Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω έχω παραγγελία στις 12 το βραδυ της παρασκευής ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορω να δω την κατάσταση της παραγγελίας αφου η σελίδα εισόδου δεν προχωραει εδω και 10 λεπτά.

Αν ειναι καμια εξυπνάδα θα φανε τόσο κράξιμο......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Και εμένα ακυρη παραγγελία μου εμφανίζει τώρα ενώ μέχρι χτές ήταν σε επεξεργασία, αν ομως κλικαρω την παραγγελια στη σελιδα που με παει εχει το μηνυμα: "Η παραγγελία σας θα αποσταλεί στο κατάστημα που έχετε επιλέξει" Γενικα η σελιδα τους σημερα δε παςει καλα οποτε δε ξερω αν μπορουν να βγουν ασφαλη συμπερασματα. Προτεινω να περιμενουμε και ισως να επικοινωνησουμε μαζι τους παραλληλα για να διασφαλισουμε την προσοχη τους. Υ.Γ. Εκτος αν η σελιδα δε παει καλα ετσι ωστε να ισχυριστουν οτι η τιμη ηταν τετοια λογω χακερ (προφανως αστειευομαι).

Κάνουν κάτι αναβαθμίσεις με είπαν γι αυτό και δεν εμφανίζεται το daily deal και πάει αργά το site. Μπας και ενώ κάνουν αυτές πατάνε ότι να 'ναι και ακυρώνουν παραγγελίες?

Ίσως βρήκαν κάνα παλικαράκι να κάνει τη δουλειά (ντεμεκ αναβάθμιση, να ακυρώνει παραγγελίες) και μετά να φάει αυτός το φταίξιμο χοχοχοχο.

Καλά αν γίνει κάτι τέτοιο ομαδικά ΙΝΚΑ.Δεν ξέρω πως μπορούμε να κάνουμε ένα χαρτί ομαδικό με ηλεκτρ. υπογραφές κλπ κλπ. Θα πρέπει να τους δώσουμε άκυρο. Ειδικά τώρα που από τη πρώτη μέρα δεν ειδοποίησαν πως έγινε λάθος παρά ακυρώνουν παραγγελίες στη ζούλα μετά από 4 μέρες.

εμένα η 1η (0.20) λέει ακόμη καταχωρημένη

η 2η και 3η (1.20 και 15.40) λέει ακυρη (πριν έλεγαν καταχωρημένες)

4η και 5η καταχωρημένες (προς το παρόν)

Καλά εσύ έκανες πλιάτσικο :D

Εγώ πάντως με καταχωρημένη παραγγελία σήμερα μου βγάζει ότι η παραγγελία είναι άκυρη. Έτσι και γίνει η στραβή, οι μούτζες που θα φάνε θα είναι περισσότερες από αυτές στον Μαυρογιαλούρο στην ομώνυμη ταινία. Με βλέπω να συντάσσω το κείμενο της καταγγελίας από τώρα.

Κάνουν κάτι αναβαθμίσεις με είπαν γι αυτό και δεν εμφανίζεται το daily deal και πάει αργά το site. Μπας και ενώ κάνουν αυτές πατάνε ότι να 'ναι και ακυρώνουν παραγγελίες?

Ίσως βρήκαν κάνα παλικαράκι να κάνει τη δουλειά (ντεμεκ αναβάθμιση, να ακυρώνει παραγγελίες) και μετά να φάει αυτός το φταίξιμο χοχοχοχο.

Καλά αν γίνει κάτι τέτοιο ομαδικά ΙΝΚΑ.Δεν ξέρω πως μπορούμε να κάνουμε ένα χαρτί ομαδικό με ηλεκτρ. υπογραφές κλπ κλπ αλλά θα πρέπει να τους δώσουμε άκυρο. Ειδικά τώρα που από τη πρώτη μέρα δεν ειδοποίησαν πως έγινε λάθος παρά ακυρώνουν παραγγελίες στη ζούλα μετά από 4 μέρες.

