clevercitizen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Οχι, φυσικά. Είπε κανείς όμως ότι αξίζει η συγκεκριμένη για 200+€? Προσωπικά θα έψαχνα για κάτι "ποιοτικότερο" σε χρήματα άνω των 200€ Γενικότερα έχω μια philips 4:3 20άρα στο υπνοδωμάτιο όπου και έκανε 300κάτι πριν 2 χρόνια, και αργεί η εναλλαγή των καναλιών αλλά και από χρόνους απόκρισης...χέσε μέσα. Resident evil είχα δοκιμάσει από ps2 και η clair κουνιώνταν σα φάντασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Κοίτα, σε sites του εξωτερικού που κοιτούσα αυτές τις μέρες, κάτω από £199.00 δε θυμάμαι να την είδα, στο Amazon μόνο ίσως. Και μετά εγώ τη βάφτισα Γιάννη :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω, αλλά αν ήταν να δώσω ~250€ θα προτιμούσα samsung ή lg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω, αλλά αν ήταν να δώσω ~250€ θα προτιμούσα samsung ή lg. Ακριβώς. Όπως και οι περισσότεροι άλλωστε. Έτσι εξηγείται και το μεγάλο stock των Philips. Παιδιά ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να χάσει ποτέ το μαγαζί στο τέλος της ημέρας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 jabar, μήπως είναι σαν τις βάσεις μερικών Samsung που δεν κουμπώνουν, αλλά απλά σπρώχνεις τη βάση προς τα πάνω; Δοκίμασες να την τραβήξεις; Και κάτι άλλο, στην αλλαγή καναλιών αργεί; Κάτι τέτοιο διάβασα σε κάτι σαν review. δοκιμασα αλλα δεν,μας εκραζε και η κυρα γιατι δεν ειχα διαθεσιμο χωρο,κι απ το να σπασω τη βαση και να τη βγαλω off την εδωσα σ 1 φιλο που γουρλωσε μολις ακουσε την τιμη...και παπαλα...αλλα ενταξει δε με πειραζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 μια philips πηρε μια ξαδερφη μου ,νομιζω το μοντελο που δινουν και την πρωτη εβδομαδα καηκαν 2 pixel ,φυσικα ουτε λογος για εγγυηση ,μετα απο τρεις μηνες καηκε το τροφοδοτικο το οποιο αλλαξαν αλλα εκαναν ενα μηνα...συμπερασμα μακρια απο philips και βαση της δικης μου εμπειριας οντως η βαση ειναι μπελαλιδικη θελει υπομονη και προσοχη ο θειος μου και αλλοι δεκα προσπαθησαν να την κανουν τελικα τα καταφερε η θεια μου....:lol: πραγματι τα καναλια αργουν στην αλλαγη και γενικα η ποιοτητα της ειναι κατωτερη απο τις lg αλλα κυριως απο τις samsung το λεω γιατι λογω δουλειας εχω ασχοληθει με πολλα μοντελα διαφορων εταιριων..,παντως οσα παιδια τελικα παραλαβουν καλοδουλευτες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 την εβαλε (22ara)το saturn φυλλαδιο 199€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 την εβαλε (22ara)το saturn φυλλαδιο 199€... Καλο θα ειναι αυτες οι εταιριες σαν το saturn να κοιταζουν και λιγο το αγοραστικο κοινο τι ζηταει και οι διαφημιστες τους να μπαινουν και σε κανα site οπως το insomnia να βλεπουν τι θελει ο κοσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ένας φίλος που παρήγγειλε 2 μου είπε ότι του είπαν τηλεφωνικώς πως η παραγγελία θα αποσταλεί από την επόμενη εβδομάδα, παρόλο που του έστειλαν και το κλασικό και αυτοματοποιημένο mail. Κανας άλλος που να τον πήραν τηλέφωνο από μόνοι τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Κανας άλλος που να τον πήραν τηλέφωνο από μόνοι τους; +1. Θα εκτελεστούν κανονικά οι παραγγελίες μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Εμένα σήμερα το απόγευμα με πήραν τηλ (με παραγγελία παρασκευή βράδυ στις 00:57). Μάλιστα μου έδωσαν και τον νέο αριθμό παραγγελίας που έκαναν αυτοί με την νέα οθόνη η οποία όμως δεν εμφανίζεται στο ιστορικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ένας φίλος που παρήγγειλε 2 μου είπε ότι του είπαν τηλεφωνικώς πως η παραγγελία θα αποσταλεί από την επόμενη εβδομάδα, παρόλο που του έστειλαν και το κλασικό και αυτοματοποιημένο mail. Κανας άλλος που να τον πήραν τηλέφωνο από μόνοι τους; Eμένα. Με πήραν σήμερα το μεσημέρι στο κινητό και μου είπαν θα την πάρω απο βδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Όλους σας πήρανε εκτός έμενα?? κλαψ κλαψ :cry: (ας μου παίξουνε πστια θα τους πω εγώ 00:44 ακριβώς παράγγειλα μια οθόνη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Όλους σας πήρανε εκτός έμενα?? κλαψ κλαψ :cry: Ελα παραπονιαρη κι εμενα δεν με πηραν ... μαλλον γιατι και χθες εκανα κι αλλες "ωραιες" αγορες (μηπως εισαι ο γνωστος Γιωργος? -απτο chat του μαγαζιου- ??? ) :lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Όλους σας πήρανε εκτός έμενα?? κλαψ κλαψ :cry: Ρε συ μην ανησυχείς αφού σου έχουν στείλει email. Άλλωστε μπορεί να σε πάρουν και τις επόμενες ημέρες. Λογικά το κάνουν σε όλους όσους έχουν παραγγείλει την tv. Εμένα με πήραν για να με ρωτήσουν αν έχω πάρει το e-mail με την αντικατάσταση της 22" και επ ευκαιρίας μου είπαν και τηλεφωνικώς, να κάνω υπομονή και θα μου στείλουν την 23" απο βδομάδα (εντός της επόμενης εβδομάδας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.