Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
eυχαριστω παιδες κι εγω για επαληθευση εφαγα 1 ωρα πηγαιν ελα στο μαγαζι τους και ΠΑΡΕΛΑΒΑ...22αρα ...

Mεγιές και ευχαριστούμε:-)

υγ. Δεν πιστεύω στην παραλαβή να είπες ότι είσαι ο jabar!!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

eυχαριστω παιδες κι εγω για επαληθευση εφαγα 1 ωρα πηγαιν ελα στο μαγαζι τους και ΠΑΡΕΛΑΒΑ...22αρα ...

Επειδη οπως και σε σενα και σε μενα δεν φαινεται τιποτα στο ιστορικο παραγγελιων...

Σε ειδοποιησαν να πας (μεσω μαιλ ή τηλ.) ή τους πηρες εσυ τηλ?

@Jabar παμε για την επομενη (")προσφορα(") ή τυπογραφικο λαθος οπως το λενε καποιοι αλλοι

;)

Περιμενουμε εντυπωσεις απτην 22αρα ;)

δεν ξερω αν και ποτε θα την ανοιξω,η αγορα εγινε λογω ξεφτιλα τιμης...(υπολειμματα απο προ ...κρισης καταναλωτικης μανιας)

---------- Προσθήκη στις 12:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:48 ----------

Επειδη οπως και σε σενα και σε μενα δεν φαινεται τιποτα στο ιστορικο παραγγελιων...

Σε ειδοποιησαν να πας (μεσω μαιλ ή τηλ.) ή τους πηρες εσυ τηλ?

πηρα στο 800....και μου ειπε οτι ειναι στο καταστημα...

---------- Προσθήκη στις 12:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:49 ----------

Mεγιές και ευχαριστούμε:-)

υγ. Δεν πιστεύω στην παραλαβή να είπες ότι είσαι ο jabar!!!!!!!!!

εεμ μεσες ακρες ειπα κανα δυο στοιχεια για το γαμωτο της 23 αρας

(το παιδι ηταν ενημερο οποτε μαλλον θα παραλαβετε,ειχα ηδη καρφωθει απο δω αν μας διαβαζουν ,αφου μολις μου ειπαν για παραλαβη ετρεξα και τογραψα ο εξυπνος...αυτα ,παω για φαι και σιεστα...φεεταα(και τη σιχαινομαι τη συγκ.διαφημιση κι ολας)

τι εννοεις μονοπλευρα?δεν σου εστειλαν mail?

Όχι,δεν μου έστειλαν κάτι.Αλλά αφού ήρθα σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους,μου είπαν μόνοι τους για την 23"άρα,από βδομάδα όμως.

Κάτι πάει να γίνει στα Ελληνικά δρώμενα,θα δούμε...

Καλύτερα ν' αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς (είτε θετικοί είναι αυτοί, είτε αρνητικοί), γιατί καταντάει αηδία όταν μέσα σε δευτερόλεπτα αλλάζουν άρδην οι απόψεις.

Αυτό που έγινε σήμερα αποτελεί τον καθρέφτη του νεοέλληνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...