lionheart75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εμένα αν δεν με ΠΑΡΟΥΝ τηλέφωνο να μου πούνε πώς και τι θα γίνει ... δεν πιστεύω πλέον τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WoodSell3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 κάτσε δηλαδή για να καταλάβω στα 114 θα μας στείλουν την 23αρα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 τώρα είναι που θα παρακαλάμε να φάμε άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 ναι αυτήν και μάλιστα του το έχουνε περάσει και στο σύστημα με τιμή 114 και κάτι ψιλά... θέλω και εγώ 23'' ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Παιδια καλημερα πηρα κι εγω τηλεφωνο και μου ειπαν οτι φαινεται η παραγγελια ακυρη και οτι θα με παρουν να με ειδοποιησουν.Δεν περιμενα κατι καλυτερο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 εγω δεν εχω προβλημα ειτε 22 ειτε 23 να κοψουν τον κωλο τους και να βρουν να μου στείλουν γιατι θα πέσει καταγγελιάρα. Στο σκρουτζ πως κανατε καταγγελια; αφου δεν ειναι στο σκρουτζ το getit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδιά χαλαρώστε... Πρέπει να μας ενημερώσουν πρώτα. Αν δεν το κάνουν ΔΕΝ σημαίνει τίποτα. Προσωπικά το θεωρώ απο χλωμό έως αδύνατο κάτι τέτοιο να συμβεί (να μας αλλάξουν την 22" με 23" δλδ) ... Θα δείξει. Εγώ πάντως ακόμα περιμένω τηλέφωνο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 εγω δεν εχω προβλημα ειτε 22 ειτε 23 να κοψουν τον κωλο τους και να βρουν να μου στείλουν γιατι θα πέσει καταγγελιάρα. Στο σκρουτζ πως κανατε καταγγελια; αφου δεν ειναι στο σκρουτζ το getit http://www.skroutz.gr/m/984/Getitnow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0maK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εγώ μίλησα στο live chat και μου είπαν για Παρασκευή, αλλά φαινόταν ότι αυτός που μίλαγα δεν είχε ιδέα περί τίνος πρόκειται. Θα δείξει I guess. Edit: Επίσης, ηρεμία με τις καταγγελίες μέχρι να είμαστε 100% σίγουροι τι παίζει, το κάναμε CSI με τις καταγγελίες πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 έχει ακυρωθεί παραγγελία σε κανέναν με επιλογή για παραλαβή από κατάστημα;... εμένα είναι σε επεξεργασία από τότε που έκανα την παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WoodSell3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 και εγώ, δηλαδή 8α στείλουν 23αρα στην ίδια τιμή με την αρχική;; αυτό είναι σίγουρο πως δεν τους συμφέρει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Αν δωσουν σε μερικους ανετα θα πουν μετα πως ηταν θεμα στοκ, αν οχι ανετα τρωνε καταγγελια για παραπλανητικη προσφορα. Απο εκει και περα για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 έχει ακυρωθεί παραγγελία σε κανέναν με επιλογή για παραλαβή από κατάστημα; Oh yes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 έχει ακυρωθεί παραγγελία σε κανέναν με επιλογή για παραλαβή από κατάστημα;... εμένα είναι σε επεξεργασία από τότε που έκανα την παραγγελία. Σε εμένα. Δες προηγούμενα πόστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Εγώ μίλησα στο live chat και μου είπαν για Παρασκευή, αλλά φαινόταν ότι αυτός που μίλαγα δεν είχε ιδέα περί τίνος πρόκειται. Θα δείξει I guess. Edit: Επίσης, ηρεμία με τις καταγγελίες μέχρι να είμαστε 100% σίγουροι τι παίζει, το κάναμε CSI με τις καταγγελίες πια. CSI: Greek e-shops ---------- Προσθήκη στις 13:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:35 ---------- Γιώργος: Η παραγγελια σας φαίνεται ακυρωμένη , γιατί πρόκειται να γίνει αλλαγή του κωδικού , αναμένεται να σας σταλεί και mail , για την σχετική ενημέρωση You: Diladi? You: den katalaveno.. tha lavo othoni ayto einai pou me endiaferei Γιώργος: Ναι θα λάβετε την οθόνη , απλά ίσως υπάρχει περίπτωση επειδή έχει γίνει εξάντληση τον αποθεμάτων να σας στείλουν άλλο προϊόν πιο ακριβό, στην ίδια τιμή , απλά λίγο υπομονή μέχρι να σας σταλεί το mail You: ok eyxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.