denexo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Τελικά την παρήγγειλα κι εγώ. Κυρίως σκέφτομαι να την συνδέσω στο 17αρι Macbook Pro μπας και ξεκουραστεί λίγο ο αυχένας από την γωνία που κάνει για να βλέπω την οθόνη. Και μετά στο χαλαρό θα βλέπουμε και τηλεόραση. Hail to Jabar!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 κοιταξτε, δεν φαινεται απιθανό... 180 εχει στον ανταγωνισμο και εδω το εχουν στην κατηγορία για φοιτητές (με καποια εκπτωση. Δεν είναι πολύ κουλό... Αντε να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ανα καιρους τοσο η Philips οσο και οι αλλες εταιρειες ξεστοκαρουν και πουλανε σε γελοιες τιμες το υπαρχον στοκ απο την αποθηκη, δεν νομιζω λοιπον να ειναι λαθος η τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 εγω παρειγγηλα 5 κομματια...να δωσο και σε κανενα φιλο που δεν το πηρε χαμπαρι...γιατι οταν το παρει χαμπαρι θα χουνε εξανλτηθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 πλακα πλακα παλετα κοντεουμε... εν τη καταναλωσει το κέρδος δε λενε...; οριστε... θα τριβουν τα ματια τους αυριο το πρωι οι πωλητες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makischa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Αν λαβεις αυριο το πρωι μεηλ απο τον πωλητη "λυπουμαστε αλλα το στοκ δεν επαρκει" μην σου κανει εντυπωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Αν λαβεις αυριο το πρωι μεηλ απο τον πωλητη "λυπουμαστε αλλα το στοκ δεν επαρκει" μην σου κανει εντυπωση θα φάνε κραξιμο... βασικα εγω ήμουν μεσα στους πρωτους που παραγγειλαμε απο εδώ και δεν ζητάω και ποσότητα οποτε μαλλον θα ειμαι οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Πηρα και εγω μια αλλα δεν νομιζω να ρθει, ειχα παρει και τους mybook 750gb με 25ε or something p.s thx op Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMik Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ηθελα απο καιρό μια τέτοια.Ελπίζω να μην έχουμε παρατράγουδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Παρήγγειλα και γω μία. άντε να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Καλα αν γίνει καμια στραβή κ την πάρουμε θα ανάψω μια λαμπάδα στο μπόι του jabar (δεν πιστεύω να εισαι ψιλός χε χε χε)! Την πάτησες δικέ μου, θα είσαι μικρός για να μην ξέρεις τον μπασκετμπωλίστα Kareem Abdul-Jabbar Παρήγγειλε μια 2,10 και να είσαι ευχαριστημένος! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Και φυσικα ενα ευχαριστω και απο μενα. Παρήγγειλα μια και αν δεν κατσει θα κανουμε ομαδικη καταγγελια να γουσταρουμε :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambra1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Πηρα και εγω μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 ...και εγω εβαλα 2 στο πανερι.... μορε λες να μας κατσουν.... ξερει κανεις ποτε θα μας ειδοποιησουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Την πάτησες δικέ μου, θα είσαι μικρός για να μην ξέρεις τον μπασκετμπωλίστα Kareem Abdul-Jabbar Παρήγγειλε μια 2,10 και να είσαι ευχαριστημένος! :lol: Παλη καλα που δεν ειναι ο Σουλταν [ame]http://www.youtube.com/watch?v=5m2FLEQhhFg[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.