tigersgate6 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Και σε μενα το ιδιο πριν μια ωρα.... για την 23" η για την 22"? για να ξερουμε αν ξεκινησε η διανομη τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 κατα τις 4 με πηραν τηλεφωνο για ενημερωση, ειπαν οτι η 22 αντικαθιστατε λογω ελλειψης με την 23 ζητησαν συγγνωμη για την καθυστερηση και παραλαβη αρχες εβδομαδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 κατα τις 4 με πηραν τηλεφωνο για ενημερωση, ειπαν οτι η 22 αντικαθιστατε λογω ελλειψης με την 23 ζητησαν συγγνωμη για την καθυστερηση και παραλαβη αρχες εβδομαδος τι αριθμος ηταν αυτος που σε καλεσαν και εγω ειχα μια κληση κατα της 1 αλλα δεν μπορεσα να το σηκωσω για να δω αν ηταν αυτοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αν και δεν πήρα τηλεόραση ένα μεγάλο μπράβο στο get it now. Με κέρδισαν σαν πελάτη, όπως και πάρα πολλούς από εδώ. Άψογη συμπεριφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambra1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Από απόκρυψη πήραν εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 τι αριθμος ηταν αυτος που σε καλεσαν και εγω ειχα μια κληση κατα της 1 αλλα δεν μπορεσα να το σηκωσω για να δω αν ηταν αυτοι... με αποκρυψη πηραν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια , εκανα την μαγκια που ειπατε και μιλησα με τον φιλο μας το Γιωργο, μου εδωσε αριθμο voucher ACS αλλα οταν το τσεκαρω στο site δε λεει τπτ απολυτως ειναι λογικο? Αναζήτηση Αποστολής Στη συνέχεια εμφανίζεται η κατάσταση της αποστολής με αριθμό φορτωτική 7447562ΧΧΧ. Κατάσταση αποστολής Σημεία ελέγχου εσας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 με αποκρυψη πηραν... οποτε μαλλον καποιος αλλος θα ηταν δεν με εχουν παρει ακομα... ---------- Προσθήκη στις 18:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:22 ---------- ρε παιδια , εκανα την μαγκια που ειπατε και μιλησα με τον φιλο μας το Γιωργο, μου εδωσε αριθμο voucher ACS αλλα οταν το τσεκαρω στο site δε λεει τπτ απολυτως ειναι λογικο? Αναζήτηση Αποστολής Στη συνέχεια εμφανίζεται η κατάσταση της αποστολής με αριθμό φορτωτική 7447562ΧΧΧ. Κατάσταση αποστολής Σημεία ελέγχου εσας? φιλε μου για την 23"??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 οποτε μαλλον καποιος αλλος θα ηταν δεν με εχουν παρει ακομα... ---------- Προσθήκη στις 18:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:22 ---------- φιλε μου για την 23"??? Δεν έχει να κάνει. Εμένα με πήραν απο κινητό χωρίς απόκρυψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αναζήτηση ΑποστολήςΣτη συνέχεια εμφανίζεται η κατάσταση της αποστολής με αριθμό φορτωτική 7447562ΧΧΧ. Κατάσταση αποστολής Σημεία ελέγχου εσας? φιλε μου για την 23"??? ναι ελαβα mail οτι θα παιξει 23" αν και παρειγγειλα μεσανυχτα σχετικα νωρις δλδ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδια , εκανα την μαγκια που ειπατε και μιλησα με τον φιλο μας το Γιωργο, μου εδωσε αριθμο voucher ACS αλλα οταν το τσεκαρω στο site δε λεει τπτ απολυτως ειναι λογικο? Αναζήτηση Αποστολής Στη συνέχεια εμφανίζεται η κατάσταση της αποστολής με αριθμό φορτωτική 7447562ΧΧΧ. Κατάσταση αποστολής Σημεία ελέγχου εσας? To ιδιο και σε εμενα.Προφανως παρελαβε η κουριερ αλλά δεν εφυγαν ακομα ωστε να περαστουν στο συστημα.Εγω φανταζομαι οτι θα παραλάβω Δευτέρα (υποθετω οτι δεν εχει αλλαξει κατι στο συστημα της acs οπως το γνωριζα πριν κάποια χρονια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μηπως παίρνουνε τηλέφωνο αυτους που εχουνε παραγγείλει με κουριερ?? Κανεις που εχει παραλαβή απο κατάστημα και το πήρανε τηλ. ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μηπως παίρνουνε τηλέφωνο αυτους που εχουνε παραγγείλει με κουριερ?? Κανεις που εχει παραλαβή απο κατάστημα και το πήρανε τηλ. ?? \ μπα και εγω φιλε με κουριερ εχω παραγγειλει ενα κομματι απο επαρχια και δεν ειχα τηλεφωνημα μεχρι στιγμης λεω να περιμενω μεχρι δευτερα ...αλλα σε χθεσινη μου ομιλια στο τσατ μου ειπε ο διασημος πλεον γιωργος οτι θα παραλαβω μεσοβδομαδα οποτε υπολογιζω τριτη με τεταρτη να την εχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macabre_sunsets Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εγώ έχω βάλει παραλαβή από κατάστημα και με πήραν τηλέφωνο χτες. Μια φορά από ένα κινητό 697χχχχχχχ (δεν ξέρω αν ήταν από το μαγαζί καθώς δεν το πρόλαβα) και κανα 10λεπτο αργότερα με απόκρυψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 παιδια μια ερωτηση ετσι απλα απο περιεργεια ποσοι αλλοι εκτος του jabar εχουν παραλαβει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.