Προς το περιεχόμενο

get it 22 mpeg 4 115 Euro

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 777
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Σε μένα την πρώτη που παρήγγειλα το Σάββατο στις 09:00 την εχει σε επεξεργασία, αλλά την δεύτερη που παρήγγειλα στις 15:00 την εχει ακυρη.

Ίδωμεν........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μιλησα μεσω chat και μου ειπαν οτι και σε αυτους εμφανιζει την παραγγελια μου ως ακυρη και οτι θα επικοινωνησουν μαζι μου

Ιδωμεν (αν και δεν το βλεπω)

Kαλά έτσι και ακυρωθούν όλες αυτές οι παραγγελίες την στιγμή που διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα το GetitNow θα χτυπήσει πρωτιά στην Black List...

το site σέρνεται, δειχνει να εχει πρόβλημα...

Η παραγγελία:

Ημερομηνία παραγγελίας Αριθμός παραγγελίας Σύνολο παραγγελίας Κατάσταση Courier

01/10/10 #50061****5 114,89 € Καταχωρημένη

Δειχνει να ειναι οκ.

Kαλά είναι απίστευτοι!

Και εμένα ακυρη παραγγελία μου εμφανίζει τώρα ενώ μέχρι χτές ήταν σε επεξεργασία.

Το θέμα είναι ότι παρήγγειλα και 2 καλώδια για την τηλεόραση (hdmi και antenna) τα οποία παρέλαβα χτές απο το κατάστημα της αργυρούπολης και σήμερα η παραγγελία είναι άκυρη... :mad:

Τι κάνουμε τώρα?

Kαλά έτσι και ακυρωθούν όλες αυτές οι παραγγελίες την στιγμή που διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα το GetitNow θα χτυπήσει πρωτιά στην Black List...

και απο εμενα θα φαει μαύρη και ας το στηρίζω (και επαινω) τόσο... :mad:

Kαλά είναι απίστευτοι!

Και εμένα ακυρη παραγγελία μου εμφανίζει τώρα ενώ μέχρι χτές ήταν σε επεξεργασία.

Το θέμα είναι ότι παρήγγειλα και 2 καλώδια για την τηλεόραση (hdmi και antenna) τα οποία παρέλαβα χτές απο το κατάστημα της αργυρούπολης και σήμερα η παραγγελία είναι άκυρη... :mad:

Τι κάνουμε τώρα?

1 υπομονή να μας ενημερώσουν.

2 αν τελικά αποδειχτεί φούσκα :

α. ομαδική καταγγελία σε ΕΕΤΤ, ΙΝΚΑ κτλ

β. θάψιμο στο scroutz

γ. θάψιμο σε όλα τα φόρουμ

Γιώργος: Γεια σας, είμαι ο ειδικός της GET-IT-NOW. Σε τι θα μπορούσα να σας εξυπηρετήσω?

You: kalimera tha ithela na me animerwsate giati akurwsate tis paragelies mou me arithmo #kai

Γιώργος: Καλημέρα σας

Γιώργος: Μισό λεπτό παρακαλώ

Γιώργος: Σε ποιό όνομα είναι οι παραγγελίες σας

You: **

Γιώργος: Μισό λεπτό παρακαλώ

Γιώργος: Μπορείτε να μας αφήσετε ε΄να κινητο και μόλις μας ενημερωσουν απο το αρμόδιο τμημα

Γιώργος: να επικοινωνησουμε μαζι σας

Γιώργος: για αν σας ενημερωσουμε ακριβώς για την παραγγελία σας

You: 69*

παιδιά επειδή σε εμένα εμφανίζει την πρωινή παραγγελία ΟΚ και την μεσημεριανή άκυρη μπορείτε να γράφετε την ώρα που κάνατε την παραγγελία και την κατάσταση της (δλδ ΟΚ ή ΑΚΥΡΗ) μήπως και βγάλουμε άκρη.

εμένα η 1η (0.20) λέει ακόμη καταχωρημένη

η 2η και 3η (1.20 και 15.40) λέει ακυρη (πριν έλεγαν καταχωρημένες)

4η και 5η καταχωρημένες (προς το παρόν)

Λοιπόν μόλις πήρα τηλέφωνο παιδιά στο 800......

Τον φάγαμε μάλλον...

Η παραγγελία μου (η οποία καταχωρήθηκε στις 02:27 ξημερώματα Σαββάτου), έχει ακυρωθεί σήμερα (ενώ όπως είπα μέχρι χτές ήταν σε επεξεργασία) και μου είπαν στο τηλέφωνο ότι δεν γνωρίσουν τον λόγο και να περιμένω επίσημη ενημέρωση απο το αρμόδιο τμήμα σχετικά με τον λόγο της ακύρωσης ... :mad:

Το θέμα είναι ότι η άλλη παραγγελία με τα καλώδια ήρθε κανονικά και την παρέλαβα χτές!

Τώρα μου μείναν τα καλώδια.

Αν δεν αλλάξει κάτι είναι Απαράδεκτοι!

Είδωμεν τι θα μου πούν πλέον.

για να δουμε τι θα γινει στο τελος ...αραγε θα δωσουν μονο καποια κομματια με βαση την ωρα παραγγελιας ή θα ακυρωσουν ολες τις παραγγελιες? παντως σε μενα οταν εκανα μια παραγγελια το καλοκαιρι στην εξελιξη εδειχνε ακυρη ,σε επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν οτι ειναι λαθος του συστηματος και μου την στειλαν κανονικα,ομως εδω υπαρχει το προβλημα αλλο ενα κομματι και αλλο εκατο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...