eltoro Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Έλαβα κι εγώ το email για την 23αρα και μου το επιβεβαίωσε υπάλληλος chatter Jabar ευχαριστούμε πολύ!
dhmak Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Τυχεράκιδες user12, eltoro θα πάρετε την 23άρα στην μισή τιμή. Μπράβο του Getitnow, φοβερό. ωραίος lionheart75 μαζί σου, δέν καταλαβαίνω γιατί η πλειοψηφία των παιδιών εδω μέσα είναι τόσο καχύποπτα που καταντά ύποπτο. Άν δέν βλέπουμε τα πράματα θετικά δέν καταλαβαίνω γιατί να περιμένουμε κάτι θετικό. Δέν λέω χρειάζεται και η καχυποψία αλλα μόνο εκεί που μας έχουν κάνει κάποια στραβή και πάνω απο όλα με μέτρο. Θετική Σκέψη ή κατα το νεοΕλληνικότερο: Think Positive.
clevercitizen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Έλαβα κι εγώ το email για την 23αρα και μου το επιβεβαίωσε υπάλληλος chatter Jabar ευχαριστούμε πολύ! Αυτός ο Γιώργος πια.... με πόσους μιλάει ταυτόχρονα το παλικάρι...
j0maK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Κι εγώ σύμφωνα με το mail για την 23άρα πάω. Not bad!
GeorgT. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Είμαστε σε καλο δρόμο αλλα ας περιμένουμε λιγο ακομα πριν ξεκινήσουμε τους θριάμβους! Στην ελλαδα ζουμε και πολλα εχουνε δει τα ματάκια μας! Εύχομαι το γκετιτ να ειναι η εξαίρεση στον κανόνα!
lionheart75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Τυχεράκιδες user12, eltoro θα πάρετε την 23άρα στην μισή τιμή.Μπράβο του Getitnow, φοβερό. Δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο. Λογικά όλοι όσοι παραγγείλαμε ενπρόθεσμα και δεν είχαν απόθεμα την 22" για να μας καλύψουν, έστειλαν e-mail και μας την αντικαθιστούν με την 23". Eίναι απίστευτο και τους αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο! Εγώ αντίθετα με κάποιους άλλους, είμαι θετικός και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Γιαυτό, όταν παραλάβουμε να αφήσουμε θετική αξιολόγηση για την εν λόγω αλυσίδα. Είναι σημαντικό παιδιά!
tigersgate6 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 παιδια μολις διαβασα τα σχολια σας απο το πρωι και ομολογω πως δε περιμενα τετοια εξελιξη μου ηρθε και εμενα το mail ανηκω στο club των 23" και δηλωνω πως με αυτη την τακτικη που ακολουθησε το getitnow θα πρεπει να στηριχθει απο ολους μας αν και εφοσον παραλαβει μεχρι και ο τελευταιος την παραγγελια του ... αυτες τις αποφασεις τις παιρνουν μονο σοβαρα καταστηματα που θελουν να αφησουν εποχη στην αγορα !!!
THEMACHINE Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Και μένα μου ήρθε το e-mail άρα είμαστε νομικά κατοχυρωμένοι .
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εγώ αντίθετα με κάποιους άλλους, είμαι θετικός και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Xεχε, for whom the bell tolls :Ρ
lionheart75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Xεχε, for whom the bell tolls :Ρ Τι εννοείς ωρέ Φάνη; Έχω λάβει και γω e-mail...
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Για το "αντίθετα με κάποιους άλλους" λέω :Ρ
geioannou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 εγω ειχα κανει παραγγελια το σαββατο το πρωι κατα της 09.00 εκανα παραγγελιά 2 κομματια σε διαφορα ενος λεπτου. μου εχει ερθει μαιλ απο της 13.00 για την μια οθονη οτι αντικαθιστάτε απο μια 23' αλλα οχι για την αλλη. στην ιστοσελιδα του get, οι παραγγελίες μου ειναι ακυρωμενες. το θεμα ειναι, το μαιλ που εστειλαν με κατοχυρώνει και για τις 2 οθονες η μονο για την μια και την αλλη ας προσεχα ?
lionheart75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Για το "αντίθετα με κάποιους άλλους" λέω :Ρ Aχα! Καλά, πειράζει που είμαι θετικός? Τεσπα, θα δούμε.
terry308 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 @Jabar παμε για την επομενη (")προσφορα(") ή τυπογραφικο λαθος οπως το λενε καποιοι αλλοι Περιμενουμε εντυπωσεις απτην 22αρα
jabar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Έλαβα κι εγώ το email για την 23αρα και μου το επιβεβαίωσε υπάλληλος chatter Jabar ευχαριστούμε πολύ! eυχαριστω παιδες κι εγω για επαληθευση εφαγα 1 ωρα πηγαιν ελα στο μαγαζι τους και ΠΑΡΕΛΑΒΑ...22αρα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.