια βάση τοίχου για τη συγκεκριμένη τηλεόραση?

Μόλις κοιταξα στο site της acs:

Κατάσταση αποστολής

Παραλαβή Ημερομηνία Παράδοση Σημειώσεις

ΑΘΗΝΑ 8/10/2010 ΠΡΕΒΕΖΑ Η αποστολή αναμένεται να παραδοθεί την 11/10/2010

Σημεία ελέγχου

Ημερομηνία Ώρα Περιγραφή Σημείο Ελέγχου Παρατηρήσεις

8/10/2010 8:41:22 μμ AΦΙΞΗ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ Κ/Δ ΑΘΗΝΑ

άρα να πω οτι τέλος ( ; ) στις υποθεσεις,παραλαμβανουμε κανονικά (προφανως Δευτέρα εγώ)

παιδια και εγω μπηκα στην acs στο e-tracking και παραλαμβανω 11 του μηνα απ'οτι δειχνει ολα πανε καλα ...καλο θα ηταν να κανετε αυριο ενα τηλ. και να μαθετε κωδικο φορτωτικης και να δειτε και εσεις ποτε παραλαμβανετε...:lol:B):-D

---------- Προσθήκη στις 05:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:31 ----------

εμένα πάλι εξακολουθούν να μη μου στελνουν μειλ ή να παίρνουν τηλέφωνο... με εκνευρισαν. 2 φορες τηλεφωνικα τους ειπα να μου στειλουν το μειλ και σημερα μίλησα με το "Γιώργο" και μου ειπε αριθμι αποστολης που δεν υπάρχει στο συστημα της acs... Απαραδεκτη συμπεριφορά... Και παρηγγειλα απο τους πρώτους (23:47)

φιλε για ριξε τους ενα τηλ για επιβεβαιωση κωδικου φορτωτικης μηπως εγινε καποιο λαθος δεν ξερεις καμια φορα !!!ευχομαι θετικα αποτελεσματα...

Πήρα τηλ στο κατάστημα που θα παραλάβω (Θεσ/νίκης) και μου είπαν ότι δεν ανήκω σ' αυτούς που θα παραλάβουν την Δευτέρα. Ήταν πολλές οι παραγγελίες (Α ρε Jabar...).

Μου είπαν ότι "μάλλον θα παραλάβω Τρίτη ή Τετάρτη"

υγ Η παραγγελία έγινε Σάββατο πρωί

αυτο που κανει εντυπωσει ειναι οτι (απο οτι καταλαβαινω) προηγουνται οσοι εχουν ζητησει παραγαβη με courier και οχι παραλαβη απο το καταστημα!

δεν μουθ φενετε λογικο αυτο, δεν λεω οτι σημαινει κατι, αλλα δεν το καταλαβαινω κιολας.

εμενα περα απο 1 μαιλ δεν με εχει παρει κανει τηλεφωνο ποτε. δεν περνω μιας και περιμενω εξελιξεις γενικοτερα, απλος το επισημαίνω...

Κι εγώ μόνο το κλασικό mail είχα, ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα.

Ακριβώς έτσι και εγώ.

Γι αυτό μόλις μίλησα στο τσάτ με τόν Γιώργο και μου είπε πως είναι στη μεταφορά προς το κατάστημα

Τον ρώτησα ποια μέρα θα την έχει το κατάστημα να πάω να την παραλάβω και μου απάντησε πως αυτό δεν το γνωρίζει το μόνο που γνωρίζει είναι πως είναι προς το κατάστημα.

Αποκλείω να συμβαίνει κάτι απλά ήθελα να την έχω στα χέρια μου αυτό το σκ

Μολις με πηραν τηλ απο την κουριερ να παω να παραλαβω τισ 2 τηλεορασεις που παρηγγειλα..μου ειχε ερθει κ εμενα ενα email που μιλουσε απλα για αντικατασταση τπτ αλλο.. βρισκομαι στην Αρτα... για να δουμε..

Μολις με πηραν τηλ απο την κουριερ να παω να παραλαβω τισ 2 τηλεορασεις που παρηγγειλα..μου ειχε ερθει κ εμενα ενα email που μιλουσε απλα για αντικατασταση τπτ αλλο.. βρισκομαι στην Αρτα... για να δουμε..

Καλημέρα

περιμένουμε νέα ;)

καλοδούλευτες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...