JIMBOAthens Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Kαλά ναι. Για μεσημεριανό σήμερα θα έχει γλάρο γεμιστό...
lionheart75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 CSI: Greek e-shops ---------- Προσθήκη στις 13:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:35 ---------- Γιώργος: Η παραγγελια σας φαίνεται ακυρωμένη , γιατί πρόκειται να γίνει αλλαγή του κωδικού , αναμένεται να σας σταλεί και mail , για την σχετική ενημέρωση You: Diladi? You: den katalaveno.. tha lavo othoni ayto einai pou me endiaferei Γιώργος: Ναι θα λάβετε την οθόνη , απλά ίσως υπάρχει περίπτωση επειδή έχει γίνει εξάντληση τον αποθεμάτων να σας στείλουν άλλο προϊόν πιο ακριβό, στην ίδια τιμή , απλά λίγο υπομονή μέχρι να σας σταλεί το mail You: ok eyxaristo Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο. Αντε να δούμε ...
j0maK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αν το κάνουν αυτό, θα προσπαθήσω να ψωνίζω αποκλειστικά από αυτούς. Και από άλλο ένα μαγαζί εκτός καρτέλ, που δεν θέλω να αναφέρω μην τυχόν γίνω spammer (γιατί εδώ αν ανεβάσεις 2 προσφορές από ένα κατάστημα αυτόματα γίνεσαι labeled από x-shop fanboy μέχρι υπάλληλος).
lambra1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αγαπητέ/ή, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την παραγγελία που καταχωρήσατε στο Getitnow.gr, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010, μιας τηλεόρασης LCD TV PHILIPS 221T1SB 22’' WIDE με κωδικό 0465191 ότι λόγω μεγάλης ζήτησης, το προϊόν εξαντλήθηκε. Ως αντικατάσταση του παραπάνω προϊόντος όμως, φροντίσαμε και θα παραλάβετε την τηλεόραση 0452517 LCD TV PHILIPS 231T1SB 23'', ίδιας αξίας και καλύτερων προδιαγραφών, όπως μπορείτε να δείτε και στο site. Δυστυχώς θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην αποστολή της, αλλά μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα την έχετε λάβει. Σας ζητάμε συγγνώμη για την αλλαγή και την αναστάτωση. Ελπίζουμε το προϊόν που θα λάβετε - στην τιμή της φοβερής προσφοράς που είχαμε – να σας ικανοποιήσει! Σας ευχαριστούμε πολύ που μας προτιμήσατε για τις αγορές σας και βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε! *Η αρχική σας παραγγελία θα ακυρωθεί προκειμένου να κάνουμε την αλλαγή. Δεν θα υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση. Με εκτίμηση, Customer Support Dept. Tel: 800 11 43848 - Fax: 2108181545
deadp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Να το πεις φίλε μου. Όλοι πάνω στη φούρια τους λένε για καταγγελίες, fanboyz κτλ... Εδώ για 22άρα κάτω από τιμή κόστους ξεκινήσαμε, σε 23άρα πάμε, long live Jabar! Που να βρω και δίμετρη λαμπάδα...
kamui Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ μου ήρθε και εμένα 23" !!!! Ούτε του παπά μην του το πεις. Ζητάω συγνώμη για οτι είπα και από σήμερα θα γίνω ο μεγαλύτερος υποστηρικτής τους.
lionheart75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά μου ήρθε το e-mail!!!! " Αγαπητέ/ή, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την παραγγελία που καταχωρήσατε στο Getitnow.gr, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010, μιας τηλεόρασης LCD TV PHILIPS 221T1SB 22’' WIDE με κωδικό 0465191 ότι λόγω μεγάλης ζήτησης, το προϊόν εξαντλήθηκε. Ως αντικατάσταση του παραπάνω προϊόντος όμως, φροντίσαμε και θα παραλάβετε την τηλεόραση 0452517 LCD TV PHILIPS 231T1SB 23'', ίδιας αξίας και καλύτερων προδιαγραφών, όπως μπορείτε να δείτε και στο site. Δυστυχώς θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην αποστολή της, αλλά μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα την έχετε λάβει. Σας ζητάμε συγγνώμη για την αλλαγή και την αναστάτωση. Ελπίζουμε το προϊόν που θα λάβετε - στην τιμή της φοβερής προσφοράς που είχαμε – να σας ικανοποιήσει! Σας ευχαριστούμε πολύ που μας προτιμήσατε για τις αγορές σας και βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε! *Η αρχική σας παραγγελία θα ακυρωθεί προκειμένου να κάνουμε την αλλαγή. Δεν θα υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση. Με εκτίμηση, Customer Support Dept. Tel: 800 11 43848 - Fax: 2108181545" Απλά άψογοι παιδιά! Για να λέμε και τα σωστά! ΜΠΡΑΒΟ στο getitnow και αναμένουμε πλέον την παραλλαβή. Οι κασσάνδρες πλέον μπορούν να σωπάσουν!
j0maK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Θα αρχίσω τους διθύραμβους αφού παραλάβω, αλλα μέχρι στιγμής respect
lakisss Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 και σε μενα το ιδιο mail παεi τελειωσε απο και περα αγορες αποκλειστικα και μονο απο getitnow την καλυτερη διαφημιση κανουν
JIMBOAthens Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Για να δω αν θα έρθει το mail και για τις 2 παραγγελίες...
christos.p25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 έτσι κάνουν τα σοβαρά καταστήματα, ένα μπράβο και από μένα στο getitnow.gr !
frap73 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Επιβεβαιώνω επίσης, το πήρα και εγώ το μαιλ... αν και η παραγγελία μου δείχνει ακόμη για την 22 και "Καταχωρημένη". Πολύ καλή κίνηση. Να δούμε...
j0maK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Να το πεις φίλε μου.Όλοι πάνω στη φούρια τους λένε για καταγγελίες, fanboyz κτλ... Εδώ για 22άρα κάτω από τιμή κόστους ξεκινήσαμε, σε 23άρα πάμε, long live Jabar! Που να βρω και δίμετρη λαμπάδα... Δεν ξέρω αν επιτρέπεται από τους mods, ή αν βγούμε off-topic.
newtech Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αγαπητέ/ή, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την παραγγελία που καταχωρήσατε στο Getitnow.gr, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010, μιας τηλεόρασης LCD TV PHILIPS 221T1SB 22’' WIDE με κωδικό 0465191 ότι λόγω μεγάλης ζήτησης, το προϊόν εξαντλήθηκε. Ως αντικατάσταση του παραπάνω προϊόντος όμως, φροντίσαμε και θα παραλάβετε την τηλεόραση 0452517 LCD TV PHILIPS 231T1SB 23'', ίδιας αξίας και καλύτερων προδιαγραφών, όπως μπορείτε να δείτε και στο site. Δυστυχώς θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην αποστολή της, αλλά μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα την έχετε λάβει. Σας ζητάμε συγγνώμη για την αλλαγή και την αναστάτωση. Ελπίζουμε το προϊόν που θα λάβετε - στην τιμή της φοβερής προσφοράς που είχαμε – να σας ικανοποιήσει! Σας ευχαριστούμε πολύ που μας προτιμήσατε για τις αγορές σας και βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε! *Η αρχική σας παραγγελία θα ακυρωθεί προκειμένου να κάνουμε την αλλαγή. Δεν θα υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.