Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τυχεράκιδες user12, eltoro θα πάρετε την 23άρα στην μισή τιμή.

Μπράβο του Getitnow, φοβερό.

ωραίος lionheart75 μαζί σου, δέν καταλαβαίνω γιατί η πλειοψηφία των παιδιών εδω μέσα είναι τόσο καχύποπτα που καταντά ύποπτο.

Άν δέν βλέπουμε τα πράματα θετικά δέν καταλαβαίνω γιατί να περιμένουμε κάτι θετικό.

Δέν λέω χρειάζεται και η καχυποψία αλλα μόνο εκεί που μας έχουν κάνει κάποια στραβή και πάνω απο όλα με μέτρο.

Θετική Σκέψη ή κατα το νεοΕλληνικότερο: Think Positive.

Δημοσ.
Έλαβα κι εγώ το email για την 23αρα και μου το επιβεβαίωσε υπάλληλος chatter :P

Jabar ευχαριστούμε πολύ!

Αυτός ο Γιώργος πια.... με πόσους μιλάει ταυτόχρονα το παλικάρι...

Δημοσ.

Είμαστε σε καλο δρόμο αλλα ας περιμένουμε λιγο ακομα πριν ξεκινήσουμε τους θριάμβους! Στην ελλαδα ζουμε και πολλα εχουνε δει τα ματάκια μας!

Εύχομαι το γκετιτ να ειναι η εξαίρεση στον κανόνα!

Δημοσ.
Τυχεράκιδες user12, eltoro θα πάρετε την 23άρα στην μισή τιμή.

Μπράβο του Getitnow, φοβερό.

Δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο.

Λογικά όλοι όσοι παραγγείλαμε ενπρόθεσμα και δεν είχαν απόθεμα την 22" για να μας καλύψουν, έστειλαν e-mail και μας την αντικαθιστούν με την 23".

Eίναι απίστευτο και τους αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο!

Εγώ αντίθετα με κάποιους άλλους, είμαι θετικός και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Γιαυτό, όταν παραλάβουμε να αφήσουμε θετική αξιολόγηση για την εν λόγω αλυσίδα.

Είναι σημαντικό παιδιά! :-)

Δημοσ.

παιδια μολις διαβασα τα σχολια σας απο το πρωι και ομολογω πως δε περιμενα τετοια εξελιξη μου ηρθε και εμενα το mail ανηκω στο club των 23" και δηλωνω πως με αυτη την τακτικη που ακολουθησε το getitnow θα πρεπει να στηριχθει απο ολους μας αν και εφοσον παραλαβει μεχρι και ο τελευταιος την παραγγελια του ... αυτες τις αποφασεις τις παιρνουν μονο σοβαρα καταστηματα που θελουν να αφησουν εποχη στην αγορα !!!

Δημοσ.

εγω ειχα κανει παραγγελια το σαββατο το πρωι κατα της 09.00

εκανα παραγγελιά 2 κομματια σε διαφορα ενος λεπτου.

μου εχει ερθει μαιλ απο της 13.00 για την μια οθονη οτι αντικαθιστάτε απο μια 23' αλλα οχι για την αλλη.

στην ιστοσελιδα του get, οι παραγγελίες μου ειναι ακυρωμενες.

το θεμα ειναι, το μαιλ που εστειλαν με κατοχυρώνει και για τις 2 οθονες η μονο για την μια και την αλλη ας προσεχα ?

Δημοσ.

@Jabar παμε για την επομενη (")προσφορα(") ή τυπογραφικο λαθος οπως το λενε καποιοι αλλοι

;)

Περιμενουμε εντυπωσεις απτην 22αρα ;)

Δημοσ.
Έλαβα κι εγώ το email για την 23αρα και μου το επιβεβαίωσε υπάλληλος chatter :P

Jabar ευχαριστούμε πολύ!

eυχαριστω παιδες κι εγω για επαληθευση εφαγα 1 ωρα πηγαιν ελα στο μαγαζι τους και ΠΑΡΕΛΑΒΑ...22αρα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...