Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωπω , τρανο παραδειγμα αλλαγης γνωμης μεσα σε λιγα λεπτα!!!

Ετσι πρεπει να λειτυργουν τα σοβαρα μαγαζια, εγω πλεον τους εμπιστευομαι

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εγω το ελαβα ...

αυτα προς απαντηση καποιων .....

απο βδομαδα παλι εδω για τις εντυπωσεις του προιοντος πλεον ...

Δημοσ.

Προφανως εχουν ατομα εδω μεσα που τα διαβαζουν αυτα και οπως ειπε και ενας φιλος ειναι μια κινηση γιατι ειναι νεοι στον χωρο. Οταν παλιωσουν να δουμε τι θα γινει.

Δημοσ.

Παιδιά για να είμαστε όμως σωστοί και εμείς με την σειρά μας ας ρίξουμε και μια θετική αξιολόγηση όμως έτσι?

Αυτά δεν τα κάνει κανείς, βλέπε Πλαίσιο και τα συναφή. ;)

GetitNow Respect και απο μένα!!!

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω παρει μπάλες, δώρα, τσαντες, ολα δωρεαν, Playstation τσάμπα τοτε που το πηρα, 42''αρα philips με την προσφορα τοτε, wd tv Live και τωρα με την τηλεοραση αυτή ότι καλυτερο πιστευω. Μπραβο getitnow και ΜΑΚΑΡΙ να συνεχισει ετσι. Φανταστικο...

Δημοσ.
Επιβεβαιώνω επίσης, το πήρα και εγώ το μαιλ... αν και η παραγγελία μου δείχνει ακόμη για την 22 και "Καταχωρημένη".
ΟΚ, άκυρη και η δική μου...:-)
Δημοσ.

Τι πλαίσιο e-shop multirama και πράσινα άλογα οι άνθρωποι είναι εκτός συναγωνισμού! Ας μας χρεώσουν και μεταφορικά χαλάλι τους :) :) :)

Δημοσ.
Ρε παιδια εχω παρει μπάλες, δώρα, τσαντες, ολα δωρεαν, Playstation τσάμπα τοτε που το πηρα, 42''αρα philips με την προσφορα τοτε, wd tv Live και τωρα με την τηλεοραση αυτή ότι καλυτερο πιστευω. Μπραβο getitnow και ΜΑΚΑΡΙ να συνεχισει ετσι. Φανταστικο...

Να αγοράζουμε και τίποτε εκτός προσφορών...

Θα κλείσουν αλλιώς...

Τι ωραίο mail, μόλις το προώθησα και στην κοπέλα μου, γιατί ΔΕΝ με πίστευε...

---------- Προσθήκη στις 13:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:56 ----------

ΟΚ, άκυρη και η δική μου...:-)

Πριν μια ώρα, αν το έβλεπες αυτό, ε;

---------- Προσθήκη στις 14:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:58 ----------

Θα αρχίσω τους διθύραμβους αφού παραλάβω

Και πάλι σωστός.

Δημοσ.

Αρκεί να μην λάβουμε αύριο άλλο μήνυμα που θα λέει αντί για την 23' θα σας στείλουμε την 26' και μετά την 32'...

:)

Δημοσ.
Αρκεί να μην λάβουμε αύριο άλλο μήνυμα που θα λέει αντί για την 23' θα σας στείλουμε την 26' και μετά την 32'...

...ή την 19άρα...:lol:

Δημοσ.

Και γώ αυτό σκέφτηκα :-D αλλά από 24άρα να ξεκινήσουμε, μετά 26άρα, μετά 32άρα :lol:

Δε θα με χαλάσει να περιμένω 1 μήνα για 32άρα...

αλλα το θέμα είναι ότι δε χωράνε εκεί που θα μπουν :eek: (οι 32άρες)

Υou: έχουν ακυρωθεί και οι 5 αλλά μου ήρθε μόνο 1 Mail ότι θα αντικατασταθει η παραγγελία μου

You: θα ήθελα να ρωτήσω αν θα παραλάβω κανονικά και τις 5

Γιώργος: Δώστε μου μισό λεπτό παρακαλώ

Γιώργος: το συγκεκριμένο mail σας ενημερώνει ότι λόγο εξαντλησεις τον αποθεμάτων θα λάβετε ένα καλύτερο προϊόν στην ίδια τιμή για την κάθε παραγγελια σας

You: για κάθε παραγγελία έτσι?

Γιώργος: μάλιστα

You: οι ακυρωμένες παραγγελίες θα αντικατασταθούν με νέες στο ιστορικό παραγγελιών μου ή απλώς θα γίνει αποστολή?

Γιώργος: είναι πιθανον να γινει καπια τετοια ενεργεια,το αρμοδιο τμημα ηδη κανει τον ελεγχο

Γιώργος: για το συγκεκριμένο θέμα

You: ωραία, σας ευχαριστώ πολύ, καλό σας μεσημέρι

Γιώργος: Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Getitnow.gr. Ήταν χαρά μας να σας βοηθήσουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...