Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παιδια καλημερα πηρα κι εγω τηλεφωνο και μου ειπαν οτι φαινεται η παραγγελια ακυρη και οτι θα με παρουν να με ειδοποιησουν.Δεν περιμενα κατι καλυτερο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω δεν εχω προβλημα ειτε 22 ειτε 23 να κοψουν τον κωλο τους και να βρουν να μου στείλουν γιατι θα πέσει καταγγελιάρα. Στο σκρουτζ πως κανατε καταγγελια; αφου δεν ειναι στο σκρουτζ το getit

Ρε παιδιά χαλαρώστε...

Πρέπει να μας ενημερώσουν πρώτα.

Αν δεν το κάνουν ΔΕΝ σημαίνει τίποτα.

Προσωπικά το θεωρώ απο χλωμό έως αδύνατο κάτι τέτοιο να συμβεί (να μας αλλάξουν την 22" με 23" δλδ) ...

Θα δείξει.

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω τηλέφωνο ...

εγω δεν εχω προβλημα ειτε 22 ειτε 23 να κοψουν τον κωλο τους και να βρουν να μου στείλουν γιατι θα πέσει καταγγελιάρα. Στο σκρουτζ πως κανατε καταγγελια; αφου δεν ειναι στο σκρουτζ το getit

http://www.skroutz.gr/m/984/Getitnow

Εγώ μίλησα στο live chat και μου είπαν για Παρασκευή, αλλά φαινόταν ότι αυτός που μίλαγα δεν είχε ιδέα περί τίνος πρόκειται. Θα δείξει I guess.

Edit: Επίσης, ηρεμία με τις καταγγελίες μέχρι να είμαστε 100% σίγουροι τι παίζει, το κάναμε CSI με τις καταγγελίες πια.

έχει ακυρωθεί παραγγελία σε κανέναν με επιλογή για παραλαβή από κατάστημα;... εμένα είναι σε επεξεργασία από τότε που έκανα την παραγγελία.

Αν δωσουν σε μερικους ανετα θα πουν μετα πως ηταν θεμα στοκ, αν οχι ανετα τρωνε καταγγελια για παραπλανητικη προσφορα.

Απο εκει και περα για να δουμε.

έχει ακυρωθεί παραγγελία σε κανέναν με επιλογή για παραλαβή από κατάστημα;... εμένα είναι σε επεξεργασία από τότε που έκανα την παραγγελία.

Σε εμένα. Δες προηγούμενα πόστ.

Εγώ μίλησα στο live chat και μου είπαν για Παρασκευή, αλλά φαινόταν ότι αυτός που μίλαγα δεν είχε ιδέα περί τίνος πρόκειται. Θα δείξει I guess.

Edit: Επίσης, ηρεμία με τις καταγγελίες μέχρι να είμαστε 100% σίγουροι τι παίζει, το κάναμε CSI με τις καταγγελίες πια.

CSI: Greek e-shops :-D

---------- Προσθήκη στις 13:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:35 ----------

Γιώργος: Η παραγγελια σας φαίνεται ακυρωμένη , γιατί πρόκειται να γίνει αλλαγή του κωδικού , αναμένεται να σας σταλεί και mail , για την σχετική ενημέρωση

You: Diladi?

You: den katalaveno.. tha lavo othoni ayto einai pou me endiaferei

Γιώργος: Ναι θα λάβετε την οθόνη , απλά ίσως υπάρχει περίπτωση επειδή έχει γίνει εξάντληση τον αποθεμάτων να σας στείλουν άλλο προϊόν πιο ακριβό, στην ίδια τιμή , απλά λίγο υπομονή μέχρι να σας σταλεί το mail

You: ok eyxaristo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...