Καλά εσύ έκανες πλιάτσικο :D

Και να φανταστείς καμία δεν είναι για μένα. Πρέπει να καλυψω όλο το σόι γτ έχει ακόμα 14αρες κ 20 αρες ντουλάπες κ μιας κ έρχεται κ το ψηφιακό... Ήταν καλή ευκαιρία. Προορίζονταν για γονείς γιαγιά κ θειες αλλά που...

Με το καταστημα Σερρων που μιλησα (και ο υπαλληλος ηταν εξυπηρετικοτατος για να λεμε και τα σωστα) μου ειπε οτι η παραγγελια εχει φαει ακυρο και ενδεχομενη αντικατασταση απο ενα αλλο κωδικο που εχει ομως πιο ακριβη τιμη. Τωρα βλεπω 2 ενδεχομενα, ειτε δεν τους φτανουν τα κομμματια και θα αναβαθμισουν το προιον (με μια διαπραγματευσιμη τιμη) ειτε θα μας κανουν μια προσφορα που θα ειναι δεδομενο οτι θα αρνηθουμε (δηλ. με προιον που η τιμμη θα ειναι σημαντικα υψηλοτερη).

νταξει εμενα δεν με βαζει καν στον λογαριασμο μου...

Και οταν παταω "ξεχασατε τον κωδικο" μου λεει οτι το μαιλ δεν υπαρχει στην βαση δεδομενων...Οτι να ναι...

Παντως αφου εχω την παραγγελια σε μαιλ και με πηραν και τηλ πριν 2 μερες να μου πουν οτι θα παραλαβω δεν ανησυχω για τωρα...

Εγώ πάντως από τώρα ζητάω συγνώμη για τον όρο "κασσάνδρες" που είχα χρησιμοποιήσει κάποια post πιο πάνω. Τελικά αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα. Δωρεάν συλλογή προσωπικών στοιχείων από τις αθρόες νέες εγγραφές για ένα ανύπαρκτο τελικά προϊόν, κοροϊδία και ατιμωρησία στο μεγαλείο της.Χαίρε ω χαίρε ...

Απλά για την ιστορία,

(# παραγγελίας 5006431767 (2010-10-02 02:27:37.0) άκυρη....)

Ούτε πρωί Σαββάτου - ούτε μεσημέρι Σαββάτου και ένα κομμάτι (όχι πως έχει και καμμιά ιδιαίτερη σημασία βέβαια καθώς η προσφορά ήταν σε ισχύ για αρκετές ώρες μετά.)

Τελικά οι Κασσάνδρες απο ότι φαίνεται είχαν δίκιο...:X

Περνάνε 4 μέρες και δεν ενημερώνουν και σήμερα τις ακυρώνουν μία - μία στη ζούλα.

Δυστυχώς φαίνεται να μην υπάρχει κατάστημα πλέον στο Ελλαδιστάν που να παρέχει σιγουριά στον πελάτη!

Εγω ειχα τηλεφωνικη επικονονια χτες οπου η κοπελα μου ειπε οτι ολα καλα.. θα ερθει την πέμπτη ή την παρασκευή η οθονη σας... λεω οκ παρτε με ενα τηλέφωνο να ξερω ποτε ακριβος..

Η μεγαλη μ*λ*κι* μου??? πουλησα την παλια μου αφου η κοπελα με διαβεβαίωσε οτι ολα καλα!!!!

σημερα βλέπω ακυρωμένη την παραγγελια....

Εγω ειχα τηλεφωνικη επικονονια χτες οπου η κοπελα μου ειπε οτι ολα καλα.. θα ερθει την πέμπτη ή την παρασκευή η οθονη σας...

Εμ, αυτό πάθανε οι περισσότεροι. Και αυτό είναι το σημείο πάνω στο οποίο μπορεί να στηριχθεί μία καταγγελία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...