Genatos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Σε οσους ακυρωθηκε, ειχατε παραγγειλει με πιστωτικη? Γενικα σας ηρθε κανενα μαιλ με την ακυρωση ή τιποτα refund?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
default Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δυστυχως απο οτι φαινεται μαλλον παμε για ακυρο. Για να ειμαι ειληκρηνης, αν ακυρωναν την επομενη αντε την μεθεπομενη (εγω προσωπικα) θα το δεχομουν αλλα να περιμενουν μερες και να διαβεβαιωνουν σε καποιους οτι θα παρουν την παραγγελια με ενοχλει τρομερα. Οποτε αν γινει επισημη η ακυρωση καλο θα ειναι να δουμε μεσω φορουμ για καταγγελια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 μαλλον για καυγα θα παμε κι οχι για τι-βι...παρηγγειλλα μια παντως...http://www.getitnow.gr/prod/eidi-spitioy/gia-ton-foititi-mathiti/gia-ton-foititi/philips-221t1sb/prod252156pp/ σοφε jabar! θα τους χέσω αν δεν την στείλουν, ειλικρινα σας μιλάω... Αυτό δεν ήταν λάθος όπως στην περίπτωση με τα Multi-d-rama, ΗΤΑΝ ΚΡΑΧΤΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Η κοπελα δεν φταιει, αυτο της ειπαν να πει, αυτο ειπε... Θα επρεπε να εχετε καταλαβει πως εφοσον βλεπει το Getitnow το Plaisio και το καθε Plaisio να την σκαπουλαρει με τετοιες τακτικες θα κανει το ιδιο. Μην ξεχναμε πως το Getitnow ειναι ακομα χειροτερο απο το Plaisio με βλακωδεις τακτικες τυπου κανουμε διαγωνισμο για Shopping Queen και οτι αλλα εκαναν απλα για να μαζεψουν τα βλεματα του κοσμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinezos69 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μίλησα πριν λίγο με το κατάστημα Αλεξανδρούπολης και μου είπε ότι θα αντικατασταθεί με την PHILIPS 231T1SB 23'' . Μου είπε ότι τον πήραν από τα κεντρικά αλλά όταν τον ρώτησα περί διατήρησης της ίδιας τιμής δεν ήταν σίγουρος να απαντήσει και επιφυλάχτηκε να με πάρει τηλέφωνο. Μακάρι να γίνει έτσι... Όποιος μπορεί ας πάρει σε τοπικό κατάστημα για διασταύρωση... Τελικά με πήρε τηλ. και όντως μου είπε ότι θα πάρουμε την 23" αρκεί να μην μας πειράζει... Ειπα εννοείται πως όχι αρκεί να μην το μετανιώσετε εσείς. Επίσης ανέφερε πως πρόκειται για λάθος τιμή αλλά μάλλον δεν θέλουν να χαλαστούν με πελάτες τώρα που ξεκινάνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 και σε μένα βγάζει η παραγγελία είναι άκυρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambra1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 1 Καταχωρημένη (Σάββατο Πρωί) και 1 Άκυρη Σάββατο Απόγευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μίλησα πριν λίγο με το κατάστημα Αλεξανδρούπολης και μου είπε ότι θα αντικατασταθεί με την PHILIPS 231T1SB 23'' .Μου είπε ότι τον πήραν από τα κεντρικά αλλά όταν τον ρώτησα περί διατήρησης της ίδιας τιμής δεν ήταν σίγουρος να απαντήσει και επιφυλάχτηκε να με πάρει τηλέφωνο. Μακάρι να γίνει έτσι... Όποιος μπορεί ας πάρει σε τοπικό κατάστημα για διασταύρωση... Γι αυτην μιλαμε... http://www.getitnow.gr/prod/ilektronika/tileoraseis/lcd-tv-philips-231t1sb-23/prod170183pp/ στα 235€....Αν μιλαμε για ιδια τιμη καλως αλλιως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 σοφε jabar! θα τους χέσω αν δεν την στείλουν, ειλικρινα σας μιλάω... Αυτό δεν ήταν λάθος όπως στην περίπτωση με τα Multi-d-rama, ΗΤΑΝ ΚΡΑΧΤΗΣ Ετιμασου να φας τροφες που θα βοηθήσουν στο χέσιμο γιατι προς τα εκει σε βλεπω.. Εγω δεν καταλαβαίνω γιατι με διαβεβαίωσαν οτι θα την παρω... και μαλιστα 2 φωρες σε τηλεφωνικές επικινονιες με διαφορετικα ατομα!!!! Παιδια.. αυτο δεν πρεπει να το αφήσουμε ετσι! εγω θα ξεκινήσω απο το SKROUTZ ... και βλέπουμε πως θα το προχωρήσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinezos69 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Τελικά με πήρε τηλ. και όντως μου είπε ότι θα πάρουμε την 23" αρκεί να μην μας πειράζει... Είπα εννοείται πως όχι αρκεί να μην το μετανιώσετε εσείς. Επίσης ανέφερε πως πρόκειται για λάθος τιμή αλλά μάλλον δεν θέλουν να χαλαστούν με πελάτες τώρα που ξεκινάνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WoodSell3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 δηλαδή αντικατάσταση με αυτή?? καλά με αυτή θα κάνεις χιλιομετρα για να φτάσεις απο τη μια γωνια στην άλλη με το mouse στα 235 και για εμάς;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Kαλά, χλωμό το βλέβω αλλά για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stars Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Μόλις έπεσε καταγγελία στο Σκρουτζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinezos69 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 δηλαδή αντικατάσταση με αυτή??καλά με αυτή θα κάνεις χιλιομετρα για να φτάσεις απο τη μια γωνια στην άλλη στα 235;; ναι αυτήν και μάλιστα του το έχουνε περάσει και στο σύστημα με τιμή 114 και κάτι ψιλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Τελικά με πήρε τηλ. και όντως μου είπε ότι θα πάρουμε την 23" αρκεί να μην μας πειράζει...Είπα εννοείται πως όχι αρκεί να μην το μετανιώσετε εσείς. Επίσης ανέφερε πως πρόκειται για λάθος τιμή αλλά μάλλον δεν θέλουν να χαλαστούν με πελάτες τώρα που ξεκινάνε... Καλα δεν παιζει με την καμια αυτο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.