phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ο πρώτος που παρέλαβε λοιπόν; Κάτι είναι κι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free-s Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 eυχαριστω παιδες κι εγω για επαληθευση εφαγα 1 ωρα πηγαιν ελα στο μαγαζι τους και ΠΑΡΕΛΑΒΑ...22αρα ... Mεγιές και ευχαριστούμε υγ. Δεν πιστεύω στην παραλαβή να είπες ότι είσαι ο jabar!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 eυχαριστω παιδες κι εγω για επαληθευση εφαγα 1 ωρα πηγαιν ελα στο μαγαζι τους και ΠΑΡΕΛΑΒΑ...22αρα ... Επειδη οπως και σε σενα και σε μενα δεν φαινεται τιποτα στο ιστορικο παραγγελιων... Σε ειδοποιησαν να πας (μεσω μαιλ ή τηλ.) ή τους πηρες εσυ τηλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 @Jabar παμε για την επομενη (")προσφορα(") ή τυπογραφικο λαθος οπως το λενε καποιοι αλλοι Περιμενουμε εντυπωσεις απτην 22αρα δεν ξερω αν και ποτε θα την ανοιξω,η αγορα εγινε λογω ξεφτιλα τιμης...(υπολειμματα απο προ ...κρισης καταναλωτικης μανιας) ---------- Προσθήκη στις 12:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:48 ---------- Επειδη οπως και σε σενα και σε μενα δεν φαινεται τιποτα στο ιστορικο παραγγελιων...Σε ειδοποιησαν να πας (μεσω μαιλ ή τηλ.) ή τους πηρες εσυ τηλ? πηρα στο 800....και μου ειπε οτι ειναι στο καταστημα... ---------- Προσθήκη στις 12:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:49 ---------- Mεγιές και ευχαριστούμε υγ. Δεν πιστεύω στην παραλαβή να είπες ότι είσαι ο jabar!!!!!!!!! εεμ μεσες ακρες ειπα κανα δυο στοιχεια για το γαμωτο της 23 αρας (το παιδι ηταν ενημερο οποτε μαλλον θα παραλαβετε,ειχα ηδη καρφωθει απο δω αν μας διαβαζουν ,αφου μολις μου ειπαν για παραλαβη ετρεξα και τογραψα ο εξυπνος...αυτα ,παω για φαι και σιεστα...φεεταα(και τη σιχαινομαι τη συγκ.διαφημιση κι ολας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikeas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλορίζικη jabar. Λύσε μου σε παρακαλώ την απορία που έχω τόσες μέρες. Εγγύηση έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 http://www.support.philips.com/pageitems/master/countries/GR/WBO_GR_ELL.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liapinio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 μόλις βγήκε και σε μένα άκυρη η παραγγελία, mail βέβαια δεν μου έχουν στείλει.αντε να δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tower Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα .Ξέρει κανείς αν η συγκεκριμένη 23' PHILIPS τηλεόραση που έχει θύρα usb ([μόνο για servise και αναβάθμιση] λέει )παίζει divx και avi αρχεία ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δε γνωρίζω από πρώτο χέρι, αλλά δεν το νομίζω. Ίσως ν' ανοίγει φωτογραφίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbamar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Mόλις μου ακύρωσαν (μονόπλευρα,απ' τη μεριά τους) την παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigersgate6 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Mόλις μου ακύρωσαν (μονόπλευρα,απ' τη μεριά τους) την παραγγελία. τι εννοεις μονοπλευρα?δεν σου εστειλαν mail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodlessz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 δείτε και στα junk παιδιά. Εμένα εκεί πήγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbamar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 τι εννοεις μονοπλευρα?δεν σου εστειλαν mail? Όχι,δεν μου έστειλαν κάτι.Αλλά αφού ήρθα σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους,μου είπαν μόνοι τους για την 23"άρα,από βδομάδα όμως. Κάτι πάει να γίνει στα Ελληνικά δρώμενα,θα δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια τελικα μου εστειλαν mail στις αρχες της βδομαδας θα μου στειλουν την 23αρα στην ιδια τιμη!!!αψογοι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Καλύτερα ν' αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς (είτε θετικοί είναι αυτοί, είτε αρνητικοί), γιατί καταντάει αηδία όταν μέσα σε δευτερόλεπτα αλλάζουν άρδην οι απόψεις. Αυτό που έγινε σήμερα αποτελεί τον καθρέφτη του νεοέλληνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.