Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδιά λίγο περίεργο δεν είναι το όλο θέμα?πως άφησανε το λάθος για τόσες ώρες και μετά καταλάβανε οτι τελείωσε το απόθεμα? και τώρα που τις βρίκαν τόσες πολλές 23αρες? παρήγγειλα απο τους πρώτους, σήμερα μεσημέρι μου την βγάλανε άκυρη ενώ εδώ και 3 μέρες μου λέγανε όλα καλα... ακόμη mail για να με ενημερώσουν δεν μου έχουν στείλει και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μου είπαν οτι θα έρθει η 23αρα μέχρι τέλος της εβδομάδας. τώρα πάλι διαβάζω οτι θα έρθει την επόμενη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Καλύτερα ν' αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς (είτε θετικοί είναι αυτοί, είτε αρνητικοί), γιατί καταντάει αηδία όταν μέσα σε δευτερόλεπτα αλλάζουν άρδην οι απόψεις.

Αυτό που έγινε σήμερα αποτελεί τον καθρέφτη του νεοέλληνα.

+1;)

Α.... μου ήρθε και μένα το mail για τις 23άρες.:-)

και εμενα ακυρώθηκε η 22 και θα ερθει 23 αλλα mail ακομα δεν είδα. Τηλεφωνικά αυτά! Αντε να δούμε, ίσως κάτι πάει να γίνει στο σώρο της ποιότητας των ηλεκτο-μαγαζων...

Α, πολυ βολικό αυτό το clock2call, ειδικα οταν δε βρισκεις το ασυρματο και εχει μεινει και απο μπαταρία!

Καλύτερα ν' αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς (είτε θετικοί είναι αυτοί, είτε αρνητικοί), γιατί καταντάει αηδία όταν μέσα σε δευτερόλεπτα αλλάζουν άρδην οι απόψεις.

Δεν είναι απαραίτητα κακό.

Αυτό που έγινε σήμερα αποτελεί τον καθρέφτη του νεοέλληνα.

Δεν συμπεριλαμβάνεις τον εαυτό σου στους ΝεοΈλληνες;:P

και εμενα ηρθε το γνωστο μαιλ για την 23αρα... εντομεταξυ κανει 235 ευρω..και θα την δωσουν μονο 115?...κατι δεν μου κολαει...btw παρελαβε κανεις την 22αρα?

Δεν είναι απαραίτητα κακό.

Τ' ότι αλλάζουν οι απόψεις μέσα σε δευτερόλεπτα ή ότι αυτό προκαλεί αηδία; :Ρ

Δεν συμπεριλαμβάνεις τον εαυτό σου στους ΝεοΈλληνες;:P

Στη συγκεκριμένη περίπτωση είμαι κλασικά απαισιόδοξος μέχρι να δω να υλοποιούνται όσα λέγονται, προσπαθώ να έχω μια σταθερή άποψη κι αυτή αφορά στην επιφυλακτικότητα.

Σε άλλες περιπτώσεις, ναι, έχω πιάσει τον εαυτό μου να συμπεριλαμβάνεται στους νεοέλληνες :Ρ

Τ' ότι αλλάζουν οι απόψεις μέσα σε δευτερόλεπτα ή ότι αυτό προκαλεί αηδία; :Ρ

Στη συγκεκριμένη περίπτωση είμαι κλασικά απαισιόδοξος μέχρι να δω να υλοποιούνται όσα λέγονται, προσπαθώ να έχω μια σταθερή άποψη κι αυτή αφορά στην επιφυλακτικότητα.

Σε άλλες περιπτώσεις, ναι, έχω πιάσει τον εαυτό μου να συμπεριλαμβάνεται στους νεοέλληνες :Ρ

Από βδομάδα θα δούμε.

Συν-Έλληνα!:P

ναι ρε,Έλληνες είμαστε και φαινώμαστε!

Ακριβώς αυτό θα 'λεγα κι εγώ τώρα.

Αυτό μάλλον 2 πράγματα μπορεί να σημαίνει:

α. Υπήρχαν όντως 22άρες (άγνωστος αριθμός) οι οποίες δόθηκαν (όχι απαραίτητα παραδόθηκαν) και εξαντλήθηκαν. Ακολούθως εξαντλήθηκαν και οι 23άρες.

Αν είναι έτσι, θα περιμένουν καινούρια παραλαβή ή κάποιοι θα πάρουν τις 20άρες που 'χουν μείνει :Ρ

β. Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί.

Ξέρετε πού κλίνω φαντάζομαι :Ρ

πιστεύεις ότι καταχωρήθηκαν όλες οι 23αρες σε όσους δεν πρόλαβαν να πάρουν την αρχική και έτσι φλου μπήκε στα μη διαθέσιμα και εμείς τελικά που δεν προλάβαμε να πάρουμε την αρχική - ελπίζαμε για την 23αρα αλλά εξαντλήθηκε (αφου λέει μη διαθέσιμο) και θα μας στείλουν mail σε κανα 2-3 μέρες να μας πουν ότι τελικά ήμασταν αρκετά άτυχοι που δεν προλάβαμε και την 23αρα;;;

:-(

πιστεύεις ότι καταχωρήθηκαν όλες οι 23αρες σε όσους δεν πρόλαβαν να πάρουν την αρχική και έτσι φλου μπήκε στα μη διαθέσιμα και εμείς τελικά που δεν προλάβαμε να πάρουμε την αρχική - ελπίζαμε για την 23αρα αλλά εξαντλήθηκε (αφου λέει μη διαθέσιμο) και θα μας στείλουν mail σε κανα 2-3 μέρες να μας πουν ότι τελικά ήμασταν αρκετά άτυχοι που δεν προλάβαμε και την 23αρα;;;

:-(

και θα δωσουν τι...26αρα; :P

Χεχε, δεν ξέρω πραγματικά..

Ίσως να έβγαλαν μη διαθέσιμη την 23άρα επειδή καταχωρήθηκαν όλες, ώστε να μη γίνονται παραγγελίες από αυτούς που δεν έχουν σχέση με την προσφορά (αισιόδοξη άποψη).

Απ' την άλλη δε γνωρίζουμε τι έχει παιχτεί με την 22άρα, μόνο ο jabar ξέρουμε ότι έχει παραλάβει από εμάς εδώ μέσα.

Αν ισχύει αυτό που λες, λογικά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και είτε θα ξαναφέρουν για τους υπόλοιπους, είτε θα τους δώσουν την 20άρα (μπορεί να εχει υποδεέστερα χαρακτηριστικά, αλλά είναι στα 217€ και όχι στα 199€ που ήταν η 22άρα, άρα δεν ξέρω εάν μπορεί να καλύπτονται από εκεί), είτε όντως κάποιοι δε θα παραλάβουν τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...