axaraktiristos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 21.5" δεν είναι μικρή για το υπνοδωμάτιο ? Θα φαίνονται οι υπότιτλοι από απόσταση περίπου 3 μέτρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 πηρα και εγω! για να δουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axaraktiristos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Βρε παιδιά ας απαντήσει κάποιος … Θα φαίνονται οι υπότιτλοι στα 3 μέτρα ? … ελπίζω να μην τελειώσει το stoke πριν πάρω απάντηση … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ναι εχω αντιστοιχη και βλεπω ...χωρις γυαλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rizla7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 μια χαρά είναι για δωμάτιο...πριν λίγους μήνες είχα πάρει 2....η μία λειτουργεί αποκλειστικά σαν τηλεόραση, και την άλλη την έχω στο δωμάτιο σαν pc monitor-tv και με έχει βολέψει αφάνταστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ισχύει, πήρα και εγω τηλέφωνο. ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ απο το getitnow (που ισως θα επρεπε να τη βάλουν και ως Daily Deal) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Mακάρι λοιπόν τώρα να μπορέσουν να καλύψουν όλους όσους παραγγείλαμε. Μπράβο στο getitnow, πολύ καλή προσφορά και όχι μούφα σαν κάποιους άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ισχύει, πήρα και εγω τηλέφωνο. ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ απο το getitnow (που ισως θα επρεπε να τη βάλουν και ως Daily Deal)αν την εβαζαν daily deal,θα χανα τα ευσημα της ανακαλυψης....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ouzoubourou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Αλλη μια κ απο μενα αν κ πλεονασμος παρολα αυτα ειναι μια αγορα με μελλον αφου υποστηριζει mpeg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δε μου λετε καλύτερος τρόπος σύνδεσης με το PC ποιος ειναι? Απευθείας με hdmi? (το pc έχει vga, dvi, hdmi και η οθόνη hdmi, vga μόνο) Η να πάρω Hdmi-dvi converter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Απευθείας hdmi αν η κάρτα σου έχει έξοδο hdmi, καθώς έτσι μεταφέρεις και ήχο. Διαφορετικά αν έχει dvi έξοδο, τότε με έναν ανταπτορα απο dvi σε hdmi. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την θύρα hdmi της TV. Εκτός και αν σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις παράλληλα και παιχνιδοκονσόλα, οπότε περιορίζεσαι στην VGA για το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Τοτε με HDMI και τέλος θενκς Lionheart παντως στο dailydeal σήμερα στικακι 8 γιγα με 12€ δεν ειναι κακη τιμή (μονο του κοτσο θυμαμαι καλυτερη τιμη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 jabar είπαμε... ο θεος της προσφοράς! Λογικα αυτη τη φορά δεν θα ειναι φιάσκο όπως τότε με την 47" απο τα μουλτικλαμα... Χαχα! Ακόμα περιμένω απαντηση απο την καταγγελία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μίλησα μόλις με το chat παραθέτω τον διάλογο: Γιώργος: Γεια σας, είμαι ο ειδικός της GET-IT-NOW. Σε τι θα μπορούσα να σας εξυπηρετήσω?You: ενδιαφέρομαι για την http://www.getitnow.gr/prod/eidi-spitioy/gia-ton-foititi-mathiti/gia-ton-foititi/philips-221t1sb/prod252156pp/ You: και ήθελα να ρωτήσω αν η τιμή είναι σωστή You: μην ελπίζουμε ότι θα αγοράσουμε και στο τέλος φανεί ότι είναι λάθος... Γιώργος: Καλησπέρα σας You: γειά σας Γιώργος: Όχι η τιμή είναι αυτή που εμφανίζεται και στην σελίδα . You: Κωδικός: #0465191 114,89 ευρώ Γιώργος: Ακριβώς η τηλεόραση της Philips You: σίγουρα; You: ωραία, ευχαριστώ πολύ Jabar ! Ο θεός της προσφοράς!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 παντως στο dailydeal σήμερα στικακι 8 γιγα με 12€ δεν ειναι κακη τιμή (μονο του κοτσο θυμαμαι καλυτερη τιμη) αν δεν ειχε μεταφορικα και εγω θα το επαιρνα... και 3 καλωδια τηλεόρασης ήθελα να προσθέσω στην παραγγελία αλλα δεν γίνεται. πρεπει να την ακυρώσω και να την ξανακάνω... Δε βαριέσαι... Λεφτα ήθελα να τους δωσω... και το φλασακι θα επαιρνα και 3 καλώδια, συνολο αλλα 15 ευρω θα ήταν...τι να τους κανω...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.