Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως αυτό με το μονό e-mail για όλες τις παραγγελίες και την πιθανότητα μη αντικατάστασης των ακυρωμένων στο ιστορικό παραγγελιών δεν μου αρέσει καθόλου...

Δημοσ.
Παιδιά για να είμαστε όμως σωστοί και εμείς με την σειρά μας ας ρίξουμε και μια θετική αξιολόγηση όμως έτσι?

Αυτά δεν τα κάνει κανείς, βλέπε Πλαίσιο και τα συναφή. ;)

GetitNow Respect και απο μένα!!!

Ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν παρήγγειλα!!!!!

Πάντως σχετικά με ΠΛΑΙΣΙΟ, δεν ξέρω την τακτική του τώρα... πριν 5-6 (ισως και παραπάνω) χρόνια που είχε κάνει λάθος σε ένα λαπτοπ fujitsu από τα κυριλε και αντί 2700+ΦΠΑ το είχε βάλει 1219+ΦΠΑ, μετά από απαίτησή μου μου το έστειλε!!!! Και το τιμολόγιο έγραφε 55% έκπτωση :)... ακόμα θυμάμαι την τιμή που το είχα πάρει!!

Δημοσ.

και εμενα μου στειλανε το ιδιο email οποτε κερδισμενοι βγηκαμε απο αυτη την ιστορια...

23 αρα με 114 ευρω δεν βρισκεις ουτε σε δεκα χρονια..

μπραβο παντως που το κανανε ετσι προκειμενου να μην χαλασει η φημη της εταιρειας

Δημοσ.
Πάντως αυτό με το μονό e-mail για όλες τις παραγγελίες και την πιθανότητα μη αντικατάστασης των ακυρωμένων στο ιστορικό παραγγελιών δεν μου αρέσει καθόλου...
εμενα που δεν φαινετε η παραγγελια πουθενα παρα μονο στο mail μου,πηρα τηλ.και μου ειπαν οτι ειναι ηδη στο καταστημα για παραλαβη και οτι ειναι η αρχικη(22΄') ....αν ειναι τοσο τυπικοι και παρετε και οι περισσοτεροι μεγαλυτερες οθονες,αντι για τα μειλ που θα στελναμε για καταγγελιες πρεπει να στειλουμε την απαντηση του get it ,στα υπολοιπα<<μεγαλα μαγαζια>>που μας εχουν δουλεψει κατα καιρους...
Δημοσ.
αυτα τα καραγκιοζιλικια παντως, στο e-shop δε γινονται !!!

Όχι, άλλο κατάστημα εξαφάνισε τo HTC Magic από τη λίστα των προσφορών...

Ας έρθουν οι τηλεοράσεις, οθόνες, τέλος πάντων, και μετά βλέπουμε.

Δημοσ.

Και εμενα το ιδιο παιδια. Μολις μπηκε στα bookmarks και το ειχα εντελως χε...νο το συγκεκριμενο..

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος που δεν του ηρθε το μαιλ και η παραγγελια του συνεχιζεται κανονικα?

Δηλαδη υπαρχει καποιος που θα παραλαβει τελικο το αρχικο μοντελο??Γιατι βλεπω ολοι λετε "ηρθε το μαιλ", οποτε προβληματιζομαι γιατι αν ερθει σε ολους δεν μιλαμε για εξαντλησει του προηγουμενη μοντελου αλλα για μη υπαρξη...

Γενικα καποιος που να χε παραγγειλει Παρασκευη βραδυ οταν πρωταβγηκε η προσφορα...

Δημοσ.
και εμενα μου στειλανε το ιδιο email οποτε κερδισμενοι βγηκαμε απο αυτη την ιστορια...

23 αρα με 114 ευρω δεν βρισκεις ουτε σε δεκα χρονια..

μπραβο παντως που το κανανε ετσι προκειμενου να μην χαλασει η φημη της εταιρειας

Λίγη υπομονή βέβαια και κλό είναι να κρατάμε και μια πισινή. Μπορεί να το κάνουν απλώς για να κερδίσουν χρόνο και να σκεφτούν πως να διαχειριστούν την όλη κατάσταση.

Εννοείται πως και εγώ, αν τελικά τις πάρουμε όλοι τις tv, θα γίνω τακτικός πελάτης και θα το έχω Νο1 στην αναζήτηση αλλά και στη διαφήμιση (-Από που να πάρω εκτυπωτή? -Από το getitnow ψάξε και μετά από όλα τα άλλα):mrgreen:

---------- Προσθήκη στις 14:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:19 ----------

εμενα που δεν φαινετε η παραγγελια πουθενα παρα μονο στο mail μου,πηρα τηλ.και μου ειπαν οτι ειναι ηδη στο καταστημα για παραλαβη και οτι ειναι η αρχικη(22΄') ....αν ειναι τοσο τυπικοι και παρετε και οι περισσοτεροι μεγαλυτερες οθονες,αντι για τα μειλ που θα στελναμε για καταγγελιες πρεπει να στειλουμε την απαντηση του get it ,στα υπολοιπα<<μεγαλα μαγαζια>>που μας εχουν δουλεψει κατα καιρους...

Εννοείται πως θα μπεί το mail στο scroutz και μια θετικότατη αξιολόγιση

Δημοσ.
εμενα που δεν φαινετε η παραγγελια πουθενα παρα μονο στο mail μου,πηρα τηλ.και μου ειπαν οτι ειναι ηδη στο καταστημα για παραλαβη και οτι ειναι η αρχικη(22΄') ....

Εσύ που μας άνοιξες τα μάτια, είναι άδικο.

Από την άλλη, αν εμείς πάρουμε τα @..@ μας, τουλάχιστο πρόλαβες εσύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...