GeorgT. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 getit παρε τηλ. μην ξεκινήσω εγω σαν κλασσικός παρανοϊκός τα τηλ. και δεν έχω καθόλου όρεξη τωρα με τέτοιο μουντό καιρό λεμε!
macabre_sunsets Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αρχίσαν οι παραδόσεις;;; Μου ήρθε SMS λέγοντας ότι η παραγγελία (με διαφορετικό κωδικό από αυτούς των αρχικών παραγγελιών) με περιμένει στο κατάστημα. Βρε μπας;;;
Nik.K Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Εχει παρει κανεις 23αρα μεχρι στιγμης ? Αν οχι ικανους τους εχω να λενε στο τελος πως η Philips Hellas τους κρεμασε η τπτ τετοιο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Αρχίσαν οι παραδόσεις;;; Μου ήρθε SMS λέγοντας ότι η παραγγελία (με διαφορετικό κωδικό από αυτούς των αρχικών παραγγελιών) με περιμένει στο κατάστημα. Βρε μπας;;; Aντε, τι περιμενεις; Θα βοηθησεις κοσμο, θα τους γλυτωσεις απο ψυχολογους και φαρμακα...
macabre_sunsets Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Άκυρο γμτ Είχα παραγγείλει και ένα USB Stick και ήρθε μόνο αυτό. Τσάμπα η χαρά
GeorgT. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Τη σκ@τ@ ακόμα και ο Γιώργος του chat με σνομπάρει?? :cry: Μπηκα ρώτησα, με ειπε να του δώσω τον αριθμό παραγγελιάς και τέλος, εχει κανένα τεταρτο να απαντήσει!
WoodSell3r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Άκυρο γμτ Είχα παραγγείλει και ένα USB Stick και ήρθε μόνο αυτό. Τσάμπα η χαρά το hp το 8άρι;;;
macabre_sunsets Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 το hp το 8άρι;;; Το SanDisk που είχε το Σάββατο Daily Deal (αν δεν κάνω λάθος).
WoodSell3r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 πρέπει σε κάποια φάση να είχαν και ενα hp 8giga προσφορά αλλά όχι daily deal, κάτι σαν την τηλεόραση αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω καθώς μου το είπαν, τώρα όμως το βλέπω στα 23ευρώ
geioannou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 απο την ιστοσελιδα οι ακυρες παραγγελειες αλλαξουν με αλλους κωδικους σε εγγυρες ? γιατι εμενα περα του μαιλ δεν με εχει παρει κανει τηλ. και ακομα τις βλεπω ακυρες !
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ναι, έτσι έχουν αναφέρει αρκετοί. Τους αλλάζουν εκείνοι.
GeorgT. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 και μενα ετσι ειναι ακόμα geioannou αλλα νωρίτερα μπήκα στο chat τους και ρώτησα γιατί δεν μου δόθηκε ο νεος παραγγελίας και μου τον έδωσε τελικα (θα δειξει αν ειναι ο σωστος)! Αλλα ελεγε οτι δεν χρειάζεται κλπ κλπ κλπ!
vasilis1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πάντως εγω θα τον πω τον καλό λόγο: Πριν λίγο ειχα επικοινωνια με το chat, αφου δεν με καλεσαν στο τηλεφωνο, και μου εδωσαν τον αριθμό φορτωτικής της acs για να δω πουθ βρισκεται η τηλεοραση. Ελαχιστοτατες φορες τέτοια εξυπηρετηση. Μπράβο τους
mtheod Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πάντως εγω θα τον πω τον καλό λόγο:Πριν λίγο ειχα επικοινωνια με το chat, αφου δεν με καλεσαν στο τηλεφωνο, και μου εδωσαν τον αριθμό φορτωτικής της acs για να δω πουθ βρισκεται η τηλεοραση. Ελαχιστοτατες φορες τέτοια εξυπηρετηση. Μπράβο τους Και σε μενα το ιδιο πριν μια ωρα....
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ωραίος ο vasilis1, πολύ χρήσιμη πληροφορία, καθώς ούτε εμένα ούτε τον αδερφό μου έχουν ενημερώσει ακόμη τηλεφωνικώς. Όλα φαίνεται πως πάνε κατ' ευχήν λοιπόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.