Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά την παρήγγειλα κι εγώ. Κυρίως σκέφτομαι να την συνδέσω στο 17αρι Macbook Pro μπας και ξεκουραστεί λίγο ο αυχένας από την γωνία που κάνει για να βλέπω την οθόνη. Και μετά στο χαλαρό θα βλέπουμε και τηλεόραση. Hail to Jabar!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

κοιταξτε, δεν φαινεται απιθανό... 180 εχει στον ανταγωνισμο και εδω το εχουν στην κατηγορία για φοιτητές (με καποια εκπτωση;). Δεν είναι πολύ κουλό...

Αντε να δουμε...

Ανα καιρους τοσο η Philips οσο και οι αλλες εταιρειες ξεστοκαρουν και πουλανε σε γελοιες τιμες το υπαρχον στοκ απο την αποθηκη, δεν νομιζω λοιπον να ειναι λαθος η τιμη.

εγω παρειγγηλα 5 κομματια...να δωσο και σε κανενα φιλο που δεν το πηρε χαμπαρι...γιατι οταν το παρει χαμπαρι θα χουνε εξανλτηθει

Αν λαβεις αυριο το πρωι μεηλ απο τον πωλητη "λυπουμαστε αλλα το στοκ δεν επαρκει" μην σου κανει εντυπωση

θα φάνε κραξιμο... βασικα εγω ήμουν μεσα στους πρωτους που παραγγειλαμε απο εδώ και δεν ζητάω και ποσότητα οποτε μαλλον θα ειμαι οκ...

Καλα αν γίνει καμια στραβή κ την πάρουμε θα ανάψω μια λαμπάδα στο μπόι του jabar (δεν πιστεύω να εισαι ψιλός χε χε χε)!

Την πάτησες δικέ μου, θα είσαι μικρός για να μην ξέρεις τον μπασκετμπωλίστα Kareem Abdul-Jabbar ;)

58th+Annual+Primetime+Emmy+Awards+Arrivals+0YgIDQ1-Ip6l.jpg

Παρήγγειλε μια 2,10 και να είσαι ευχαριστημένος! :lol::lol::lol:

Την πάτησες δικέ μου, θα είσαι μικρός για να μην ξέρεις τον μπασκετμπωλίστα Kareem Abdul-Jabbar ;)

58th+Annual+Primetime+Emmy+Awards+Arrivals+0YgIDQ1-Ip6l.jpg

Παρήγγειλε μια 2,10 και να είσαι ευχαριστημένος! :lol::lol::lol:

Παλη καλα που δεν ειναι ο Σουλταν

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=5m2FLEQhhFg[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...